![]() |
|
Reklamy na webu ParabolaUrčeno redakci Parabola.czMůžete mi poradit, jak se zbavit otravné reklamy, která mi zabírá horní lištu a já nejsem schopen navolit požadovanou sekci? Děkuji za odpověď. |
Wimpy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 142 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@osbourneNo protože používám ten AdGuard. Mám ho i na PC a tabletu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Reklamy na webu Parabolano me samozrejmne reklama vadi na vsech webech a ve vsech podobach ale co nadelas![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Reklamy na webu ParabolaMne by tie reklamy ani nevadili, ale ako to chodí - podáš prst a chcú celú ruku.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 032 |
![]() |
|
RE: Reklamy na webu ParabolaCestovanie v čase nemožné? Omyl... stačí kliknúť na parabola.cz a podľa vizuálu máte pocit, že ste sa ocitli v minulosti nejakých 15 rokov dozadu![]() ![]() ![]() |
hetfield25
Registrace: 6/2021 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Reklamy na webu ParabolaJeště je dobrá Blokáda 5. Je zdarma na jejich stránce. Blokádu 6 co je na Obchodu Play nebrat. Drahá.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Reklamy na webu ParabolaMně ty reklamy taky až tak nevadí, ale ty co hrajou to je víc než doterny!![]() |
lukagent
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
TakhleRedakce hledá jak se nám dostat do (reklamního) kožichu? |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Reklamy na webu ParabolaMne to adblok dlhodobo rieši. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Reklamy na webu ParabolaMi tady vadí 2 typy reklam- Malý pruh který vylézá zespoda - Videoreklama v plovoucím okně, které se někdy načte tak že ani nejde zavřít A to tu bylo ještě před nedávnem relativně málo reklam, jenom gify T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |