![]() |
|
Aktualizace TV Boxu Mecool KD1Zakoupil jsem již před rokem TV Box KD1 s Androidem 10. Když mi syn zakoupil přístupová práva na sledování NETFLIXu, tak se ukázalo, že tento TV Box není kompatibilní. Shodou okolností jsem před několika dny zakoupil další KD1 na chalupu, který však už s NETFLIXem kompatibilní je a tento program jde bez problémů streamovat. Prosím proto znalce, kteří by poradili, jak tento starší KD1 aktualizovat, aby na něm šel ten NETFLIX. |
vortata
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 73 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@vortataKD1 ? existuje KT1,KM1,KD2,ale KD1 v seznamu neni. staci se podivat na ten jejich web. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@vortatahttps://mega.nz/folder/GFc3AILB#HTuDfpwO4Pn513sRave44Q |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@bublajsTakže jsem žádného vola nepotřeboval. Napsal jsem na e-mail MECOOLu a oni mi poslali ty 2 soubory aplikace NETFLIX, které jsem pomocí mobilu nahrál do toho KD1, nainstaloval a už mi NETFLIX jde. |
vortata
![]() |
|
@vortataNo tak od 5.2. 2023 se konečně zadařilo. Blahopřeji👍Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@vortataNo pôjde Ti cca 3 mesiace![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@peterskProsím o vysvětlení. NETFLIX se bude rušit ? |
vortata
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |