, sekce: Skylink |
|
Skylink 2023: Nová streamovací služba i C+ ActionNa jednom nejmenovaném slovenském webu (živě) se objevil rozhovor o plánech Skylinku na rok 23 - přejmenování na C+ zatím není v plánu, naopak přijde nová streamovací služba i nová stanice :) |
ondra1234
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 237 |
|
|
@ondra1234Dúfam že ta nová stanica bude aj inde dostupná,tak ako je ten Canal + Sport,ja som s ním spokojný.Možem si vybrať aký zápas chcem pozerať.Dufam že prídu aj ďalšie kanály od Canal +.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
Canal+ ActionUž o pár mesiacov spustíme nový televízny kanál Canal+ Action.Toto je asi najlepšia a najdôležitejšia informácia z celého članku,lebo tá streamovacia služba to je mimo mńa....už ich tu na svk-cz máme asi 50.. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 376 |
|
|
RE: Skylink 2023: Nová streamovací služba i C+...Uvidíme zdali Skylink milé překvapí a nebo to bude další pračka na reklamu.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
|
|
RE: Skylink 2023: Nová streamovací služba i C+...a co ten skylink nabizi ? jakoze spusti svoji vlastni streamovaci sluzbu ? |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 452 |
|
|
@Bohemia czVeď uz jednu ma Skylink Live TV.Ale mohli ponuku zjednotiť zo satelitom. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25jenze francouzsky canal+live je pouze ke kompletnimu balicku INTEGRALE a to je za trochu jiny penize.ale tu nabidku net/sat uz meli sjednotit davno. a s touhle rychlosti pridavani programu Canal+ je to minimalne na deset let. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 452 |
|
|
@Bohemia czVeď práve mohli aspoň každý rok spustiť 2 kanály. A nie čakať večnosť.Jedine čo mi chýbalo u Skylink Live TV bolo vlastné poradie kanálov. Ale inak mne to išlo bez sekania. Šťastné a veselé Vianoce ti prajem. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@nováčekTak Canal + reklamy nevysiela aspoň pri Canal + Domo som si to nevšimol.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
RE: Skylink 2023: Nová streamovací služba i C+...https://satkurier.pl/news/222179/nba-league-pass-nowa-oferta-w-canal-online.html to by mohol Skylink dať s NHL o niečo lacnejšie ako NHL.tv na celú sezónu napríklad , písali o dvoch programoch nakoniec len jeden ale aspoň to bude kvalitnejšie , s príchodom Discovery+ v druhej polovici roku 20Z3 na Slovensku by mohli aj túto appku zaradiť s HD či 4K programom teda ak by sa chceli dohodnúť |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 896 |
|
|
Skylink 2023: Nová streamovací služba i C+ ActionRadši kdyby pořádně předělali aplikaci Skylink Live TV, streamovacích služeb je dost |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 146 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|