Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

PULSe 4K mini a CI slot

Zdravím, už tu bola podobná téma, ale nedokážem rozchodiť v prijímači PULSe 4K mini modul nagravision (CAM803). skúšal som OpenPLI a OpenATV v najnovších verziách, ale ani ťuk, stále jednaká hláška "prijímač nieje kompatibilný" CI mám nastavené na 1.3 Plugin CI+ helper sa tam nenachádza (ani openpli ani v openatv ho nevidím). Nainštaloval som z USB klúča "enigma2-plugin-systemplugins-ciplushelper_5.2-r1_all.ipk" ale nezmenilo sa nič. Už som z toho zúfalý.

Rasto1978
Registrace: 6/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: PULSe 4K mini a CI slot

Tak pokud tohle vlákno je "good job", tak už nevím. Tolik arogance a drzosti /nebo to byla asertivita?/, žádné díky za Váš čas nebo názor, at je jakýkoliv, to se jen tak nevidí. Ještě že jsme se nedozvěděli, na co to potřebuje...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Issue solved. Good job!

kajfa
Registrace: 3/2017

@tukan

To je tajné, my bez bezpečnostní prověrky nemáme šanci tuto informaci získat... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@tukan

čo to melieš ? keď každý píše úplne od veci ja za to nemôžem. A aké vďaka za Váš názor ? sú to nezmyselné drísty čo sú od veci. Jedine komu môžem poďakovať je "kajfa" ktorý ma presne nasmeroval, lebo som netušil že existuje aj helper vo verzii 5.3. Ostatným nemám za čo ďakovať , jediné kom ďakujem je KAJFA a tým to hasne. Ostatným: Rv Rv Rv

Rasto1978

Aby som úplne za (to je jedno domyslite si), chcem poďakovať luďom čo majú snahu mi pomôcť cez súkromné správy - takže im ďakujem.
Na tieto veci - že CI modul do E2 nepatrí - lenže momentálne sa nepredáva obyčajný prijímač ktorý má certifikáciu CI+ (mám nový amiko combo a ten ten modul nevidí).Tak čo iné si mám kúpiť čo bude žrať tento cam803 modul ?
No a teraz na čo to vlastne potrebujem ? a občastné otestovanie televízora či tento modul je kompatibilný s daným TV (nič viac nič menej, ja ten modul pozerať nebudem, potrebujem ho mať ale živí).
Teraz sa naskytá otázka ako dlho mi pôjdu STVčky keď modul nezaplatím ? Ale touto cestou nechcem ísť modul chcem "prekonverovať" na RTVS kartu aby som zaň nemusel platiť. Viem že sa to dá a viem že to vybavuje RTVS (čiže RTVS posiela žiadosť do skylinku). Lenže RTVS je nejak hluché na nič nereagujú (na kontaktný formulár - žiadna odozva). Preto prosím ak má s týmto niekto skúsenosti nech mi napíše. VĎAKA vopred.

Rasto1978
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra