![]() |
|
Sweet tv vypadkyAhojte.Ide vam Sweet Tv bez problemov? U mna sa kazdych cca 10sek toci kolecko na kazdom programe. Restart boxu a ani siete to nevyriesil. Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
@black13aJaj to len podľa toho ako v Maďarsku sa to vyvíja.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyJá teda mám Sweet TV jen jako doplněk. Aplikace z Google Play a měsíčně me strhávají 60 Kč. A jede mě to všude.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyKdyž jsem sweet.tv doporučoval, tak jedině s tím, aby si původní službu ponechali. Jejich ekonomický model mi už od začátku nedával smysl. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 393 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyNa slevomatu je nyní akce 6 měsícú 749,- Kč a 12 měsíců 1499,- Kč https://www.slevomat.cz/akce/2051352-predplatne-internetove-televize-sweet-tv?rel=suggest#7507198 |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkya muzu se zeptat co se deje v Madarsku a proc je nelegalni? to slysim poprve. diky za info |
MLOK
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
@MLOKtak to asi slysis opravdu hodne spatne. nelegalni ? tato sluzba je nelegalni od sameho pocatku vstupu na nas trh. je to normalni piratska iptv jako vsechny ostatni. akorat ze zoufala s minimalnim poctem programu. vubec nechapu kdo si tyhle srajdy kupuje. ta nestoji ani za tech 30kc mesicne. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@MLOKOno stačí v nastavení síťového připojení svého zařízení změnit DNS a rázem je z téhle aplikace něco zcela jiného, a to opravdu skvělý OTT player populární v postsovětském prostranství.Prohlídni si výsledky Strejdy Google po zadání "OTT play alex" :-D |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 422 |
![]() |
|
@PepaJožkaPozrel som si OTT play alex, páčila sa mi ponuka. V tých 800 alebo 1300 kanáloch sú aj české a slovenské? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@medard 1Kdyby byla nelegální tak ji zruší. A co meleš minimální počet programů. Má Eurosport i Discovery. Za 60 Kč.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyPřidali Spark TV |
F4turbo
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyVypadá to, že vpnka už nefunguje. |
F4turbo
![]() |
|
Sweet cez VPNFunguju vam programy inej kraniny cez VPN?Priblizne dva mesiace mam iba slovensku ponuku aj ked nastavim VPN na Cesku republiku. |
SeboM
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
@SeboMFungovalo, ale už ne. Bylo to dobrý. Škoda.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |