Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Canal+ Action - běží promo?

EPG od zítra vidím ale na kanále černo, nic neběží ale žádnou chybovou hlášku nevidím, prosím pěkně kde mám hledat chybu?

Jantars
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

@matchboxx

Môže byť, nebudem sa hádať, len v tomto prípade sa jedná o klasický oscam, na ktorom keď autor vlákna vymení binárku, tak pochybujem, že by sa tá automaticky aktualizovala. ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Canal+ Action

Dobrý den chci se zeptat do včerejška šel Canal+ Action a dneska už nejde mám předplacený kombi X let a ostatní programy mi jdou nejde mi na dvou TL .PÍŠE TO 16-4 není povolení sledovat .Prosím kde je chyba má to taky někdo a co mám pro to udělat ?

amater3389
Registrace: 7/2012

@mmiriboy

Meni sa binarka na feede keď daš box aktualizovať maš najnovšiu ale to problem ktory sa tu rieši nerieši.

peto197601
Registrace: 3/2019

RE: Canal+ Action - běží promo?

je to chyby v kartách , v přístrojích , atd. PŘÍSTROJE
TV philips se satelitem a satelitní přístroj AB CryptoBox 752HD Combo .

amater3389

@peto197601

děkuji za odpověd . volal jsem na Skylink a řekli že to je jejich chyba , že o tom ví nemám koukat na diskuze , má to jít bud dneska nebo zítra dělají na tom.

amater3389
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra