![]() |
|
Ceska televize - serial VOLHAZdravimvie niekto prosim kedy zacnu vysielat na STV novy český serial VOLHA , ktorý beží v nedelu večer na CT 1 ? Dakujem za info . Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
Registrace: 12/2021 Příspěvků: 434 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93 | |
![]() |
|
@tekapoPocitam ze mas menej ako 35 |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@sky59Ja mám 62, a @tekapo má pravdu. Dúfam že sa časy bolševika už nikdy nevrátia, je to zvrátená ideológia ako aj celý komunizmus.![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 632 |
![]() |
|
@Kimlotak suhlas s tebou , ale podla niektorich tu pritomnych figurantov ta doba bola vyborna, takmer sa to zhoduje s ich nazormi na specialnu vojensku operaciu na vychod od Kosicproste sudruhovia si to svoje nedaju a zalizuju sa na navrat Picka k moci ![]() ![]() ![]() Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
![]() |
|
Sky59Věk do toho netahej, to dělají pouze ti, co jsou v koncích s argumenty. Tahle doba neni ideální, ale pořád se máme skvěle. Skvěle srovnání s tou dobou, kdy to tu ovládala Moskva a komanči.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
@Varos107ale ved to suvisi s vekom, taki co to nezazili nevedia o com hovoria, iba to co im teraz napchali do hlava ty mas pocit ze ti "zli" rusaci boli horsi ako ti sucasny *****ni amerikanci?! |
sky59
![]() |
|
@Kimlonic nie je idealne, ale take svinstva ake robi usa komousi nerobili, uz len to ich pridr***ne lgbta mne je dobre aj na slovensku, nepotrebujem americke pustatiny s drevennymi sopami na byvanie |
sky59
![]() |
|
@sky59Nerobili? Tak bud o tom nic nevies, nikdy si si nic neprecital alebo uz mas alzheimera... Strielanie na hraniciach - 500 obeti, politicke procesy, uranove bane, pracovne tabory - 8000 mrtvych, 250 popravenych za protistatne ciny, 600 ludi zavrazdenych pri vysluchoch na STB. A ako tebe ublizuju LGBTI? Asi by si nutne potreboval alobalovu ca(nevhodné slovo).UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 449 |
![]() |
|
@sky59To nevhodne slovo bola alobalova c!a!p!i!c!a.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@Janci19Tych alobalovych je tu zjavne viac.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@Varos107,konas...Chlapci dobre to pisete, ale tyto diskuze jsou proste beznadejne. Treba tema signalkama na hranicich a pod. tezko uargumentujete cloveka ktery v te dobe nikam nejezdil, byl zaprdeny spokojenec s tim co ma a s hlavou zastrcenou do spravne zadnice si jeste mlaskal... Ja uz jsem dospel k zaveru, ze musim setrit svou zivotni energii a neplytvat ji na beznadejne debaty. Obcas se jeste neudrzim pac je to tezke, ale uz to omezuju... nicmene drzim vam palce a pevne nervy![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 390 |
![]() |
|
Sky59Ano. Z jakéhokoliv pohledu ano. Nic horšího než ruský vliv neexistuje. To není jen můj názor, to je holá skutečnost. Milionkrát potvrzená pravda, jen (nevhodné slovo) to nevidí a plácá nějaké konspirace o USA. Piš si co chceš, já jsem štastnej, že po většinu svého života nejsme pod vlivem Ruska a doufám, že to tak i zůstane. Můj táta i děda takové štěstí neměli a od těchto dvou pánů kterých si moc vážím mám spoustu reálných důkazů,příběhů, co je ten národ za mršinu. A to, co předvádí nyní VP, to jenom potvrzuje. Nic nového. V USA jsem byl celkem čtyřikrát, strávil jsem tam celkem dva roky, moc mi ten pobyt dal a to co jsem se tam naučil mi milionkrát v životě pomohlo. Mám se dobře. V Rusku jsem byl jednou jako turista na Kavkazu. Příroda nádherná, lidi hodní, ale naprosto vygumovaní, nebo mají strach...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@Varos107Pises fakt dobre, byla by skoda, kdyby ses nechal odradit mou skepsi..![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 390 |
![]() |
|
RE: Ceska televize - serial VOLHATím samozřejmě nechci říci, že v USA je všechno ok, to není nikde.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
lanceNapsals to moc dobře, nemá význam to rozebírat...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@Varos107plny suhlas s tebou,skoda ze tu su vecsinou beznadejne slabomyselne ladene prispevky od sudruhov ....nechapem len preco sa tam nechcu odstahovat a zit si v tom cerveneom raji![]() ![]() ![]() ![]() Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
![]() |
|
Janci19nože nám pošli pekné nové video ako si sa tam mal,ak je tam tak krásne prečo tam netrepeš? |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
@mercedes77Nezažil, odešel jsem v 1993 do Heureka TV. Když skončila, tak do FTV Premiera, která se přeměnila na TV Prima, a skončil v TV Barrandov než mě poslední majitel vyhodil s větou:"Důchodci do důchodu". |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@Varos107Rusy znám dost dobře. Moje bývalka měla ruskou babičku, kterou si přivezl ze Sibiře dědeček coby generálmajor českých legií. Pracovně jsem tam byl mnohokrát, měljsem tu čest zjistit, že Rusové jsou velmi nebezpeční nejenom jako národ, ale i dost jednotlivců. Z Evropy mám nejraději Dány. Jsou příjemní a mají smysl pro humor našeho ražení. Jinak v Dánsku pozor, říká se tam: "Ožralý jalo Švéd".![]() |
konas
![]() |
|
@konasmyslis toho sefa TV Barrandov co v hlavnych spravach vcera povidal ako sa mu narodilo dieta s tou zenou co mala asi pol republiky? :)Dodnes nechapem z coho ten borec ten Barrandov fincancuje ,ked na vedlajsich kanalov Krimi a Kino uplne nula percent sledovanost. |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@Varos107A jen pro tebe - ten vyhozený vedoucí elektro se jmenoval Jiří Nachtigal. Už mám trochu problémy se jmény z historie. I toho hajzla Diviše jsem si musel vygooglovat, a to si nás jednotlivě jednou pozval na pohovor, právě o Jirkovi Nachtigalovi. Jsem zvědavý, jak se seriálm porve s tím přenosáckým maxiprůserem. Brežněv tam tenkrát poprvé vydal prohlášení o možném omezení raket SS20. Seriál je podle knihy Karla Hynie, a to byl tuším dramaturg. Ti měli k nám technikům hodně daleko. Ti na plac nejezdili. |
konas
![]() |
|
@Varos107Už opravdu blbnu, Hynie by producent, ale takový velký že jsme ho osobně neznali, a právě napsal knihu "Volha". |
konas
![]() |
|
RE: Ceska televize - serial VOLHAmilde![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 635 |
![]() |
|
@FanynJá jsem ty nálety ruských bombardérů nad našim městem taky zažil. Ale proč to ventilovat na satelitním foru. To nechápu👎 to přece mimo sat vysílání. Podle mě.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Ceska televize - serial VOLHA@milde mám švagra staršího jak já, který zažil v roce 1968 na Václaváku střelbu z tankových kulometů do budovy musea vojáky 3 Kyjevského tankového pluku a stopy jsou tam dodnes.![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 635 |
![]() |
|
@FanynTo já ne nad náma jen letěli směr Brno bylo mě 8 let. Ale husí kůže. Rachot. Nikdo nevěděl co se děje.🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93 | |
![]() |
|
![]() |