![]() |
|
Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkDnes, 27.3.2023 mi zbehol v TV cez satelit update dvoch CA modulov z SW verzie 5.3.1.2 zo dna 6.6.2016 na 5.3.1.6 zo dna 24.2.2022.Netusite, o co ide v novsej verzii? |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
@amater3389Tak asi máš naozaj smolu v tom, že práve Tvoj modul to počas aktualizácie po prepnutí na iný kanál už nevie "rozdýchať" a neustálym hľadaním blokuje prijímač. Mne sa rozbehol až na tej frekvencii 11973 V. Ani v linuxovom neprebehla aktualizácia na hociktorej frekvencii. Ale STB mi neblokoval, len nerozkódoval zakódované programy. Voľné išli.Takéto veci by skutočne mal Skylink oznamovať dopredu. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
@Frank11Také jsem se s tím s**l cca týden na různých, co mám doma dostupných zařízeních (TV Gogen, Formuler F4 atd.) a bez úspěchu. Až po vložení do TV LG se CAM začal aktualizovat. |
bore67
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
@bore67No mne pri module Smith pomohla v Golden Media tá frekvencia.A modul Technisat Technicrypt sa v linuxe (Formuler F4 Turbo Combo) zaktualizoval tiež až po prepnutí na tú frekvenciu. Ale potom to bola bleskovka, 2 alebo 3 sekundy. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkNa Octagon SF4008 4K s modulem Irdeto Smit jsem na Canal+ Action měl německé hlášky o aktualizaci (proč německy netuším OpenaTV 7.2 mám v češtině). Dal jsme aktualizovat, trvalo to pár minut, ukazovalo to čísla, jak nabíhají a pod ním procenta, jak se aktualizace stahovala. Pak se provedla rychlá aktualizace a napsalo mi, že proces skončil (opět německy) Pro jistotu jsem restartoval přístroj a vše naběhlo bez problémů.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 093 |
![]() |
|
@PC1To je ešte v celku fajn, keď ti nabehla hláška v nemčine. Na OpenATV pri iných typoch linux stb môže byť info aj trebárs v arabštine a to je už "iné kafe!".![]() ![]() ![]() |
MasterSef
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
@PC1Podívej se v MENU modulu, jaký máš nastavený jazyk. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
Nekonečná smyčkaJsem v koncích...Mám starý SAT receiver "Kathrein UFS 903", který ale jinak šlape super. Myslím toho 27.3. najednou přišel meldunk modul upgrade (Smit Irdeto), tak jsem to nechal běžet a když se ani za půl hodiny nic nedělo, provedl jsem restart boxu, což jak jsem se později dočetl tady ve fóru, modul pravděpodobně zničilo. Objednal jsem tedy nový, zasunul kartu a programy okamžitě naběhly. Jeden den OK, druhý den ráno zapnu opět sat-receiver a opět naběhl upgrade, který trvá už asi 4 hodiny a ta upozornění se stále opakují v nekonečné smyčce. Vůbec nevím, co s tím mám dělat, mám strach to vypnout, že to zase rozstřílí ten modul. Mohl by mi někdo poradit co s tím? Dík. https://we.tl/t-GR5rER6NCi |
kvikes
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT Skylink.. a z toho, čo si si tu prečítal ti nič nepomohlo? Napr. zvoliť program pre aktualizáciu ak máš Skylink, ktorý beží na 11973MHz, 12070MHz (čiže pred aktualizáciou prepnúť na Canal+ Action, Markíza International)https://www.skylink.cz/parametry-ladeni |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 032 |
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkNo, to jsem teda asi zase pohnojil.Bylo tam CT2, když jsem tam strčil ten nový modul (i s kartou). Tak teď nevím, když přepnu na markízu během upgradu, jestli modul přežije...? |
kvikes
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkNič sa na module nepokazí, treba počkať na ďalšie dáta na spomenutej frekvencii, prípadne na nej sa pokúsiť vyvolať aktualizáciu modulu z jeho menu. Môžeš si teda aktualizovať obidva moduly. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 032 |
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkZkusím. Díky moc za radu! |
kvikes
![]() |
|
OTA frekvenceDle informací na konkurenčním fóru se na TP 11973 nachází služba OTA SMIT HW6 a OTA SMIT HW8. Na 12070 OTA SMIT, OTA SMIT New, M7 Zenterio a OTA CAM803 (Nagra). |
Pokuston
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkUdělal jsem aktualizaci druhého modulu a měl jsem celkem bobky,protože jsem si myslel,že to proběhne zas s problémem.Když to stále po hodině nejelo tak jsem ho vytáhl a zasunul a opět nic jen obrazovka na které stále naskakovalo s wait for ci.Vzpamatoval se asi po 2 hodinách s několika restarty image a různé pokusy.Zajímalo by mě když jste dali ok při reset a inicializace jestli to něco dělalo /nějaká hláška/.U mě se nic nedělo tak nevím jestli to mělo nějaký smysl.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
@JarousPri reset a inic ziadna hlaska, na sekundu zamrzol obraz a nabehlo to.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkJeště jednou díky Spacerovi za tip!Takže fakt to funguje! Modul ven, přepnout na Markízu international, modul bez karty dovnitř a už běží download. U mě download trval asi 8 minut, po dokončení hláška "Vložte Smartcard" a už to jede! ![]() |
kvikes
![]() |
|
RE: Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkJe to ale stejně divočárna, že Skylink na to neupozornil. Technický blbové jako já hned zpanikaří a nebýt tady toho fóra, tak koukáme jak trubky na blackscreen.![]() |
kvikes
![]() |
|
@kvikesproste jsi ten prvni modul mel okamzite aktualizovat v jinem prijimaci. a ten druhy samozrejme take. udelat dvakrat stejnou chybu ? holt ten staricky pristroj uz to nezvladne. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@kvikesno tak vidis dobra vec se podarila a i se starikem 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
Servisní frekvence pro modulyViz např. zde, najděte si dolní část TP 11973 a 12070. Užitečné i do budoucna, vypadá to, že to průběžně aktualizují. https://www.digitalbitrate.com/dtv.php?mux=11914&liste=2&live=70&lang=en |
Pokuston
![]() |
|
Update CAM Irdeto CI+ SMIT SkylinkNa včerejší dotaz ve Skylinku mi bylo doporučeno přegumovat čip na kartě. Opravdu plnohodnotná odpověď na problém s modulem Irdeto... |
StandaF
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
@StandaFTaková ta záložní univerzální rada, když nevím, co odpovědět. :-D Jestli to chápu správně, karta je v podstatě jen identifikační průkaz (komu a co se dešifruje, balíčky, něco jako lítačka na MHD), samotný proces (jak a čím se dešifruje) řídí modul. Takže čip na kartě se mi může blýskat jako psí kulky, ale v případě problému s updatem (de)šifrovacího systému je mi to houby platné. |
Pokuston
![]() |
|
@PokustonNapisal si to dost zjednodusene a nie je to celkom tak.. modul aj karta si z emm a z ecm dekoduju to svoje, naviac aj v samotnych emm a ecm je mozne definovat co a ako ma modul a karta pouzitSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@jozef BAAno, to bylo záměrně, díky za upřesnění. |
Pokuston
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
![]() |