![]() |
|
Multimediálne centráDobrý večer prajem. Potrebujem poradiť chcem kúpiť nejaký android tv box ako darček pre vnuka do 100eura podpora Horizon a Antik tv nejaké hry a aby bola dobrá podpora aj do budúcna. Mám vzhliadnutí Nokia Streaming box8000 darček Voucher iptv Antik tv a Sledovanie TV na 3mes.za 89,90€ alebo Homatics boxR android Tv darček Voucher Antik TV na 6 mesiacov za takú istú cenu. Kto máte tieto boxy poradiť môžete. Ďakujem |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160 | |
![]() |
|
@Josef35Kodi to nezvládne ?VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 549 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@LucaBrazza - prehraje, ale bez menu pouze po jednom souboru. DVD slozky prehravat asi neumi.@dbart - Nedari se me do toho kodi nacist cokoliv ze serveru. Vidim tam jen slozky na sdileni ktere jsem tam pridal ale nejdou v tom kodi otevrit. Tak to bude asi zabezpecenim. Ve VLC zadam prihlasovaci udaje serveru a jde vše ale DVD složku taky asi neumí jen bez menu a vadí mi ze to nejde plynule po sobe. Jedine si zkusím ještě s tím kodi pohrát jestli to tam pujde. Nema nekdo zkusenost? DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 280 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráTak jsem to zkousel pustit v tom kodi ale opet bez menu. Nejake nastaveni na dvd tam je, ale at jsem dal co dal jede to jen bez menu. Bud me v tom kodi neco chybi, nebo je spatne neco nastavene nebo mam spatnou verzi. Zkousel jsem 2 verze a nejde DVD s funkcnim menu ani v jedne.Jde to nekomu? DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
RE: Multimediálne centráVo vlc keď som otvoril niektorý súbor (zdá sa mi, že IFO) tak nabehlo menu a išlo prehrať normálne DVD. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@Kasr - me to tak ve vlc nejde. A v kodi se spustí jakoze menu ale nejde z nej spustit film.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
@Josef35Budem dva tyzdne mimo domov, tak to pozrieť nemôžem. Ja zas mám problém v kodi. Síce menu ma nezaujíma, ale dvd prehrám iba tak, že dám prehrať všetky "veľké" súbory .vob. A potom to prehrám plynule. |
Kasr
![]() |
|
RE: Multimediálne centráDobrý den taky chci něco koupit a nechci platit druhou kartu skylik live . Nevím zdali Homatics Box R nebo nokie 8000 .Ty silnější verze 8010 a R plus NECHCI zbytečnost . Ale z vaších hádek jsem nezjistil který je lepší RYCHLEJŠÍ na koukání TV A YOUTUBE .Samozřejmě na TV u Homatics Box R by musel být jiný dálkový s číslama programů. Co vím jen že Homatics Box R má větší velikost Interní paměť: 16 GB Nokie jen 8 GB , ale jaký je rozdíl mezi nimi v obrazu , délka přepínání, jak je svižní , ČEŠTINA , Homatics Box R četl jsem zamrzání, i problémy se zvukem atd. zdali je to pravda klasický věci. Nahrávání, DVD , PROPOJENÍ S TELEFONEM ,jiný aplikace taky ne ATD. mi nezajímá .Mám 100 Mb optiku síťovka . Prosím odborníky kteří mohou porovnat z vlastní zkušenosti k usnadnění koupi. děkuji. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centrázáleží, ktoré aplikácie chceš používať, podľa toho rieš aj diaľkové. Mne napr. čísla nechýbajú vôbec. vyber si podľa farby boxu: biely Homatics, alebo čierna Nokia. Ak Ti je to jedno, tak ber Homatics, to dialkové je skutočne dobré.VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
![]() |
|
RE: Multimediálne centráhomatics dalkove je dobre ? bože 👎 on chce normalni funkcni dalkove s tlacitky a s cisly a neee ty mmc paskvily.! |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráTak to jsem jeste neslyšel vybírat Android tv box podle barvy a ne podle parametrů🥱Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@standa111 - ja jsem cekal na Nokii 8010 a jsem spokojeny. Samozrejme silnejsi verze do budoucna neni zbytecnost hlavne kvuli budoucim aktualizacim a narocnejsim aplikacim. Na Nokii je prace s youtube a vyhledavani hlasem super. Vse rychle, plynule, pekne se s tim boxem pracuje. A numericka klavesnice je dobra na to ze si muzu poskocit treba film presne na zvoleny cas nebo se hodi pri zadavani cisel do vyhledavani, hesel, textu apod. a za me dobra vec.Shanim nejaky prehravac ktery umi prehrat DVD i s menu. Kodi by to melo umet ale to ktere mam nainstalovane mi to s menu nejde. Kdyz pustim DVD prehaje to proste cele po souborech. Pri prechodu na dalsi soubor DVD je to behem sledovani poznat ze to jako by preskoci ale je to velmi rychle. Bud jinou verzi kodi, nebo mam neco v tom programu spatne nastavene. Nam hodne original DVD ale jen ty nej si davam do NAS na HDD. Kdyby nekdo poradil v cem prehravat po siti DVD byl bych rad. Pres DVD player z DM 920 to funguje ok, jeste to potrebuju na tom boxu rozjet. DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
RE: Multimediálne centráskúsil som jedno DVD s menu v Kodi, cez Filmy som nabehol do foldra VIDEO_TS, tam som spustil VIDEO_TS.IFO a hotovo. Spustilo sa menu, vybral som položku a tá sa spustila. potom už je to klasika ako v Kodi, stlačíš OK a zobrazi sa Ti menu prehrávania, na pravej strane ale pribudla ikonka "dom" a cez to sa dostanem do menu DVD. Vyskúšaj.VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
![]() |
|
@milde:ak niekto vyberá androidTV box na "takové to domáci žvejkání" tak je jedno či Homatics, alebo Nokia, aj tak to "seká" jedna firma v číne, ako Baťa cvičky. časy, keď sme mali na TV naladené 2 CS programi, 2 maďarské, 2 rakúske, (nemecké, poľské) a človek si pamätal, pod akým číslom je ktorý program sú dávnou minulosťou. Najviac zodraté na dialkovom je asi hlasitosť, prepípanie programov, alebo "kurzorový kríž" a OK v prostriedku, späť/exit, menu, epg, na Enigme ešte farby. Dialkové od Homaticsu je vzmzslené tak, že ho ovládam jednou rukou, bez toho aby som musel sledovať, kam ukladám prsty. Obe značky majú boxz dostatočne rýchle že nie je problém nalistovať si čokoľvek, komfortne, rýchlo.VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@dbart- u mne to tak nejde. Jakou verzi kodi mas a na cem to spoustis?DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
@dbartJa som písal, že takto mi to ide vo VLC a ono to je asi naopak. Tak ako si písal ty. Nie som doma a nepamätám si. |
Kasr
![]() |
|
RE: Multimediálne centráKdyz v kodi otevru DVD slozku tak tam ani zadne ifo soubory nevidim. Prvni mam VIDEO_TS a pod tim to pokracuje VTS_01_0 atd.. Kdyz pustim to prvni tak se zobrazi video z menu ale nejde v nem nic spustit. Verzi mi to hlasi 20.1DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
@Josef35Ked tam nemas .ifo, tak nemas spravne skopirovanu strukturu DVD.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráMam tam vse, ale kodi neukazuje vsechny soubory. Nasel jsem diskusi a asi to s tim kodi a dvd bude problem. Je rozdil kodi na PC, linuxu nebo androidu.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
RE: Multimediálne centráBud tam neco chybi - Java - nebo to na android boxu s funkcnim DVD menu nepujde jen bez nej. Jde to nekomu na Android 11 TV boxu?DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
RE: Multimediálne centrátestoval som na Mecool KM2 a Homatics Box R. pre test som zobral originál DVD, Monty Python Flying Circus = veľa epizód, viac jazykov, veľa titulkov. Grabol som cez DVD Decrypter do iso. Prekopiroval iso na nas, potom som otvoril iso na PC a vykopiroval súbory na nas do dalsieho foldra. V oboch boxoch je Kodi 20.1, DVD sa prehráva podľa očakávania, funguje menu, výber jazykov, titulkov, epizód. iso súbor chvíľku dlhšie načítava, pri súboroch ide takmer okamžite na vec. Ak sa DVD skladá len z jedného filmu, nie je nič lepšie, ako vylúpnuť ten film cez MakeMKV do jedného súboru.VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
![]() |
|
RE: Multimediálne centráTak nevim kde je chyba. DVD jsem zkopiroval cele original do slozky do NAS serveru tak jak je a menu mi nejde. Nejde s neho nic spustit. Zobrazi se jako soucast filmu ale kdyz ovladacem chci neco vybrat tak to jen skace-pretaci vpred nebo vzad. Zkoušel sem nekolik verzi kodi a stejne. Pres DM920 a DVD player to DVD vcetne menu funguje. Co by mohlo byt spatne? Zkusím to ještě primo z usb zítra a nevím.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
RE: Multimediálne centráISO súbor mi normálne aj s menu prehráva určite...Len teraz nepamätám, či placku dvd v Pc v sieti s menu som prehral na androidboxe vo Vlc, alebo v kodi... Ale dvd placku ako takú som prehral aj tam, aj tam. Len niekde som dal prehrať iba "veľké" VOBY. |
Kasr
![]() |
|
RE: Multimediálne centráInáč už dávno nemám zapojený žiaden DVD player a na občasné prehrávanie placiek (mám ich doma dosť) používam stb s enigmou (dokonca aj starý ipbox 9900), alebo androidbox. |
Kasr
![]() |
|
RE: Multimediálne centráTak jsem zjistil ze to nejde ani na android tv to dvd z nasky pres UPnP DLNA. A kdyz jsem tu DVD slozku dal na usb flash do tv pres usb tak to s menu v kodi jde a uz tam vidim .ifo. Nechapu ale proc ne pres sit a nevidim tam ten .ifo. A kdyz dam stejny usb flash do android boxu tak v kodi otevru tu dvd slozku a nevidim tam zadne soubory. Vidi je jen zakladni file manager co jsem doinstaloval ale pres nej to v jinem prehravaci nejde pustit. Nevi nekdo proc to pres tu nas nevidi vsechny soubory a proc ten kodi kdyz dam do usb flash disc bidi jen slozky a ne soubory? Na android tv je vidi z usb. Dekuji moc za dobre rady.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
RE: Multimediálne centráPretože DLNA... |
Kasr
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160 | |
![]() |
|
![]() |