Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Swwet.Tv novinky

Ahoj, byly přidány Eurosporty 1 2 a další Discovery kanály.

habanero
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

@F4turbo

No právě :)

PeVy
Registrace: 2/2006

@tibor1968

ja bych rekl ze swwet tv v uclanu je jako plugin

matchboxx
Registrace: 9/2012

RE: Swwet.Tv novinky

Ano,ale plugin efunkč y

tibor1968
Registrace: 4/2012

Ano,ale nefunkčný

tibor1968
Registrace: 4/2012

Swwet.tv je to isté ako Sweet.tv? Neviete to ani napísať a diskutujete o tom :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Petersk

Autor diskuze to na předchozí stránce opravil. Ale to by jsi se musel naučit číst. Bohužel nadpis nejde změnit když se uťukneš

IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)

MirHo
Registrace: 1/2006

@MirHo

autor , si po sebe nevie ani prečítať . potom to tu tak vyzerá .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@MirHo

Hlavne že si sa naučil Ty čítať, ale kým to neopravil tak si stihol napísať 2 príspevky a ani si nevedel o čo ide :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Brumo

NEOMYLNEJ? Nebo Klaus? Ten taky nikdy neuznal chybu svojí ani druhých. petersk Drtivá většina pochopila o kterou TV jde.

habanero
Registrace: 6/2008

@habanero

Prepáč, že som sa odvážil spýtať. Že swwet tv je to isté ako sweet tv? Uznávam ja som sprostý, že nečítam. Máš pravdu, načo písať správne.

petersk

habanero

Proč by měl Klaus uznávat nějakou chybu, když on žádné nikdy nedělal? V tom je právě genialita té myšlenky. Pro jistotu uvádím, že to je ironie. Těmto lidem okamžitě znížit důchod na 20tis a osekat veškeré příjmy. Jenom naivka si může myslet, že nějaká vysoká škola v minulosti platila za jeho přednášku půl mega, tomu věřil snad jenom on sám...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Když měla Bohdalová slíbených 200 000 Kč za představení v Ově, tak proč ne?

F4turbo

Sweet

Tak jsem si všiml, že ty pozice s barevnými pruhy odstranili úplně, včetně ČT24. Zkrátka profíci, jak má být.

PeVy
Registrace: 2/2006

Mně ale právě konečně fungují. Je to zatím sranda platforma. Někdy lze navolit 360p nebo 720p, jindy u stejných programů ne. Stejně jako s audiostopou. Někdy lze balík Large zaplatit za 3 eura, jindy za zvýhodněných 7. 70 Kč nebo tuším za 239. EPG je na netu lepší než v appce...

F4turbo

Na Slevomatu je nyní akce s možností zaplatit na rok za 749,- Kč. Jinak k dnešku mi funguje všech 118 programů. Dnes se rozjely Areny Sport 1+2 a CT 24, včechno jede v HD kvalitě. Jen tak dále !!!!!

hifik
Registrace: 7/2007

@hifik

A ještě se dá vytočit další sleva na kole a navíc jeden měsíc zdarma.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

Cena 25,- Kč/měsíc

Nyní stojí předplatné v akci 25,- Kč za měsíc a k dispozici je 120 kanálů. To je SUPER cena - jen tak dále !!!

hifik
Registrace: 7/2007

tak to sem trochu pospechl. ale co 50kc mne nezabije a to jsem bez prijmu.
jinak cena je super a to kolecko nacitani vidim casto coz u o2tv nebylo.
taky jsem si zvykl na ovladani o2tv ze u sweet si porad zvykam hlavne mne stve kdyz dam sipku nahoru/dolu tak se prepne stanice.
taky jsem zjistil ze u nekterych stanic napr. ocko, hgtv a asi mnoho dalsich neni archiv takze nekde ne jen zapnout vcerejsi porad ale ani ten stavajici zapnout od zacatku zatimco bezi...ale to snad jeste napravi.

novice2k
Registrace: 2/2022

@novice2k

no jiste, pirati z Ukrajiny to jeste upravi. tohle uz je zoufalstvi. jak si tento paskvil muze nekdo platit a jeste k tomu chvalit. vy by jste asi chteli vsechno zadarmo a nebo max za dvacku.! 👎 fuuuj

medard 1
Registrace: 2/2021

To jejich předplatné je taky jedno kolo štěstí. Rozdíly jsou mezi aplikací a webem. Těch 75 Kč je na měsíc, při delším předplatné se zvyšuje měsíční cena.

F4turbo

:))) :))) :))) no me to nabidlo pouze dve moznosti. bud mesic zdarma nebo mesic za 1€. tak jsem si vybral mesic za 1€. 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

@F4turbo

Na 3 měsíce za 219,66,-.

Jira
Registrace: 1/2007

ja osobne nevychvaluji sweet tv. ale kdyz tu je proc to nevyzkouset, tak zkousim lepsi nez platit predrazene sluzby ceskym provozovatelum.
sice jsem nesledoval zacatky ott v cesku kvuli horsimu internetu ale tak mlhave neco pamatuji ze i ceske sluzby typu sledovani, kuki staly do stovky. a az kdyz jsem zacal o to zajimat tal najednou stoji nehorazne moc. chapal bych kdyz stredni balicek chteji velci operatori mob. sluzeb ale takovi trapslici firmy z garaze jako skedovani, kuki maji uplne stejne predrazene ceny. coz mne privedlo jen k tomu ze to je vse tichy kartel. jak i vse v cesku.
proto cesko je specificky trh, protoze lidi mlci.
ja zas nejsem zastancem piratskych sluzeb jako mnozi komentujici zde a na fb ze nebudou platit 200kc za oficialni stream sluzby kdyz maji nelegalni za 49kc nebo kolik. pro mne je to moc komplikovane a za tu instalaci o par stovek nestoji.
ale tohle je neco uplne jineho, je to snadny i kdyz si sam rikam jestli nechteji jen napakovat a pak tp ukoncit nebo jen vytvareji pyramidu.
ale je to tu, a kdyz uz s archivem/stream cinema system nic nedela tak...
ale samizrejme cesky kartel asi tohle dlouho nebude prihlizet a jak donutil, sledovani, kuki zvysit ceny tak bude pokouset neco udelat i s timhle.

novice2k
Registrace: 2/2022

@Jira: No vidíš, pro každého extra cena. Vyřešil jsem to nakonec přes Slevomat.

@novicek2k: sledování.tv není firma z garáže a rozhodně ne nováček. Za mě má nejpřívětivější ovládání, v rámci technologie velice slušný obraz a funguje bez výpadků. Plus řeší nejelegantněji reklamu na Primě. Pro ženské v mém okolí jde o pozitivní a žádaou funkci. U sweet.tv pozoruji mírné zhoršení obrazu.

F4turbo
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra