![]() |
|
Internetové rádiaJaké máte zkušenosti s přijímači pro příjem internetových rádií, většina po nějakém čase přestane fungovat,buď skončí technická podpora a nebo stanice nelze najit...![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
@MMorousJen s tím menším detailem, že zesík a bedny si musí sednout. Bezhlavý nákup neodzkoušené kombinace na vlastních sluchohledu může přinést zklamání a uživatel ve finále velebí plastoidní krámoid.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
@hossJá jsem použil už nepoužívanou malinu - dokoupil jsem hifiberry a stáhl volumio. Připojil aktivní repráky. A rádio ovládám mobilem... . A spokojenost.![]() |
mkolega
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE: Internetové rádiaNechcem zakladať novú tému, ale zaujímal by ma váš názor, vaša skúsenosť z iTuner HiFi receiver, napr. model:TechniSat DIGITRADIO 143 alebo aj: - Auna iTuner 320 BT - Hama DIT2006BT Skrátka, ide mi o to, že v podstate hľadám nejaký takýto receiver do existujúcej HiFi zostavy (štandart šírka 435mm) zo solídnymi parametrami. Z mojej strany je dosť podstatné, aby takéto zariadenie malo okrem štandardných funkcií (FM, DAB+, internet rádio, môže byť aj CD, Bluetooth, LAN a USB vstup) podporu aj pre UPnP / DLNA a samozrejme by nemal byť problém na takomto zariadení prehrávať aj FLAC súbory. Momentálne mám už skoro rok doma SOUNDMASTER ELITELINE ICD2070SI a spokojnosť, ale chcem ešte do inej izby ďalšie zariadenie a to z funkciami aspoň na úrovni tohto Soundmasteru! Vopred vďaka za vaše názory, skúsenosti a reakcie. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 139 |
![]() |
|
RE: Internetové rádiaMajority-fitzwilliam+soudbar LGsn10y+jsem si pořídil zadní repro lg,naprostá spokojenost se zvukem dolby Atmos. |
jethro63
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
opravasoundbar.![]() |
jethro63
![]() |
|
@jethro63Vďaka za info, len ma zaujíma ešte jedna vec a to podpora prehrávania FLAC súborov cez DLNA, je to možné?Pretože napr. tá HAMA, ktorú som spomenul v mojom predošlom príspevku to tuším vôbec nepodporuje. Samozrejme na tom Soundmasteri mi FLAC súbory idú bezproblémovo. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Internetové rádiaMinulé Vianoce dostala manželka kuchynské internetové rádio. Mal som obavy, ako to bude fungovať. Konečne máme rádio, ktoré hrá tak, ako má hrať. Vrele doporučujem internetové rádio. |
vectorbike
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
mmiriboyPodpora-usb,mmp3,aac,wma,flac,waw encryption-wep,wpa,wpa2,wps, |
jethro63
![]() |
|
@jethro63Vďaka za odpoveď!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Internetové rádiaZa me asi takhle:Pri vyberu vybirat radia, ktera maji cip od Frontier Silicon. Je to naprosta vetsina radii a poznate je podle toho, ze maji vzdy stejne strukturovane menu. Tyto cipy maji stalou podporu seznamu internetovych streamu a nemelo by tam dojit k budoucimu nehrani. Ja osobne zacinal s poslechem internetovych radii ve spojeni stareho telefonu a bedynek 2+1 k PC. Nasledne mam pro lehky poslech radio Silvercrest z LIDLu (maximalni spokojenost) a pro narocnejsi poslech vez Grundig. Vse stejne menu :-D Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
faustV kuchyni používám st.telefon a Geniusy 5.1. v paneláku to úplně stačí-v obyváku výše uvedené fitzwilliamovšem jen na třetinu výkonu-panelák,ale jsem spokojen. |
jethro63
![]() |
|
mkolegaTak hifiberry do maliny je určitě super, jen je zapotřebí ještě repro atd...![]() |
hoss
![]() |
|
@hossTen "zlepšovák" od nicka "mkolega" je určite fajn, ale podľa môjho názoru je to skôr vhodná alternatíva do garáže, alebo do dielne.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Internetové rádiaInak nakoniec som sa rozhodol pre kúpu TechniSat DIGITRADIO 143 CD a to cez nemecký Amazon. Nemci majú tento model o min. 25€ lacnejší, než naše obchody a to aj vrátane dopravy!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
mmiriboyUrčitě, ale je to zajímavé, hlavně když mám několik nevyužitých malin... |
hoss
![]() |
|
@hossJa také "šťastie" nemám, nevlastním ani jednu "malinu", iba ak, tak v záhrade mám malinové kríky!![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
mmiriboyJasnačka,je to o prioritách...![]() |
hoss
![]() |
|
@hossPokud máš doma pár nepoužívaných malin, tak za pár korun budeš mít hodně muziky... . Koukni třeba na rpi shop a vyber si to, co Ti bude vyhovovat. Mám pocit, že to přehraje "skoro vše" a podpora tam zřejmě taky je. |
mkolega
![]() |
|
RE: Internetové rádiaTak, dnes mi dorazil ten TechniSat DIGITRADIO 143 CD.Otestované! Funguje všetko a bez akýchkoľvek problémov. V kombinácii zo receiverom od Sony a samozrejme z adekvátne kvalitnými reprosústavami k tomu - no proste Super zvuk! ![]() ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyMoc hezké... . Určitě bude dělat velkou radost jak při poslechu, tak i na pohled. Já jsem vloni koupil do kuchyně od TechniSatu DIGITRADIO 370 CD BT a nelituju toho, taky jedno řešení pro poslech internetových rádií... .![]() |
mkolega
![]() |
|
RE: Internetové rádiaMožno to bude znieť hlúpo, ale môžte mi povedať, aké rádiá sa dajú na Slovensku (severne od Prešova) v DAB chytiť? Má to vôbec pre mňa význam kúpiť si DAB prijímač? Aby som nezistil, že doma chytím skôr chrípku (v poslednej dobe skôr COVID) ako nejakú stanicu.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
@krtíkŽeby napr. poľské DAB+?!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
krtíkPodle mě jenom DAB prijímač bez možnosti příjmu internetových stanic není moc dobré řešení.... |
hoss
![]() |
|
@krtíkNejsem odborník, ale zde na parabole jsou nějaké parametry. Nejsilnější je Nitra 20 kW, ale nevím, zda ji "vidíš" a nejblíže ? Košice Heringeš ? ale jen 2 kW. Takže lepší bude rádia na SAT, Internet nebo FM... . Na DAB si budete muset ještě počkat ... .213.360 10C V Nitra Zobor 552 20 223.936 12A V Banská Bystrica Laskomer 632 2 223.936 12A V Žilina Krížava 1449 5 225.648 12B V Košice Heringeš 324 2 227.360 12C V Dunajská Streda TKB 112 0.62 227.360 12C V Bratislava Kamzík 440 3.6 227.360 12C V Trenčín Nad Oborou 654 ![]() ![]() |
mkolega
![]() |
|
RE: Internetové rádiaTie Košice sú najbližšie, ale obávam sa, že v mojej lokalite (8 km severne od Prešova) to nechytím. A aj ponuka staníc z toho vysielača asi nebude nič moc. Predpokladám, že len stanice od RTVS.mmiriboy, o poľské záujem nemám. ![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |