![]() |
|
Sweet tv - nové programyNově Freedom HD a Espreso |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 393 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
@habanerosamozrejme nejde o život..nieje to nič velkého,len som vyjadril svoj názor...ja mám proste vo veciach rád poriadok![]() ale pravidlá to tu dovolujú...adminovi to nevadí...čiže netreba si všímať moju pripomienku ![]() |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 314 |
![]() |
|
RE: *** Sweet Tv ***kez by zkopirovali nabidku i na sat. a poskytovali karty stejne jako skylink...to jest muzu si delat s ni co chci a zaplatim kdy chci. a ne jako vsichni ostatni pi..ove kteri nabizi jen pronajem a pak pali 6tis. pokuty za nevraceni vcas. |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
jožkoOK. Taky přeji hezký den, v Čecháh jsme si ho vybrali včera. |
habanero
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 207 |
![]() |
|
RE: *** Sweet Tv ***Museli by promítnout cenu za pronájem do předplatného a ztratili by rázem finanční výhodu. Je to low cost. Nejsou schopni opravit EPG u německých RTL, RTL+, které odpovídá maďarské verzi. Třeba u VOXu neodpovídá náhled při posunu realitě. Komunikace mizerná. Nenabízí kapacitu pro nahrávky, která by službu zase prodražila. Atd... |
F4turbo
![]() |
|
RE: *** Sweet Tv ***Je škoda, že si už nelze zvolit jinou mutací. |
F4turbo
![]() |
|
@F4turboAle bacha novou mutaci si už zvolit můžeš. Tento týden začal Roaming v EU. Takže si přes VPN uděláš registraci na Slovensku a pak ti v Čechách funguje jejich nabídka to platí pro Polsko, Maďarsko, rumonsko, Bulharsko a Ukrajinu. Samozřejmě i ČZ verzi můžeš sledovat jinde v EUIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
@novice2kje to obycejna a jeste k tomu hodne nepovedena piratska iptv a ty by jsi chtel aby sli za 30kc na sat![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: *** Sweet Tv ***Pokročili, dnes už pýtajú 15 € za mesiac sledovania. Prispôsobili sa našim cenám ako vietnamci. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: *** Sweet Tv ***a je SD qHD HD alebo FHD o com sa tu bavime? |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
Ceny Sweet TV.Môžem potvrdiť balík S (5€) a Balík L (15€).Síce ponúka programov je celkom dobra. Ale ceny menia z mesiaca na mesiac. ![]() Aspoň keby mali cenník na nete alebo zoznam programov. Tak ako aj iní poskytovatelia TV služieb. Ale mne to ide bez problémov. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 778 |
![]() |
|
@Karnerkecy v klecy!Já platím stále 75Kč tj cca 3€! Mám to "neomezeně",nebotˇ jsem využil první akce ... ![]() ![]() ![]() Ti,co nakupují dnes,to mají už drážší,to ano... ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyJsem si všiml že v polské verzi Sweet vysílají 3 stanice Canal+ konkrétně c+sport5 c+Domo a c+kuchinaIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programy@MirHo: Řešil jsem to dříve přes VPNku. Teď mi to už nefunguje. |
F4turbo
![]() |
|
Sweet tvJe to tak nová platba je za 15 EUR za celý balík.Chlapci začali byť nenažratí.Ja som si to v januári vyskúšal za 1 Euro,o mesiac mi to šupli za 7 Eur tak som logicky pozastavil platbu a už ju za 15 EUR ani nikdy neobnovím.Antik dostal prednosť.VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini
|
baranček
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyAno vpn od minulého měsíce nejde. Ale je spuštěny evropský Roaming. Udělej novou registraci přes VPN s novým emailem. Nemusí být ani skutečný a heslo a máš 15dni zdarma a pak nemusíš zapínat vpn a kde to to na českou IP. Když to budeš chtít sledovat delší dobu tak hold platitIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyJá platím od začátku plný balíček 135 programů za 60 Kč přes Google Play. Kde mě to pravidelně měsíčně strhávají. Samovolně navýšit platbu nemohou. Platím i když to moc nesleduji. Pokud přestanu tak už za ty prachy to nedostanu. Tak to mám jako rezervu k satu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyV ANTIK TV fičí Spark TV v HD 1280x720, stačí![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 720 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programy@MirHo: Díky za radu. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyJe neregistrují na @gmail když to uděláš s ČR ip naskočí automaticky Slovenska nabídka a když s polskou nebo bulharskou IP budeš mít ukrajinskou nabídkuIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
@kostik123Toto není téma o Antik tv, ale o Sweet tv. Stačí.👍Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
Každý nový deň iná cenamenia ceny skoro každý deň, hoci lákali na bomba cenu 1eur alebo 3eur, ktorá mala platiť neobmedzene, funguje len prvý mesiac, ďalší mesiac si naúčtujú nový poplatok, ktorý nikde nie je odkomunikovaný. takže pozor, aby za ďalší mesiac vám nestiahli vysoký poplatok. to čo ste zaplatili naposledy ešte neznamená že zaplatíte aj budúci mesiac. |
Stahovac
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
nie je vlákno ako vláknoa ináč, s tým presúvaním komentárov niekde desať strán dozadu pod príspevok spred mesiaca, pre neregistrovaných zobrazuje príspevky podľa dátumu prvého príspevku, teda nie podľa posledných komentárov, takže nemá žiaden zmysel takto presúvať komenty |
Stahovac
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programykostik123: Tak si to užij. Měl jsem net. službu od Antiku, když vstupoval na náš trh. Vždyť ten obraz byl jak z levného televizoru. Říkám mu jako z omalovánek. I na 32 palcové úhkopříčce byl obrazově slabý. Neměl jsem odvahu ho instalovat na větší úhlopříčku. |
F4turbo
![]() |
|
@StahovacBlbost platím od začatku co začali vysílat 60 Kč měsíčně pravidelně stejnou sumu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyNa Slevomatu se dá koupit půl a nebo roční kupón za zajímavou cenu. Jen mi v předplatném stále červeně píší, že čekají na zaplacení. Prostě low cost. |
F4turbo
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |