![]() |
|
Andoid box a Tmobile GOZdravím všechny. Má někdo zkušenosti z android boxem na Tmobile GO ? Nechci nic nahrávat, Jde mi jen o to, aby Tmobile GO šlo pokud možno plynule bez sekání. Mám 2 své typy. Nokia 8000 a NVIDIA SHIELD TV PRO. Předem díky za přínosné příspěvky k tomuto tématu. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 967 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@lubos32a v androidboxu ti jede vsechno to stejne-V telefonu běží v pozadí mraky služeb ke všem různým komunikátorům ( Viber, Messenger, atd) + všechny ty oznámení pro miliony aplikací ( Facebook,IG, YT...). vsechno je to navzajem provazane pres google ucet takze to co mam v mobilu nebo pc mam i v tom mmc. mimo toho telefonovani. ale veci svazane s uctem take.vsechno jsou to predevsim sledovaci systemy.! nebo snad myslis ze "chytre" zarizeni vyvinuli pro blaho lidstva ?! ![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Andoid box a Tmobile GOTen Eurosport 4k jede v rozlišení 2560x1440 to by mělo být 2k rozlišení. |
Libor1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
@Libor1Jaký máš prosím tě box. Já jsem si na zkoušku napíchl se svolením mé dcery na její účet v Tmobile go. Má tv tarif L. Ale na PC v přehledu tv stanic tam chyběli obě 4k tv. A HD tv jeli pouze v HD ready a to i když jsem zkoušel v nastavení dát kvalitu aut. i vysoký. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 967 |
![]() |
|
@Libor1a kde se to da zjistit nebo precist v te aplikaci ? |
medard 1
![]() |
|
@kolenáčNemám t-mobile. Používám iptv tam mě právě jede ten Eurosport 4k s českým komentářem.Asi to právě bude mít i T-mobile. Na pc to přehrávám přes VLC player tam si najdu info o kodeku. |
Libor1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
RE: Andoid box a Tmobile GONechcem zakladat novu temu, tak to skusim tu:Mam internet od T-com.SK. K nemu mam benefit MagioGo, gratis. Uvazujem,ze "seniorom" zrusim Skylink, kde pozeraju len to co je vlastne v magiogo, tych 10 zakladnych stanic. Moja otazka znie, ze za 1,94€ ponukaju ich box na prenajom, co sa mi zda celkom slusna ponuka pre seniorov. Ma niekto skusenost s tymto boxom? |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
@Libor1tak to je ale uplne jina situace |
medard 1
![]() |
|
@Tryskac11Pokial viem, to MagioGo funguje len na telefonoch a tabletoch, na TV boxoch nie.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@LucaBrazzaCize,ak si stiahnem apku do android boxu tak nepojde? |
Tryskac11
![]() |
|
@Tryskac11Magio Go Benefit: pre smartfóny a tablety. Magio Go OTT (zadarmo k internetu od Telekomu pre 1 zariadenie): iba Android TV box od Telekomu alebo PC prehliadač. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
@Tryskac11Benefit som skusal svojho casu, ale neslo to okrem telefonu nikde.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@Richard21dik,za info.Zajtra si to zistim presne u operatora,cez vikend je tam len virtualna operatorka a ta je mi na nic. |
Tryskac11
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |