Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Multimediálne centrá

Dobrý večer prajem. Potrebujem poradiť chcem kúpiť nejaký android tv box ako darček pre vnuka do 100eura podpora Horizon a Antik tv nejaké hry a aby bola dobrá podpora aj do budúcna. Mám vzhliadnutí Nokia Streaming box8000 darček Voucher iptv Antik tv a Sledovanie TV na 3mes.za 89,90€ alebo Homatics boxR android Tv darček Voucher Antik TV na 6 mesiacov za takú istú cenu. Kto máte tieto boxy poradiť môžete. Ďakujem

niglabi
Registrace: 4/2020
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160
Odpověď v diskusním vlákně

@milde

Ano, potvrzdujem, ta Nokia je skutocne velmi dobra. R^

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@all kdo ma Nokia 8010 nebo Homatics

Tak Nokia 8010 mela nedavno prvni update Androidu 11. Co se krome zabezpeceni na 5.2.2023 zmenilo ale nevim.

Vsimnul jsem si ale prvniho takoveho neduhu ktery je nekdy obtizne postrehnutelny a to je mirne opozdeni zvuku od obrazu. Bude to v radu milisekund. K tomuto jevu u mne dochazi az po nejake dobe kterou nedovedu ted odhadnout. Kdyz sleduji Youtube a pak treba filmy ci hudba pres kodi, a ruzne prohazuji aplikace, tak po nejake delsi dobe toto registruji. Ucinny lek ktery to da do poradku je box restartovat. Do standby to ale nepomuze mam to vyzkousene protoze se vse jen uspi. Musim jit do nastaveni - predvolby zarizeni - restartovat. (uplne dole)
Zprvu jsem si myslel ze nejaka chyba, tak jsem dal tovarni nastaveni a pak slapalo vse Ok, ale po case jsem to registroval znovu. U filmu si toho moc nevsimnete, hlavne ne u cizich, ale u CZ pisnicek kdyz velmi pozorne sleduji pohyb ust tak ano. Po restaru je pak vse v poradku ale za jak dlouho to opet zacne delat nemam zmerene ani vyzkousene. A vypada to ze tento neduch bude mit i Homatics. Kdo tyhle boxy mate doma, schvalne si to vyzkousejte a dejte vedet. Muze to ale trvat nez si toho vsimnete. Jinak jsem s boxem spokojeny, je rychly a prijemne se ovlada. Ovladac je taky dobry ale vzhledem k tomu ze na cteni potrebuji bryle uvital bych u ovladace na tlacitkach vetsi pismo, ale jinak ok.

DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100

Josef35
Registrace: 8/2012

RE: Multimediálne centrá

podľa čoho usudzujete, že problém má aj homatics ?

neskúšali ste cez nastavenie - aplikacie - vynutit zastavenie danej aplikácie ?

ovládač by mal byť taký, že nepotrebujete čítať, ale len jednoducho ovládať.

VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E

dbart
Registrace: 5/2006

@Josef35

"mirne opozdeni zvuku od obrazu" V nastaveniach zvuku treba povoliť Automaticky: povoľte iba formáty podporované vašim zvukovým výstupným zariadením a v nastaveniech Pre vývojára Vypnúť automatické smerovanie do USB. Skús.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

App Key Definition

Na co je na Nokii urcena tato funkcia ?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@dbart- jen tak tipuji, kdyz se psalo ze to ma totozny HW jako Nokia.
Aplikaci jsem zkousel zastavit ale nema to vyznam. Jak se toto zacne dit, dela to ve vsech prehravacich. Je to ale opravdu obtizne postrehnutelne ale deje se to.
@petersk- prvni volba tak uz byla nastavena, tu druhou volbu do USB jak pises jsem zapnul. Nezacne to delat hned, ale az za nejakou dobu tak uvidim a dam vedet. Treba si toho casem nekdo vsimne musi se opravdu dobre sledovat.

Josef35

@LucaBrazza- na ovladaci jjde spustit vybrana app zmacknutim tlacitka

Josef35

@Josef35

Jasne, dik. R^

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Aktualizace Box R 4K Plus

Zdravím. Instaloval jsem aktualizaci na Boxu R 4K Plus, verze 4674. Zatím
dobrý, svítivost ledky jsem snížíl na 5% a stačí, dá se i vypnout. Na homatics.com studuji nové funkce nastavení zvuku Dolby dd, ddp, mat, ale moc moudrý s toho nejsem.

Octagon SF 8008 4K UHD - Define, Homatics Box R Plus, obraz: Sony Bravia XR-55A80L, zvuk: Marantz NR1711 5.1.2

rudyvar
Registrace: 8/2018

Jde ta svitivost ledky nejak snizit pripadne i vypnout na Nokia 8010? Malinko bych ubral nebo prelepim paskou na snizeni jasu.

Josef35
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra