![]() |
|
Multimediálne centráDobrý večer prajem. Potrebujem poradiť chcem kúpiť nejaký android tv box ako darček pre vnuka do 100eura podpora Horizon a Antik tv nejaké hry a aby bola dobrá podpora aj do budúcna. Mám vzhliadnutí Nokia Streaming box8000 darček Voucher iptv Antik tv a Sledovanie TV na 3mes.za 89,90€ alebo Homatics boxR android Tv darček Voucher Antik TV na 6 mesiacov za takú istú cenu. Kto máte tieto boxy poradiť môžete. Ďakujem |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160 | |
![]() |
|
@LucaBrazzaTak to jsem asi přehlédl. Díky. No ale celkem mě to nevadí, když ty aplikace používám. Akorát se omlouvám, že jsem podal trochu zkreslené informace pro ostatní kupce.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@peterskNe neměl, nebyl důvod.😏Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@LucaBrazzaTak to dost nechápu. Jak ten box při čisté instalaci pozná jaké aplikace používáš. To snad až při továrním resetu, když už jsi tam měl nějaký nainstalovaný.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildePozná, minimálne tie čo máš v Chromecaste nainštalované a pod tým istým účtom si prihlásený. Veď už aj keď kúpiš nový android mobil Ti prenesie do nového mobilu všetko čo máš v starom ak to máš synchronizované s účtom, nie len kontá ale aj aplikácie.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@peterskJasně chápu tam jde o přihlášeni účtu. A pak jsi jasný. Že.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeÁno, ide o to. Aj v Android TV.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskJj No tak proto mě to nainstalovalo po přihlášení k účtu moje apky. Ale není to špatný, alespoň je nemusím stahovat. Asi tak.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeVeď OK, ja Ti to neberem ako to robíš. Hlavne, že Ti to funguje.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskDík za pomoc a za rady. Ať se Ti vede.👍Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@kasr-petersk - Ten usb disk tam tak pridat takto nejde. Kdyz otevru polozku treba Videos a potom Files, tak tam vidim zdroje primo - Jednotka USB, Server atd. Kdyz kliknu Add videos a kliknu vlevo Browse, tak je tam jen External storage a pak zdroje ze site. A kdyz otevru to usb tak na nem vidim slozky a videa se znamou priponou ale kdyz otevru slozku s nazvem filmu a pak slozku VIDEO_TS nevidi na ni zadne soubory. Funguje to tak jen ze site. Z toho USB DVD video nejde jen ze serveru. Vyzkousejte nekdo. Jinak nevim jak bych ten usb disk tam jinak pripojil. A pres treba ES File Explorer tam z te slozky VIDEO_TS jdou pustit jen ty dlouhe videosoubory bez menu. A kdyz v nem dam otevrit .IFO v kodi, tak se kodi spusti a napise tabulku s textem: One on more items failed to play. Check the log for more information about this message. - Jeden na více položek se nepodařilo přehrát. Další informace o této zprávě naleznete v protokolu.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 280 |
![]() |
|
@Josef35V Menu, Správca súborov a Pridať zdroj a potom vyhľadať. Čo tam vidí, vidí tam ten USB?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@matchboxx @petersk @LucaBrazzaTak jsem do Nokia 8010 a do ostatních mých zařízení nainstaloval KODI 20.1 a zatím jede. Jinak na obchod Mall.cz jsem zaslal email, kde jsem zakoupil Nokia 8010, že mě bez mého vědomí zaslali rozbalené zboží. Tak uvidím co odpoví. 🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Multimediálne centráMall to dela bezne ze prodava pouzite zbozi ale vzdy ta cena je nizsi. to takovy Amazon prodava vracene zbozi za plnou cenu. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1Ale já jsem myslel, že s tím musím souhlasit, ale oni mě neoslovily. A cena byla jako za nový. Tak nevím. Když dobře tak strhnou 200K. Ale tomu nevěřím.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildepokud jsem to vlakno cetl dobre tak to mas resp mel jsi prelepene original kodem a ten tam urcite nalepil vyrobce nebo tedy spise autorizovany servis. takze si myslim ze je to vracene zbozi, duvod vraceni je otazka,teoreticky tomu nemusi vubec nic byt, ale take samozrejme muze byt skryta zavada ktera se projevi pozdeji, a pokud ti tam uz dnes neco nefunguje nebo nefunguje spravne tak to bude ten duvod vraceni. informovat te sice meli ale Mall. a tohle dela i ABcom s kterym jsem resil reklamaci a vraceni. takze pokud se vejdes do 14ti dnu normalne to zbozi vrat a kup si ho jinde. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1Závada ani poškození tam není. Pro klid jsem udělal podle rady @petersk továrko a nainstaloval vše podle sebe. Email jsem jim napsal. Tak jsem zvědav na jejich vyjádření.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
Rozbalene alebo pouzite zboziAhojte. Tiez mam skusenost ale skor pozitivnu, par rokov dozadu som kupoval z alzy pouzity tovar a funguje dodnes. Slo vo VU+ SoloSE a pouzite bolo za 125€, vtedy nove stalo vyse 220€ ci kolko, v krabici sice nie original som ale nasiel komplet prislusentvo + este aj papier zo servisu kde bolo vidno, ze menili dosku..MALL.SK - odkedy zrusil svoje vydajne a je to v podstate pod zastitou PL allergo ci ako sa volaju, tak tazko povedat.. ja som radsej voci MALL.SK teraz opatrnejsi a volim si mne dostupne(jsie) alternativy kde nemam problem s vratenim/reklamaciou napr. Nay alebo Alza. Niekedy mi ta mierne vyssia cena da viac vyhod.. Ale v tvojom pripade, tazko povedat, testuj, testuj a ak to stihas v lehote 14dni, a bude pochybnost, radsej vratit a zobrat inde.. Nic to nemeni na fakte, ze zodpovedny predajca by to mal spravne oznacovat.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
@MopkyTo Ti dali pěknou slevu. Taky raději elektroniku kupuji v Datartu nebo CZC, kde si to vyzvednu u nás na prodejně. Ale oni to neměli. Tak jsem to vzal na Mall.cz a vyzvedl ve WEDO, které je taky u nás. Jinak mě vše funguje k plné spokojenosti. Tak dobrý.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@petersk - Ve kterem menu? Me v kodi pridat zdroj nejde jiny nez ze site. A ten USB flaash disk vidi ve vsech polozkach. Vlevo napriklad sjedu dolu na polozku videos tak vpravo pod zalozkou Media sources vidim Server i Jednotka USB Kingston. Kdyz na ni kliknu tak se otevre vcetne slozek a filmu a ty spustit jdou, ale kdyz otevru VIDEO_TS tak tam nevidi kodi nic. Zkusim to jeste na ANDROID TV SONY v kodi jestli se to zobrazi. Jinak bych potreboval presneji napsat jak to tam pridat jinym zpusobem. Kdyz klinku vlevo na Movies, tak se rozbali vravo nabidka kde je prvni Jednotka USB Kingston, Server - co jsem si pridal a pak + Add videos. Ale to kdyz dam prohlizet tak to uz USB nenabizi protoze to usb tam uz je hned v hlavni nabidce.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
@peterskTak jsem to zkousel na Android TV SONY a kdyz tam pripojim stejny USB disk tak se me tam zobrazi jako v NOKIA 8010 ale na Android TV SONY ty DVD soubory ze slozky VIDEO_TS vidi a tam to prehraje. Na TV SONY je Android 10. Na Nokia 8010 je Android 11 a tam nevidi ty DVD soubory v KODI. Na obou je nainstalovane kodi 20.1. Nic jsem na zadnem KODI krome pridani serveru nenastavoval a nepridaval a na SONY to DVD z USB jede. Nektere prohlizece tu slozku na android boxu Nokia vidi jako prazdnou tak nevim proc. Ze by nejake nesmyslne zabezpeceni? Tak kde hledat chybu?DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
@Josef35No neviem, keď na niečo prídem ozvem sa.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Josef35Na jednom fóre to riešili. Riešenie bolo takéto: "he problem is in your android version.Android has a function now days that removes permission from an app if it is unused for a period of time. You can avoid this and solve your problem: 1. Go to your android settings 2. chose apps and the your KODI app 3. under permissions be sure to unselect "remove permission for this app when unused for xxx month" - this will keep KODI premissions even if you do nit use the app for a period of time 4. Under the same permission for the KODI app make sure to select that KODI has full permissions (either always or when app is running). This is if android have removed the permission from the app because it was treated as unused for a period of time wich can occur if you upgrade an app to a completely new version (in androids view that app has never before been runing before)." T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@petersk - tak to pomohlo diky! Je to v Aplikace - Kodi - Opravneni. Ja mel volbu Soubory a media povolene ale kdyz jsem na to jeste klikl, coz jsem nevedel, otevrela se nabidka Povolit vzdy, povolit jen pri pouzivani apli.. nebo nepovolovat. Dal jsem tu prvni moznost a uz to funguje!DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
@Josef35Hurá, som rád, že sa Ti to podarilo. Nech sa darí, ahoj.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@medard 1Nokia 8010 šlape jako hodinky. Psal jsem na Mall email o těch předinstalovaných aplikacích a že tam byl i nastavený CZ jazyk. Ale zbytečně. Špatná domluva. Tak jsem pro klid udělal továrko jak mě poradil @petersk a jedu k plné spokojenosti.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160 | |
![]() |
|
![]() |