![]() |
|
Multimediálne centráDobrý večer prajem. Potrebujem poradiť chcem kúpiť nejaký android tv box ako darček pre vnuka do 100eura podpora Horizon a Antik tv nejaké hry a aby bola dobrá podpora aj do budúcna. Mám vzhliadnutí Nokia Streaming box8000 darček Voucher iptv Antik tv a Sledovanie TV na 3mes.za 89,90€ alebo Homatics boxR android Tv darček Voucher Antik TV na 6 mesiacov za takú istú cenu. Kto máte tieto boxy poradiť môžete. Ďakujem |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160 | |
![]() |
|
@Josef35Do Kodi si mountni NAS ako sambu. Cez Pridať sieťové umiestnenie.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@petersk - dekuji moc, to me pomohlo a uz to jde i s menu.![]() Ted resim proc to nejde z usb. Dam do Android boxu flash disc a kdyz otevru v kodi slozku VIDEO_TS nevidim tam zadne soubory. Vidi je jen jednoduchy File Manager co jsem tam doinstaloval ale pres nej to DVD nejde pres kodi spustit. Ve file manageru kdyz dam spustit .ifo v kodi tak se kodi spusti ale dal to nic nedela. Pritom v Android TV soubory na flash discu kodi vidi a spustit jde. DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 280 |
![]() |
|
@Josef35Tak to vôbec neries.Načo? Načo kopírovať súborovú štruktúru na flash disk? Hrať priamo z placky v sieti. A keď už, tak iso súbor dvd disku. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@kasr - no mne zajima proc ty soubory tam nevidim kdyz na android TV ano. A kdyz to jde tam proc ne tady. Jine video na flashdiscu vidim a prehrat jde, DVD slozku otevru a nevidim soubory DVD pritom z nasu to jde.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
@Josef35Ako Ti vidí Kodi usb? Keď ho strčíš do boxu? Problém budeš mať taký istý ako s NAS-om. Nemáš ho dobre mountnutý.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Josef35Josef35 děkuji všem za radu , já nejsem abych tomu rozuměl a vyhledávat naročnejsi aplikace nemusím, DVD mi nezajímá hudba atd z telefonu sledevat mi nezajímá atd. , k čemu mi to bude jen you tube jednoduchý kreslený hry pro 6 let a to se tak jedná o 10 her jednoduchých a Skylink live a hlavně rychlost jednoduchost , čeština a vím , že na 3 je nova máčknu 3 je nova na 10 je sport máčknu 10 mám sport tod vše co od toho chci . Není problém si dokoupit DO Homatics Box R . DĚKUJI |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@petersk - Kodi normalne zobrazi USB. Kdyz na nej dam film normalne ho prehraje ale kdyz DVD slozku VIDEO_TS a tu otevru nevidim v ni zadne soubory. A to ne jen v kodi ale i jinde. Otevru treba souborovy manager X-plore a ten hlasi nulovou velikost te slozky VIDEO_TS. A stejne to vidi i jine prehravace videa jako by tam zadne soubory nebyli. Jediny file manager jednoduchy to umi zobrazit ale nic to neprehraje. Jinak to moutnout nejde v tom Kodi. Proc to nezobrazi nevim kdyz ostatni videa vidi normalne.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
RE: Multimediálne centráES file explorer ty dvd soubory z USB flash zobrazi. Tak je to podle mne asi zabezpecenim. Prehrat to jde vcetne menu ale pouze jen z NAS.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
@Josef35Ako je naformátovaný ten USB kľúč?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Multimediálne centráMá Homatics Box R hlasový vytáčení youtube a programy TV v češtině ?Kdo ho má poraďte . |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
@amater3389Programy tv v češtine. Keď si zaplatíš operátorovi, tak ma. |
Kasr
![]() |
|
@amater3389Hlasový mám v televizi a češtinu taky |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@petersk - naformatovany je NTFS. Kdyz na nej vlozim film treba .mp4 ci jiny, tak to z usb disku normalne jde. Zobrazi ho ale pred spustenim tak ze tam nasel na tom usb video. A kdyz otevru slozku VIDEO_TS jak jsem psal tak na ni nic neni a nulova velikost. ES file explorer tu slozku otevre ale nespustim nic stejne jedine pres ten nas server.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
@Josef35Skús ten usb klúč pridať ako zdroj videa.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@petersk- nevim jak. Zobrazi se tam usb disk sam.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
@Josef35V kodi.Zadavas tam predsa zdroje s videami, filmami, hudbou. |
Kasr
![]() |
|
RE: Multimediálne centráTak som tu znovu a ten Homatics Box odporúčam vnúčatá v detskej sú spokojné a manželka a ja v obývačke pozeráme čo chceme. Obidve strany sú spokojné. |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
@Josef35V Kodi položka Videá/Súbory a pridať videá, tam vyberieš USB kľúč.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Multimediálne centráJa ted nejsem doma ale mam tuseni ze jsem zkousel uz vsechno. Jak prijedu zitra tak jeste vyzkousim a dam vedet.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
Nokia 8010Tak mě to nedalo a ke svým čínským boxům a Chromecastu 4 jsem zakoupil Nokia streaming box 8010. Ne že by boxy a chromecast nefungovali, ale chtěl jsem posílit. S Nokii jsem velice spokojený jak po stráce svižnosti, obrazu tak zvuku. Dálkové ovládání je taky super. Předinstalované aplikace:Sledování tv, Antik tv, Sweet tv, Skylink, Netflix, Disney+, Prime video, YouTube, Google Store, Google Play Movies, Google Play Games, Google Music, Tv File Trasfer, Analiti a Kodi v2.0. To jsem ale musel odinstalovat a nainstalovat Kodi v19.5, ktré je stabilnější. Doinstaloval jsem O2 tv z Google Play a také funguje. Doporučuji cena je taková průměrná. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráJeště jsem chtěl podotknou, že Nokia v Kodi Stream Cinema Community stíhá i videa o velikosti 55GB což Chromecast 4 se trhá. Ten tak do velikost 20GB. Optika 300/300 Mbit.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeDnes som instaloval tiez Nokia 8010, ale v mojej zdaleka tolko predinstalovanych nebolo, len tie zakladne, ako Netflix, od Google a este nejakych par. Urcite som nemal ani sledovani, ani antik, sweet... Niekto sa Ti s tym uz predtym hral.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@LucaBrazzaNehrál, mám to koupený z Maill.cz a bylo to v zapečetěným obalu. Nic rozlepeného. Zajímavý🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeMne prisla Nokia 8010 s nainstalovanym Kodi 20 a v pohode ide bez problemov ziadne padnutie sa nekonalo. V danej cenovej relacie vykon produktu super super ze dali 1 gb lanku.Inak skus vyskusat ze ti bude na tejto masinke fungovat naraz lan siet spolu s wifi pripojenim.Mne sa to nepodarilo. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráTo Kodi 20.0 mě ze začátku neblblo. Až dýl a to i na mobilu a tabletu. U SCC načítá dobu aktualizaci a nic se nenačte. Pak to nejde spustit. U v19.5 vše v pohodě. Ano WiFi a Lan nejdou zároveň. Při wifi musím vyndat kabel Lan. Mám to tak i u Čínských boxů a u Chromecastu, kde mám Ethernet. Zatím jedu na WiFi. Rychlost dostačující 220 Mbit/s. U lan 290 Mbit/s.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160 | |
![]() |
|
![]() |