![]() |
|
Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkDnes, 27.3.2023 mi zbehol v TV cez satelit update dvoch CA modulov z SW verzie 5.3.1.2 zo dna 6.6.2016 na 5.3.1.6 zo dna 24.2.2022.Netusite, o co ide v novsej verzii? |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
@medard 1Od tebe nechci...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
@drobečeknevadi. jiny koupi. a rád![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@amater3389Po dlhom cakani som nakoniec stlacil volbu Inic a Reset a modul nabehol, neviem, ci kvoli tomu, ale funguje. Skusane na dvoch, jeden OAF, druhy WAF.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT Skylinkale stejne je to zajimave na webu skylinku o update ani sluvko, mejl samozrejme nic, tak je to tedy update skylinku nebo update SMIT ? v kazdem pripade by o tom meli informovat,zvlast kdyz je to takto nestandartni a problematicke.da se z toho update vycist jake to prinasi zmeny,vylepseni,vychytavky ? pozitivni predpokladam. 👍 |
medard 1
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkTeraz som skusal jeden modul, ale ze "Stahovanie zlyhalo", neviem, ci to pozastavili ? Tipujem, ze im volaju kvanta nastvanych zakaznikov, ze im uz nejde modul.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT Skylink@medard 1: Skylink z toho zase vyrobil štátne tajomstvo. Odhadujem, že nepôjde o žiadne populárne zlepšenie, dobré pre zákazníkov. Keby to tak bolo, tak by sa s tým totiž radi chválili. Oficiálnymi cestami sa ale o tejto aktualizácií nedozvieš zatiaľ nič. A toto mlčanie je pre Skylink podľa mňa horšie, ako keby rovno priznali nejaký problém.Či je to update firmy Smit alebo Skylinku, to je ťažko povedať. Ja by som ale tipoval, že to bude skôr update Skylinku, pretože pri jednom z modulov mám za číslom novej verzie označenie m2. Takéto označenie som pri aktualizáciách od Smitu nikdy nevidel. |
Surfer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT Skylink@medard1Z toho update moc nezistis, to uz potom skor tak ze spravit dump cam pred a po aktualizacii a nasledne porovnat Co sa tyka tej zmeny 64 bit cw, myslim ze v M7 nie su tak sprostí aby robili taky update ktory ludi nasere len kvoli takejto kravine. Vsak 64 bit dokopy nic neriesi, v ktoromkolvek oscame sa vypne checksum cw a vsetko v nom bezi dalej. Zrejme tam teda bude aj nieco ine a toto o 64 bit len povedali ludom tu v okoli .. tzv maskovaci manever ![]() Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
LucaBrazzamě to stále stahuje dneska 3 hod a nic jiného nefunguje žádný tlačítka , mohu mačkat na cokoliv nic nefunguje . Jedině když vyndám modul s kartou ak se tv rozjede aspon na pozemní vysílání a mohu ovládat zvuk atd. Jak tam vrátím modul vše se zablokuje . Jak mohu nějak mačknout volbu Inic a Reset to ja modulu ne |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkJakou mas tv? Popripade prijimac ve kterem mas modul? |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkNaběhla aktualizace nějak moc rychle,že jsem ani nestačil přečíst co se tam píše a skončilo to na čekejte modul se restartuje.Když to trvalo skoro 2 hod.tak jsem zmáčkl ok a naběhlo wait for ci.Tak zase čekám.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkJaky tv/prijimac na jakem programu cekas? |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
@JarousJednoducho, tak dosratu aktualizaciu som snad este nezazil.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@JarousStlac Inic a Reset, alebo naopak, potom to nabehne.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@LucaBrazzaOno to nic nenabízí jen čekejte.Když dám exit tak to třeba bude ok ale taky nemusí.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
|
Jarous
![]() |
|
@JarousDal som exit, stale wait ci... Tak som z menu uplne vysiel von, dal som inic a reset, obraz seklo a hned to nabehlo v poriadkuAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@amater3389nevim jak to mas ve Philips, ale proste v menu,nastaveni,tam co mas spravu moduly,das inicializovat modul a reset,a melo by to nabehnout. ja takhle pravidelne ozivuju modul conax od upc. |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Presne tak, mne to Inic a Reset zabralo na troch moduloch, uz funguju. Ale neviem si predstavit, aby takuto metodu pokus-omyl robili trebars moji rodicia, toto je jednoducho Skylink fiasko.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkTak to jsem zvědavej jak to dopadne.Mám tam na obrazovce HW VER:6 VARIANTA:285.Když na to kliknu ok tak přeskočí na wait for ci.Když se mě podaří vyjet do menu a dám inicializace a reset tak se nic neděje.No že jsem z toho Freesatu odjížděl.![]() Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
|
Jarous
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkKed som tam mal HW VER... chvilu som pockal, vysiel z menu, Reset a Inic a islo to.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkModul jsem vysunul-zasunul a jede.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
|
Jarous
![]() |
|
Update SMITuTaky mi to nešlo, nakonec jsem to udělal přes TP 11973 V (Markíza Int.). Vyndal jsem modul s kartou, zasunul samotný modul, stáhl se nový SW, potvrdil jsem, pak restartoval Enigmu, aby se ten stažený SW nainstaloval, a nakonec jsem po vyzvání vložil kartu do modulu. Od té doby bez hlášek a zamrzávání. (Pulse 4K Mini, Open ATV 7.1). |
Pokuston
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
@JarousTu je vsak riziko, ze sa aktualizacia moze stahovat na pozadi a vysunutie modulu sposobi jeho smrt. Zrejme si to nastastie uz mal aktualizovane.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@PokustonDumám, k čemu je dobrý tento modul v linuxovém přijímači ?![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekPředtím byl v jiném přijímači, škoda ho vyhazovat. Ale který je tedy pro linuxové nejlepší? Viaccess? Nebo čtečka? Nejsem v tom tak zběhlý, v podstatě se o to zajímám, jen když to nefunguje.![]() |
Pokuston
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
@PokustonČtečka + správný oscam...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
![]() |