, sekce: Příjem DVB-T |
|
koniec Koncesionárskych poplatkov na SVK?!Strana SAS presadila do návrhu štátneho rozpočtu,že sa ludom zrušia koncesie.S návrhom súhlasila aj celá ex-vláda a štvrtok o 11:00 je hlasovanie.Kedže strana SAS slúbila,že dodá všetkých svojich 20 hlasov,tak na 99% tento návrh prejde a bude schváleny.Zároven predseda strany SAS dodal,že RTVS nepríde o žiadne peniaze,lebo tento výpadok z koncesionárskych poplatkov bude RTVS doplatený zo štátneho rozpočtu. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 376 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
RE: koniec Koncesionárskych poplatkov na SVK?!Slováci boli vždy hlúpy národ , ani si to neuvedomujú že zaplatia tým šmejdom v stv aj tak, ale inou cestou a možno aj viac, aby bolo čo kradnúť.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 353 |
|
|
@romannitraRoman, ako vždy, palec |
pharao
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 184 |
|
|
@BrumoAko sa hovorí. Z kaluže do blata. Asi takto to bude vyzerať po Voľbách.Uvidime ci RTVS prežije rok bez konesesionarskych poplatokov.Pekne Vianoce ti prajem.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Zetor25RTVS určite prežije, lebo nová vláda znova zavedie konc. poplatky. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|