![]() |
|
Tv poplatkyTak by mě zajímalo,mám klasický Skylink přes satelit.Mám i Skylink live,budu muset platit koncesionářské poplatky za tv,když tuto službu využívají rodinní příslušníci? Upozorňuji,já je samozřejmě platím. ![]() |
Archibald
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 196 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
@vlcek"Nevím proč platit neobjektivní vládní televizi. Tu snad by si měla zaplatit vláda!"No u nás ve městě bylo jedno udání na rodinu, že neplatí poplatek ČT. Pak kontrola a zaplatili 10000Kč pokutu. A vláda to nezaplatila. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Tv poplatkyPlatit za doplňkovou službu jako je stream, iptv je čistý nesmysl. Veřejnoprávní TV využívá k vysílání přenosnou TV soustavu (DVB-T). Stabilnější přenos zatím není v ČR provozu.Jakékoliv doplňkové vysílání s využitím jiných médií neplní základní veřejnoprávní službu. Stačí platba za elektro-přípojku.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
TV a Rozhlas poplatkyPotvrzuji příspěvek karelkyr - I když žiji s dospělými dětmi ve vlastním domě, pod jednou střechou, se stejným trvalým bydlištěm - platíme každý za svou domácnost- tři samostatné byty - 3x poplatky. |
kiltyp
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
@kiltypTak to je nějaky divny.Když mám v domě 5 tv tak podle toho co jsi napsal by se mělo platit 5x?Je snad jedno jestli v místnosti žijí dospělé děti nebo tam žiju sám.Jeden dům jedna domácnost.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
@Jarousno to prave neni pravda. v jednom dome muzou byt tri byty a tudiz tri domacnosti.! takze platit trikrat. ale pokud ty tri byty hospodari spolecne je to posuzovano jako jedna domacnost a tudiz mohou platit pouze jednou. ale kdo to kde bude prokazovat to uz je dalsi vec. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@JarousAno společný dům se nepovažuje za byty, ale společné místnosti. 3 kuchyně, 3 obýváky atd. Každého věc jak velký dům. A kdo tam bydlí to nikoho nemusí zajímat. Tudíš jedna platba. Vůbec bych se toho nebál. To není panelák.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@JarousJinak při při přihlašování poplatku za ČT se vypisuje adresa bydliště. Nic víc. A kolik tam bydlí lidí nikoho nezajímá. A že by ti třeba napojili 3 elektroměry🤣Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeMoje nedávná zkušenost je taková,že mě volala paní z čt, že neplatím poplatky na chalupě.Stačilo číslo sipa z mého trvalého bydliště v Praze a byla spokojená, žádné další poplatky se nekonají.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboDivím se že paní volala. Většinou posílají obsílku. A taky se divím že na ČT vědí, že máš chalupu a tam televizi. Divný. Nebylo to na bonz?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
Tv poplatkyZapoměli jste všichni na elektroměr,ten je rozhudující pro čt.Já mám jeden RD dům,se syny,v něm tři kuchyně,ale jeden elektroměr. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
tv poplatkyAno, samostatné elektroměry máme každá domácnost. Jsou to samostatné bytové jednotky, každá v jednom poschodí. Prostě to musí být jako v paneláku, každý byt si, když vlastní tv nebo rádio, má hradit poplatky, tak mi to i vysvětlili, když jsem se ptala. |
kiltyp
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: Tv poplatkya je problém si přečíst zákon č. 348/2005 Sb.? Čtěte ale rychle,viz poslední zprávy:"Velká televizní novela by měla redefinovat televizní přijímač. Kromě televizoru by to měl být i telefon a počítač. To by rozšířilo počet domácností, které platí koncesionářské poplatky, o zhruba 600 tisíc. To je jeden zdroj financování," uvedl poslanec Lacina. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@kiltyppsal jsem na začátku,platí každý,kdo má přípojku elektriky jeden poplatek i kdyby měl 10 TV doma,firma platí za každý přijímač,před časem přišel dopis,chtěli platit za každou tv,co mám v opravně,nakonec to převzal nějakej právník z českých budějovic tuším a vyhráli jsme to,asi 15 let to bude |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
@mildeNebylo to na bonz.Přikláním se k tomu elektroměru.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@pierrepetra na co právníka, když je v zákoně: par.5. (4) ... v rámci podnikání vyrábí, opravuje nebo prodává rozhlasové nebo televizní přijímače, neplatí poplatek z těchto rozhlasových nebo televizních přijímačů. par.3.(4).. není přihlášen v evidenci a je odběratelem elektřiny , považuje se za poplatníka s povinností platit, pokud ČR nebo ČT po jejich písemné výzvě neoznámí písemným čestným prohlášením opak..(zkráceno). Stačilo poslat pouze čestné prohlášení.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@MarekPrinna SK je štátna RTVS televízia i rozhlas v jednej inštitúcii, platí sa zo št. rozpočtu pevnou čiaskou z HDP, takže nepatrí žiadnej polit. strane ani vláde, pokiaľ sme platili doplácalo sa i zo štátneho, vždy všetko čo chýbalo,takže nebol problém vyrábať predražené programi niečo na systém štátne nemocnice ako čierna diera čo nezaplatili za služby doplatilo sa z rozpočtu, súkromné majú viac za reklamy platené progr. a len tretinové náklady a stále sú ziskové |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
@RAFI007tenkrát poslali příkaz k platbě,možná ten paragraf nebyl,nevím |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |