![]() |
|
Skylink Livena internetové službě Skylink Live se na"krabičce" TESLA MEDIABOX Qx4změnil komplet "design"-při přehrávání programu je cše jiné a má to už i nový font..Je to pěknější,intuivnější.... Asi se jdou připravit na změnu názvu namísto Skylink Live ,tak CANAL+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
@medard 1odhlásit jednoduše v menu zařízení a šup do koše,můžeš i jinde pokud máš účet třeba v mobilu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveJaký balíček musím mít zaplacený aby mi šel Canal+sport v Skylink Live. Nyní mám Kombi ale C+Sport mi nejde. Dík.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
@nováčekkoukni na jejich stránky |
pierrepetr
![]() |
|
@nováčekhttps://www.skylink.cz/televize-pres-internet/balicky/canalplus-sport |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrale to bych musel dat ODEBRAT zarizeni a pak ho znovu PRIDAT prtz jinak tam zadne ODHLASIT proste neni. 👎 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@nováčekbalicek SPORT+ nebo KOMBI+ 👍 |
medard 1
![]() |
|
RE: Skylink Live... hlavne aj na Androidoch už funguje ovládanie ovládačom. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 032 |
![]() |
|
RE: Skylink Live@medard 1: Zariadenie odstrániš a tým si odhlásený. Aspoň sa ti tam nenahromadia nepoužívanné zariadenia, lebo môžu byť len štyri. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 032 |
![]() |
|
@Spacerjen dve 👍ocekaval bych standartni ODHLASENI karty a pak PRIHLASENI. 👍 |
medard 1
![]() |
|
@medard 1vždyť to je na dva kliky,smažeš a vyfotíš qr kod z mobilu,20s max |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrno to rozhodne neni na dva kliky a ani na 20s![]() prijde mi to jako nestandart.! |
medard 1
![]() |
|
RE: Skylink LiveTak to nechapem preco vam to zobrazenie zoznamu programov pride po novom jednoduche... Teraz musim stlacit tlacitka 4 az 5x, predtym stacilo 1x (sipka hore). Nehovoriac o tom ze ten "sprievodca" je tiez neprehladnejsi ako ten stary zoznam kanalov |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveSkylink live mám jen jako náhradu, některé prg nejdou v O2TV. Nechápu proč nejde zpětně C+Action???Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
![]() |
|
RE: Skylink LivePokud iptv tak O2 nebo T-Mobile.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
![]() |
|
@medard 1co je za problém,zapínám stopky nalevo nastavení-zařízení-připojená zařízení-vyberu moje a ok,je to pryč,tak 30s |
pierrepetr
![]() |
|
@medard 1navíc to,co potřebuješ dělám tak 1x za dva roky max |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrtak jde o to ze ja nepotrebuju primarne zmenit nebo odstranit zarizeni ale pouze odhlasit jednu kartu a prihlasit jinou kartu. a to delam jednou za mesic. 👎 |
medard 1
![]() |
|
@medard 1tak jak popisuji,celá změna tak minutu i s qr focením |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrno s QR cestou je to jeste ta horsi varianta a pomalejsi![]() ale je mi proste zahadou co je na tom odhlaseni a prihlaseni karty tak skodliveho ze to skylink nepouziva a neumoznuje ?! z toho milionu svych karet lezicich v supliku 😂👍 |
medard 1
![]() |
|
@medard 1tak v mobilu můžeš mít třeba stovku karet přihlášených,i v mobilu můžeš zrušit účet pro TV a rychle přepnout na jiný a pak fotíš qr |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrprihlasenou muzu mit v mobilu vzdy jen jednu kartu. jak si prisel na to ze v mobilu muzu mit prihlasenych karet treba deset ?asi mas nejakou VIP aplikaci a VIP mobil 👍 |
medard 1
![]() |
|
prenosný USB kluč pre Skylink liveprosim doporučte prenosný USB ktorý pripojim k TV alebo monitoru pripojim k wifi a beži hocikde (ovladač bude fajn)Vu+duo4K,VuZero,Maximum Toroidal 90,Gibertini 105,motor Opticum 3800,LNB Inverto Black utra (sigle,twin quad)antena DAB Emme Esse 15RB3,av-receiver yamaha rx-v500d dab, Sony XDR-P1DBP,
|
Stabo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
@medard 1máš je v paměti,jen dáš číslo další karty a heslo se doplní,asi 10 vteřin a jedu další účet |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink Livetakze to EPG opet predelali. a ted je to fakt KATASTROFA. !!!![]() |
medard 1
![]() |
|
RE: Skylink Liveted je to opravdu pomali, dlouho to vsechno nacita, a uzivatelsky je to otresny vopruz.!!! tak gratulujeme.![]() |
medard 1
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |