Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Android box

Poradíte nějaký spolehlivý android box na kterém funguje:Netflix,Skylink live a Antik tv??Prosím jen ověřené stroje.díky

jansmrz
Registrace: 3/2015
Příspěvků: 540
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

Homatics box R plus alebo Nokia 8010.

marianst
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 256
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

Nokia 8010

masto
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 1 444
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

Perfektne slape aj Tesla XA400

texan
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 37
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

Homatics box R plus, jednoznacne....

hard333
Registrace: 4/2008
Příspěvků: 232
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

H96 MAX 8K overené

Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 996
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

a vy to mate na te Nokia 8010 vyzkousene kdyz jeste neni v prodeji ? nekdo tu psal ze na Nokia 8000 prave ten Netflix nejede :)))

Bohemia cz
Registrace: 3/2022
Příspěvků: 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Bohemia cz

Netflix je na Nokii 8000 funkční,aspoň u mně ;)

jjery
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 111
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Bohemia cz

Nokia ma certifikat na Netflix, takze 4K filmy z Netflixu funguji

matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 2 545
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

Nokia 8010 bude v 10.1.2023 v predaji.

marianst
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 256
Odpověď v diskusním vlákně
 

Android box

Google TV Next 4K UHD nebo Google Chromecast 4 s Google TV 4K UHD . Šlapou jako hodinky.

computer
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 65
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

Dík za odpovědi,ale zajímalo mě jestli někomu jedou všechny aplikace ,co jsem chtěl vědět v jednom přístroji,protože někde jde to a jinde né..přesto díky

jansmrz
Registrace: 3/2015
Příspěvků: 540
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jansmrz

Vsechny aplikace me jedou v Homatics Box R 4K plus coz je stejny box jako Nokia 8100, ta ma navic podsvicene DO s ciselnymi tlacitky a ma jiny design. Nicmene k Homatics se da dokoupit take velky ovladac, pokud nekdo zadava programy ciselne.

koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 831
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

Ja mam Teslu XA 400 a ide uplne vsetko perfektne.
Mas na vyber.

JanoHels
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 886
Odpověď v diskusním vlákně
 

@JanoHels

Mohu potvrdit.Mám také tento boxík a vše jde perfektně.Cena celkem přijatelná.Koupeno zhruba před deseti měsíci. ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 7 374
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

Homatics R 4K plus.. ověřené funkční - jen je škoda, že zmenšili ovladač oproti Homatics Q. Ten větší líp pasoval do ruky.
Jen cena je trošku vyšší, ale to NOKIA 8010 taky..
jsou to jediné certifikované se 4GB RAM.. Ale s 2GB RAM u Homatics Q nebyl žádný problém. TESLA XA400 je stejná.

lubos32
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 474
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

a na H96 8K zapomeň - je to čínský necertifikovaný šrot.

lubos32
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 474
Odpověď v diskusním vlákně
 

doplňujúca otázka

riešili ste už niekto, ako sprevádzkovať DD5.1 alebo DTS5.1 výstup cez SPDIF, keď cez HDMI napr. Homatics Box R nedetekuje také zariadenie (alebo detekuje len DD2.0, DTS2.0) . Myslím lacnejšie riešenie, ako zakúpiť nový receiver alebo TV. Nemáte vyskúšaný, nejaký HDMI extender/extraktor/konvertor ktorý "oblbne" Android TV a tým pádom pustí cez SPDIF 5.1, nie len 2.0 . Máme doma jedného číňana, ktorý syn dokázal presvedčiť k danému správaniu sa priamo, ale oproti strojom s AmLogic905X4 je tragicky pomalý. Inak už 905X2 je dostatočne svižný na bežné domáce žuvanie a rozdiel s X3 alebo X4 je menej ako minimálny. Ďakujem za Vaše názory.

VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E

dbart
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 539
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lubos32

Vyskúšal si box H96 Max 8K Ultra HD, keď ho odpisuješ? Ja ho mám už druhý rok a ide na ňom všetko a vo vysokom rozlíšení. Na boxe je dokonca aj CE FC čiže certifikát.

Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 996
Odpověď v diskusním vlákně
 

Homatics Box R Plus Android TV a Homatics Box R t

Homatics Box R Plus Android TV a Homatics Box R tv prosím jsou rozdíly jen v Flash paměťi a větší paměť RAM 4GB nebo je v tom ještě něco jiného ? Homatics Box R tv chci koupit bude bez problému fungovat na youtube a live skylink , víc nepotřebuji chci vyřadit placenou 2 kartu skylink , nechci aby se kousal. Ten finanční obnos je větší mezi nima, ale asi by ho stejně nevyužil. Myslel jsem stejný obraz, atd. na obou.

standa111
Registrace: 11/2009
Příspěvků: 1 664
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Jistě, frčí jako vítr. U mě je rychlejší než Chromecast4 a jede na něm i více aplikací. Oni někteří haní nebo chválí co se ještě neprodává a nemají to doma.🤔

Petor58
Registrace: 11/2021
Příspěvků: 177
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

nejlepsi si to mmc objednat,osobne vyzkouset,a pak se rozhodnout,pripadne prodat dal. 👍

Bohemia cz
Registrace: 3/2022
Příspěvků: 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Bohemia cz

Taky jsem to tak udělal. Koupil jsem 3 různé značky a testoval. Nejlepší jsem nechal v obýváku a druhé v dětským a ložnici, kde tolik nekoukáme. Ale fungují taky😀

Petor58
Registrace: 11/2021
Příspěvků: 177
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

https://pc.bazos.cz/inzerat/162322481/nvidia-shield-tv.php

radolaco
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 2 185
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

nič lepsie ako nvidia shield nieje , radsej sa poobzeraj po kvalite a nie potom meniť boxy každé dva roky .

norberto15
Registrace: 12/2017
Příspěvků: 119
Odpověď v diskusním vlákně
 

@standa111

Homatics R plus má navíc LAN 1Gb ( využití téměř nulové)

lubos32
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 474
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra