![]() |
|
Sweet tv - nové programyNově Freedom HD a Espreso |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 393 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyjak muzete mit stale za cenu prvni akce? kdyz ja mel taky za 75 ale asi po mesici nebo jak mi pri zapnuti napsalo vase predplatne vyprselo a pak automaticky se nastavilo na 25kc. zpocatku jsem byl rad a rikal ze jsou ferovi ze mi slevi automaticky na novou akci...nez sem zjistil ze je to jen na prvni mesic a potom 235kc. ale zatim to obchazim ze vytvarim kazdy mesic novy ucet a dokud to pujde tak budu to vyuzivat.ani za tu cenu na slevomatu 145kc nebo kolik to porad nestoji kvuli te (ne)kvalite. |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
novice2kZaplail jsem na rok necelých 900k kvůli Golf Chanelu( na Skyliku obraz děs) a jsem zatím nemám problém, plus přidali Eurosporty. Když to krachne tak jsem prodělal v mém krámu 14 chlebů.![]() |
habanero
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 207 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyJá to mám takto. Každý měsíc mě to strhnou než to zruším.https://i.postimg.cc/Z5p5673d/Screenshot-20230425-140416.jpg Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeto je predplatné cez google, tam to asi nemenia. ale pri platbe kartou sa to mení stále, a nikdy neviete aká bude platba ďalší mesiac. |
Stahovac
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
@StahovacA přes ten Obchod Play už to nejde platit?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@StahovacPlatim kartou (opakovanymi platbami) asi 8 mesiacov a stale rovnaku sumu, 3 eura.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 449 |
![]() |
|
@milde @black13a@milde áno, obchod play to je cez google@black13a no neviem, že stále rovnakú sumu, keď pred tromi mesiacmi mali za euro, potom tri eurá, potom sedem a dnes už idú s cenou 15 eur, ale tak zas niekto možno má fix :-) |
Stahovac
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyJá mám taky za 60kč cz nabídku za cca 75kc Ukr, za 3e SK za 49plzIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyTak ten Sweet na Obchodu Play co jsem kupoval za 60K měsíčně stále stejná platba. Ale zkoušel jsem na manželky telefon nainstalovat z obchodu a už to mají jinak. Měsíc za 25K a pak 275K. Tak jsem to já chytl hned z kraje za dobrou cenu 60K. No mám 4 zařízení tak ji to mohu dát. Ale po novotě se už platí víc. Jsem zvědav kdy mě upraví cenu. Ale myslím si že nemají nárok. Když to platím fixně z Obchodu Play.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyUž i A11 je zařazena. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 393 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |