![]() |
|
CANAL+ Sport chce Tipsport Extraligu!https://www.bpa.cz/clanek/oznameni-o-ukonceni-i-faze-vyberoveho-rizeni-na-medialni-prava-k-elh-pro-sezony-2023-24-2027-2028 |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 075 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
@dawis77@ dawis77Ty máš křišťálovou kulu? Kde bereš tu jistotu že kdyby nově Canal+ získal v České republice práva na WTA místo stávajícího O2 v tom že by je získal aj pro Slovensko kde ho opětovně RTVS. Autorské práva na WTA neměla na Slovensku nikdy ani ta O2 TV SK a před RTVS je vlastnilo slovenské DIGI pro DIGI Sporty které provozuje Slovak Telekom což je obchodní značka slovenské pobočky T-Mobile.¨ WTA může na Slovensku po RTVS pokud by o něj už nově neměla zájem (aj když pochybuju že by o to WTA neměla RTVS zájem aj nadále pokud ji někdo nepřeplatí) klidně zase získat Slovak Telekom a tím pádem klidně a T-Mobile TV CZ pro Českou republiku. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
@Moravia CSmám info věrohodné že mají o WTA velký zájem a cca do do dvou měsícu by mělo být jasno.Nedivil bych kdyby canal+ skočil i po ATP. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 597 |
![]() |
|
@dawis77Canal+ aktualne prohlasil ze maji zajem pouze o 20 nejsledovanejsich soutezi a to rozhodne extraliga ani WTA neni. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1tenis je. |
dawis77
![]() |
|
@medard 1tak to není ani naše kapr liga,ale zájem o ni moc mají... |
dawis77
![]() |
|
RE: CANAL+ Sport chce Tipsport Extraligu!neni tenis jako tenis. zajem je jen o ty velke turnaje. a ty ma eurosport. 👍 |
medard 1
![]() |
|
@dawis77vzdyt jsi tvrdil ze nase pralesni liga je nejsledovanejsi na svete![]() |
medard 1
![]() |
|
@medard 1do konce tohoto roku pouze.... |
dawis77
![]() |
|
@medard 1u nás je nejsledovanější,ale to je logické.Mysli si co chceš,ale že canal+ má velký zájem o WTA i ATP od příštího roku je prostě fakt. |
dawis77
![]() |
|
@dawis77@ dawis77 :Já ale nemluvím o České republice ale o Slovensku kde by to podle mě Canal+ s tím WTA neměl tak jednoduché když tam opětovně práva vlastí RTVS a ne O2. Velmi pochybuju o tom že by O2 nemělo zájem aby Tenis O2 s WTA aj ve slovenské O2 TV SK. O2 TV SK nikdy nemělo WTA když bylo v ČR. Nyní ho má do druhé získané RTVS a před ní to byly slovenské DIGI sporty od nynějšího Slovak Telekomu. To že Canal+ získá pro určitý daný sport práva pro ČR ještě automaticky neznamená z´to že je získají aj pro Slovensko zrovna tak jak je to s tím WTA kde ho má pro ČR O2 CZ a pro Slovensko RTVS po předchozích DIGI sportech SK. Mě zajímá jak se konkrétně vyjádříš s tím případným WTA ke slovenské nabídce Canal+ a ne k té pro Českou republiku. |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CSsorry jak to bude na slovensku mě fakt nezajímá. |
dawis77
![]() |
|
RE: CANAL+ Sport chce Tipsport Extraligu!Mě zase zajímá pouze Skylink pro Slovensko a v žádném případě pro Českou republiku. Kdybych neměl Skylink SK tak už dávno u Skylinku nejsu. protože nějaké, Novy s Barrandovem a podobně co jsou aj pozemáku mě absolutně nezajímají a nepomohlo by u nich aj to když to bylo ve 4K. V prvé řadě řeším kvalitu šířeného obsahu a až následně to jestli je v SD nebo v HD kvalitě a podobně. Z CZ stanic kromě ČT a místních regionálek jako TV Slovácko, TV Polar je dle mne sledovatelná maximálně Prima Max s Prima ZOOM ale místo ní mám na výběr z jiných placených dokumentárních stanice kde to není jen samá reklama. Už minimálně před deseti lety jsme definitivně přešli od Skylinku ke kabelu UPC vlastně s kompletní nabídkou když Skylink nabízel např. filmové stanice stále jen jen SD mazanicích (v HD měl především jen sport), Cinemax 2 neměl vůbec a podobně. Kdybych skončil s kabelem tak nově přejdu jedině k DIGI Slovakia nebo k T-Mobile SAT CZ kde je např. BBC Earth protože u nás v rodině se ze sporu sleduje jedině ten tenis a to hlavně to WTA. |
Moravia CS
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |