Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ako sa vám páči nový FastScan od Skylinku

Ja si viem urobiť favoritný zoznam staníc ale starší ľudia budú nemilo prekvapení až jedného pekného rána nenájdu stanice v poradí na aké boli zvyknutí. ČT1 a 2 na pozícii 40,41. TA3 na 20,prima love nad 50. Kúpte si skylink ready a nemusíte riešiť ladenie. teraz budú stačiť nové okuliare a na papieriku napísaný vlastný zoznam kanálov :(

IPbox, ortonHD9600, PrimaIII

scientific
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ako sa vám páči nový FastScan od Skylinku

Vůbec nejde a ještě se dohadují s podporou Samsungu Rv

lglb
Registrace: 9/2017

taky mám FastScan jak v TV tak i setoboxu ani na jeden nejedu řadím si 120 programů + X PROGRAMŮ z ASTRY 19,2 podle sebe . Trvá to chvilku ,ale vyplatí se mi to. Vše mám pohromadě jak potřebuji . Nevidím rozdíl mezi TV se satelitem nebo samostatní satelit u TV V LADĚNÍ I KVALITĚ .

amater3389
Registrace: 7/2012

taky mám FastScan jak v TV tak i setoboxu ani na jeden nejedu řadím si 120 programů + X PROGRAMŮ z ASTRY 19,2 podle sebe . Trvá to chvilku ,ale vyplatí se mi to. Vše mám pohromadě jak potřebuji . Nevidím rozdíl mezi TV se satelitem nebo samostatní satelit u TV V LADĚNÍ I KVALITĚ

amater3389
Registrace: 7/2012

TVL kdo to vymyslel? TO musel byt hodne zhuleny. Absoulutne nechapu nove razeni. Vratte to zpatky :)))))
Myslim ze nejsem sam, komu se to nelibi.

Hypnos
Registrace: 3/2009

Jj. Dnes známa, dôchodkyňa s vážnejším zrakovym postihnutim chcela aby som jej ukázal, na ktorom čísle má Doma, senzi, Lux... Ešte Doma 13, to sa da. Ale Lux a Senzi na 144 a 160 nemá šancu. Tri číslice nestane. A obľúbené programy nehrozí... Tam vždy nechtiac prepla na iné!!!

Kasr
Registrace: 8/2008

@Hypnos

Súhlas. To bola od Skylinku riadna prasačina.

emo53
Registrace: 3/2009

riešenie je vypnuť fastscan a zoradiť podla seba taketo radenie hlavne pre staršie ročniky nema vyznam

peto197601
Registrace: 3/2019

@Kasr

Tedy trochu mě to rozhodilo.Před týdnem nabízeli nový program Story4.Dali na 68 a docela koukatelný seriál,tedy pro mě a nyní po hledání je na 166.Myslímže je to pamětové cvičení pro nás starší uživatele. :O

marie2
Registrace: 10/2007

@peto197601

V Skylink ready takú možnosť nemáš.
A spraviť zoznam obľúbených pre starších občanov není riešenie. Vždy mi niejako prepli na iný zoznam

Kasr
Registrace: 8/2008

@Kasr

mam doma jeden skylink ready gosat 7056 a tam ta možnosť je

peto197601
Registrace: 3/2019

Souhlasím s Kasrem . Možná někdy kolem 22 až 23 století Skylink vymyslí Fascan dle balíčků. Zatím je to pro ně vyšší dívčí. Důchodci je nyní milují, když musí, při základním balíčku přeskakovat nespočet placených kanálů, aby se dostali na 141 Šlágr. Hold je vidět opět ke stolu zasedli chytré hlavy.

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra