Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Multimediálne centrá

Dobrý večer prajem. Potrebujem poradiť chcem kúpiť nejaký android tv box ako darček pre vnuka do 100eura podpora Horizon a Antik tv nejaké hry a aby bola dobrá podpora aj do budúcna. Mám vzhliadnutí Nokia Streaming box8000 darček Voucher iptv Antik tv a Sledovanie TV na 3mes.za 89,90€ alebo Homatics boxR android Tv darček Voucher Antik TV na 6 mesiacov za takú istú cenu. Kto máte tieto boxy poradiť môžete. Ďakujem

niglabi
Registrace: 4/2020
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160
Odpověď v diskusním vlákně

Multimedialne centrum

Ja si myslim,ze zadavatel chcel poradit multimediálne centrum :-) a uz sme pri PC/NTBook. Myslim,ze keby chcel poradit toto,tak by sa spytal na to. Iste,ze PC/NTBook je siroke a univerzalnejsie vyuzitie,ale musite ratat ze to uz mozno ma. Zas ak to ma mat sledovaci/edukativny vyznam s moznostou obcasneho zahrania,radsej nech je to cez TV nez sa hrbit pri PC/NTBooku. To je cesta pekelna pre chrbat..a pocas vyvinu/rastu..ani nehovorim. A myslim,ze vzhladom na rozpocet si zadavatel dal/vybral dobry stroj. Aj sme mu dali aj skusenosti/tipy aj na ine masiny..

Mopky
Registrace: 11/2009

RE: Multimediálne centrá

pise "nejake hry a podpora do budoucna". takze nejake hry na Nokia 8000 ??? to ani nahodou. kdyz tedy chce mmc tak Nvidia Shields. a i k tomu mu pribudou dalsi vydaje. ten notebook je univerzal,a muze mit linux nebo cisty,a ma tam siroke moznosti vyuziti, na TV stejne androidi nekoukaj. 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

Re: Dadan

Ano ,,Tesla XT 750,, je vcelku bezproblémový Box.V uvozovkách je to proto že je to vlastně stejný produkt jako Mecool KT1 a Mascom MCA101.Škoda nic moc podpory updatu záplat,ale jinak je OS dobře odladěný.Netflix jede pouze s neoficiální aplikací HD...Nemá certifikaci.

TomOne
Registrace: 9/2009

@peterkozel

pises nesmysly a michas paty pres devaty. ja jsem o zadnem levnem ntb nepsal. a to mmc do 100e bude pouze hracka pro 10ti leteho kluka. a za pul roku to muze vyhodit. ten linux na ntb se neni potreba ucit to neni stb a app tam samozrejme jedou normalne. 👍 a banany si kup v Kauflandu tam maj nejhorsi 1 👍
koukam ze pan zadavatel ma jediny pozadavek a to ten aby to bylo levny.

medard 1

@medard 1

este raz, chce box do 100e tak mi teda povedz aky ma zmysel tu rozoberat ntb, hracka to nie je, ked ma kvalitnu pripojku tak ma velke moznosti, podpora tam tiez bude 2-3 roky minimalne

peterkozel
Registrace: 10/2019

@peterkozel @medard 1

Hádajte sa tu, ako staré baby na trhu a autor témy sa už 2 dní neráčil ani pozrieť, že čo je tu nové!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@peterkozel

ono je take docela zasadni otazka kolik tomu vnukovi je let ? 6,10,20,40, ?
do 100€ hracka to je.!
a urcite lepsi ntb byt jen za 20tis nez ten tvuj homatics nebo stara nokia.
a mmc do 100€ hmmm hmmm hmmm tak asi to je mecool,beelink,X96,apod,
ja bych tedy pockal na tu novou Nokia 8010 👍 3300kc.

medard 1

Google vydal 4k stick,tam bude podpora zaručená.Ma už Google TV.Kúpil som ho a je fajn.Mám aj Homatic,tiež výborný.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

5 let starej repas notebuk za 20 je cesta do pekla. tuhle byl v akci ntb za 2500 z 4jadrem N4xxx ktery je stejne vykony jako 10 tedlech armovejch kramu. a je stejne vykonej jako ten 5 let starej ntb. se spotrebou nula nula prd.
ucit se neco jak tady nekdo pise se fakt nemusi. tuhle mantru opakujou jen lidi co nevedi vubec nic. linux i ten android nebo jakejkoliv OS jde pustit z externiho media a je to vicemene uplne napohodu, nic se nemusi. ale kdyz chces neco delat s armovou krabickou, tak to je skoro raketova veda. staci si tady obcas precist co tady uzivatele resej. uz jen to ze zkusili nekolik krabicek a stejne to neni ono je ukazka demence tedle krabicek
takze urcite najde i nejaky multimedia OS pro x86, kde narozdil od nejakyho vymastenyho armu pujde skutecne pustit cokoliv. jen jsem tak juknul a librelec neni trabl

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

takze ty mi tu tvrdis ze ked si chcem zahrat droid hry a pouzivat droid app, iptv..., tak si mam kupit ntb?, to fakt myslis vazne?, autor vlakna chce to co pisem a ma teda pouzit emu aby to tam spustil ktore je problemove?

peterkozel
Registrace: 10/2019

@peterkozel

to uz neni mozny. to uz neni normalni. co to tu ty zase pises za nesmysly. :))) 👎 precti si obcas ty prispevky. a pak precti si obcas ty svoje neadekvatni bludy. a kup si radsi ty banany. :))) 👍

medard 1

Tak nakoniec som objednal Homatisc boxR na dva tri roky to vydrží je tam Android 11. Najstarší Vnuk má 12rokov to bude dobre pre všetky vnúčatá.Mam optiku cez Telecom router
Sagemcom 5670 AX a bude to pripojenie cez lan, ďakujem Vám všetkým za rady. R^

niglabi
Registrace: 4/2020

Nokia 8010

Uz je v predaji, vyzera velmi zaujimavo, ma to uz niekto doma?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Mne by zajímalo jestli je to jeden z mála vyvolených přístrojů na kterém funguje vodafone tv.

keramik
Registrace: 1/2007

@keramik

jeden z mala vyvolenych ? nevim co s tim mas za problem. napr na Mecool KM7 funguje naprosto normalne (oficialni aplikace). a rozhodne mnohem lepsi obraz nez skylinklive nebo Tmobnet. nesrovnatelne lepsi obraz.! takze nevim proc by to na Nokia nebo napr Nvidia nemelo jit.

medard 1

Já mám Dream TV mini a tam to nefunguje. Stejně jako dle fóra na spoustě android boxů. Co jsem zatím slyšel , tak to funguje i na Tesle. Ale nechápu , proč to mají tak zabezpečený. Chromecast prý taky nefunguje. Já vyřešil zpětné shlédnutí přes skylinklive , když si teď kvůli PL platím Canalplus balík. Ale sere mi to. Horizon go od UPC mne fungovalo na všem. A na tomto přístroji co mám teď funguje kromě vodafone tv taky aplikace všech ostatních operátorů.

keramik

@keramik

nevim v cem by mel byt problem. jediny kdo neco blokuje je O2TV. az bude k dispozici ta Nokia asi vyzkousim Nokia,ale neverim ze to bude v necem zasadne lepsi.

medard 1

@mmiriboy

mmiriboy já mám notebok a po koukání dětí na you tube + hlavně hry ho dávám 2 dny dohromady . jednou vyply lišty podruhý nešel zvuk , potřetí změnili obrazovku po čtvrtý modrá obrazovka po páty vymazali nějaký věci . To už nechci opravovat a taky tomu moc nerozumím. Něco jednoduchého a když to zničí vyhodím . Taky koukám po Homatics box R . dobrý pro ně i rezerva pokud to nezničí i na internet TV SKYLINK LIVE

amater3389
Registrace: 7/2012

@amater3389

no to se ani moc nedivim. dnesni androidi to je hruza. doporucoval bych koupit dreveneho konika,ale toho muzou spalit nebo mu urezat nohy, pak jedine neco ze zeleza,jenze to zase hodi do reky nebo s tim rozbijou sousedovi okno. no neni to jednoduche dnes. :))) 👍 na ne by platila snad jenom váxxx .....

medard 1

O2 aplikace mi vždy a všude fungovali bez problému. Na tom boxu co mám teď funguje na 100% jak aplikace android , android TV i v Kodi. U vodafone TV je údajně vyžadován WIDEVINE L1 jinak to nefunguje. Na diskuzi na techforum je velmi dlouhý výčet na čem všem ta jejich aplikace nefunguje.

keramik

@keramik

ten tvuj dream tv mini ma jen android 9 tak jestli nebude problem v tom. a v podstate to ani neni mmc ale obyc sat prijimac. jak bude Nokia 8010 v rajchu tak to koupim a vyzkusame 👍 ale jak rikam nic si od toho neslibuju.
potreboval bych funkcni mmc s kvalitnim obrazem a plne fungujici ovladani. 👍

medard 1

Nokia 8010 aj Homatics R plus majú certifikáciu od Googlu, takže by s Vodafone aplikáciou nemal byť problém. Teda ak sa nachádza v Google play pre Android TV.

Spacer
Registrace: 9/2017

Na mobilu se mi Homatics R identifikuje jako Nokia 8000. Tož asi tak.

F4turbo
Registrace: 4/2019

Mam uz Nokia 8010 doma. Obraz je nadherny. Prehravam zatim jen z Youtube, filmy z domaciho serveru Synology a aplikaci Ct a Seznam. Jedine na co nemuzu prijit je v jakem programu prehravat DVD video primo ze slozky. Po jednotlivych souborech to jde ale nevim jaky program umi prehrat DVD vcetne menu. Diky za pripadne rady.

DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100

Josef35
Registrace: 8/2012

@Josef35

Tak DVD som neprehraval uz dlhe roky, ale MX Player to neprehra tak, ako chces ?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra