![]() |
|
16E - Volební feed12546H, S2, 8PSK, FEC 2/3, SR 3165 - Generál:)On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
@DDRChabý tvůj pokus. Dnes jsme udělali jasný krok vpřed. Slavíme. A je nás hodně. Od 9. března se nebudu muset za prezidenta stydět. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@DDRBTW tvůj nick taky dost naznačuje... |
tekapo
![]() |
|
@medard 1Chtěl jsem se přesvědčit, zda se najde nějaký ubožák, který to tady "rozjede". A medard opět nezklamal. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
@DDRPochopil jsi mě špatně.Těžká volba to byla pro všechny ty,kteří šli volit.Já to tedy rozhodně nebyl.Proto ten smích.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 464 |
![]() |
|
@medard 1Nikdo je nechce odsunovat nebo nedej Bože střílet.To vubec ne.Ale hlavou státu by se tedy rozhodně neměli stát.![]() |
hobo
![]() |
|
@tekapoTo či ste spravili krok v pred a za dva tri roky to nebudú tri kroky vzad je ešte skoré tvrdiť. Nič iné som nenapísal len to aby ste nakoniec nedopadli ako mi na Slovensku. Zahraničím je Čapatá velebená prečo by aj nie ale na Slovensku ju už má väčšina ľudí plné zuby. Nasťahovala sem bez mihnutia oka amerických vojakov, vy a Poliaci nám strážite vzdušný priestor, na Ukrajinu posiela jak zo svojho a tu už pomaly polovica aj pracujúci sa prepadajú pod hranicu chudoby v decembri odvolanú zberbu tam drží až do septembra a pre ľudí nespravila absolútne nič. Gratulujem a oslavuj. Ešte nie je koniec všetkým dňom...90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: 16E - Volební feedPro muže do věku 55 let cz občanství. Mějte doma připravené mobilizační zavazadlo. Pokud to sledujete tak se hrotí na konvenční celoevrpskou válku. Já už patřím do starého železa. Odlsloužil jsem vlasti, 2 roky z. služby. Ale co vy mladší. V životě jste nebyli v zákopě když kolem jezdily BWPéčka, tanky a střílelo se. I když jen slepými. Pro vás jsou , ale připraveny ostré. Nebojte se padnete za Zelenského a jeho rodinu. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 979 |
![]() |
|
@kolenáčLépe to nejde popsat.Já byl na vojně také dva roky ve fakt dobré době.1974-76.Takže oba víme o co jde.Jinak marně pátrám,kde mají takovou dvojku na truně.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: 16E - Volební feedVšichni kdo se radují jak dopadly volby se možná radovat za pár let nebudou.Doufám,že se nebude opakovat stejný scénář jako u voleb kdy se dostala k veslu pětikolka a mnoho voličů by dnes volilo jinak.Pár Čaputová -Pavel je to nejlepší co si mohli přátelé za oceánem přát.Je také s podivem jak rychle věděla,že volby vyhrál Pavel a již před pátou byla ve volebním štábu.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 101 |
![]() |
|
@kolenáč, hobo, JarousA to je přesně to strašení, co Andymu ty volby prohrálo |
tekapo
![]() |
|
@tekapoModli se aby to vbylo jen strašení a né skutečnost. Stačí, aby zaletěla nějaká raketa na polské město, nebo slovenské. A už budeš na frontě.Přesně podle 5.článku NATO, který Pavel donesl Babišovi jako dárek. Tak určitě s radostí a úsměvem na tváři se necháš roztrhat na kusy. |
kolenáč
![]() |
|
@kolenáčZlu je třeba čelit. |
tekapo
![]() |
|
@tekapoByl bych zvědavý, jestli by jsi byl takový hrdina na frontě. Seděl jsi někdy v tanku?, nebo jen jako bigoš běžel naproti nepřátelským střelám.Zatím jen silácké řeči. Proč myslíš, že tolik zdravých ukrajinských mužů zdrhá z Ukrajiny.já z některými mluvil. Máme jich pár u nás v činžáku. Hrdino. |
kolenáč
![]() |
|
@tekapoTo strašení mu volby neprohrálo to jsi na omylu ale médii zblblá mládež.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 101 |
![]() |
|
RE: 16E - Volební feedZvítězilo to horší . |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@JarousTé mládeži bych vůbec nepřál, aby se stali frontový vojáci. Doufejme, že k tomu nikdy nedojde. Ale všichni víme, že války byly a bohužel budou. |
kolenáč
![]() |
|
@kolenáčA právě do této doby mít vojáka jako prezidenta není vůbec špatná myšlenka. |
tekapo
![]() |
|
@Jarouspred druhym kolem jsme meli milion hlasu potencionalni naskok ty zblbla mladezi![]() dnes to bylo jasne uz od zacatku, uz od zacatku prohraval, a prohraval i na malych okrscich. a v Nemecku nas chvali ![]() ![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@tekapoPokud byl na čele státu voják,tak to pokud se nepletu,dopadlo vždy špatně nebo snad v historii vubec někdy někde dobře?![]() |
hobo
![]() |
|
RE: 16E - Volební feedvojak, vy jste od toho Babise fakt zblbly, vojak a vojak s vazbami na NATO se nam ted bude hodit. mimo toho a predevsim slusny clovek.toho druheho ani nebudu hodnotit, jen zlo, lež, chaos, a svinstvo, a podporuje Rusko.! |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Proč by se nám, specielně nám, měl hodit?Nebo snad předpokládáš,že Rusko napadne jakýkoliv stát členské země NATO? Vždyt by tím spáchali sebevraždu v přímém přenosu a je to absolutně absurdní představa..To muže prohlásit jedině hypotetický, rádoby nestraný, moderátor té jediné správné a vyvážené a demokratické a hlavně pravdomluvné a nevím co ještě všechno jim přisoudit TV kterou si platíme. |
hobo
![]() |
|
@hoboano predpokladam ze i nase zeme bude napadena Ruskem a vidim to celkem realne. tak jako spousta jinych lidi kteri nechodi se zavrenyma ocima a spuntama v usich.![]() |
medard 1
![]() |
|
@hobojeste dodatek - jinak nedokazu si predstavit zadnou rozumnou alternativu jak tahle valka muze skoncit. pokud vubec muze skoncit. |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Jj, normalizační lampasák schvalující invazi v 68 s manželkou, která si prošla Politickou akademií Klementa Gottwalda, to je teda hradní terno!!!! |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 428 |
![]() |
|
@medard 1Vzpamatuj se.Proč by to vubec dělali?Co nám tady v té rozkradené zemičce vlastně zbylo ve státním vlastnictví.Co my tady máme co nemají oni-nic.S náma se vubec nebudou zabývat.Jenom pro zajímavost kdo nám tady už skoro rok tvrdí,že jsme ve válce?Já ani někteří kolegové v této debatě to rozhodně nejsou.Možná jsem to vyhlášení války zaspal a nevím komu jsme ji vyhlásili-nebo nás někdo už napadl a jezdí po našem uzemí tanky.Zatím jsem zaregistroval jenom jednu paní co má dvě pistolky miláčky a občas se pomazlí s tankem co vyjede z její kabelky.Fakt válka jako řemen.![]() |
hobo
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |