Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Multipexy co vysílají

Zdravím
Potřeboval bych do toho vnést trochu pořádku prostě se vtom trochu vyznat.
Multiplexy co vysílají všechny programy nebo jen určité kanály? potřeboval bych to objasnit díky

pinokio
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

Varos107

môžem mať tiež príjem na 4 TV , cez SkylinkLive ide na 4zariadenia , alebo domáce zdielanie jednej karty, u nás v obci vidím asi 2 pozemné antény, nejde tam už zdarma Markíza no sat majú aj CIGI,

Duzu
Registrace: 7/2005

RE: Multipexy co vysílají

To už se tu probíralo mockrát. Slovensko má úplně opačný problém. V Česku je tolik "volných" programů, že placená televize je skoro zbytečná. Na Slovensku vysílá naproti tomu volně jen málo programů. Navíc nejsou 100% dostupné po celém území. Máte vysoké hory a špatně přístupné oblasti. U nás je to samý kopeček. Navíc, slovenské volné programy vysílají reklamu, občas (stále méně často) přerušované nějakým pořadem. V Česku to zatím není tak hrozné, i když vám šlapeme na paty... :)))

OrHoro
Registrace: 4/2010

Ale já už satelit vloni zrušil. Zatím platím kabelovku. Spíš jen ze setrvačnosti. 120+ programů za 242 Kč měsíčně. Není to tak moc. Ale na programy ČT, Nova, Prima a Barrandov nekoukám téměř vůbec. Čím dál méně. Když se náhodou rozhodnu se tam podívat, je tam buď reklama, nebo Ulice nebo Ordinace nebo něco podobně hnusného. Donedávna jsem koukal na kanály skupiny Discovery. Ale teď už je to jen "Jak na to" nebo "Jak to dělají". Koukal jsem do EPG a tyhle pořady vyplňují asi 85% vysílacího času. Chybí tam rozmanitost a výběr. Nebude dlouho trvat a asi to taky zruším. Škoda 242 Kč. Akorát, že dneska už to není pomalu ani na flašku RUMu. :)

OrHoro
Registrace: 4/2010

@pinokio

Tady to máš i podle vysílačů, a frekvencí a programů: https://www.televizezadarmo.cz/

ja987
Registrace: 1/2016

Mám 5 pokojů a všechny mají zásuvky s pozemákem který když ladím tak jsou tam programy 2x a některé i 3x naladěny,Mám tu možnost,že mám i slovenské programy a kdo bydlí u nás ve vyšší části obce tak má i rakouské programy.V pokoji a ložnici mám i Freesat ale jen do doby kdy mě vnutí zdražení,protože víc jak 260kč nehodlám platit.Stejně když ta tv jede tak je to spíš místo rádia a na to pozemák stačí.Vše co v tv dávají jsme většina z nás již několikrát viděli a tak nové filmy sledujeme z Netflixu nebo jiné platformy popřípadě z volného programu na orbitu jako třeba 247 box tv kde dnes zrovna běží nové filmy z letošního roku nebo si je prostě stáhneme.Soused si léta platí balíček Kombi a přitom sleduje jen čt1 a čtsport.Na to mu stačí pozemák o kterém už znova uvažuje.Přitom zrovna čt programy v pozemáku mají lepší obraz jak ze satelitu.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra