![]() |
|
ČT 1 vo SWEETe vypadáva?Momentálne mi vypadáva ČT 1 na SWEET. Deje sa to aj v inej službe? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 107 | |
![]() |
|
@EnoSatAle services nie su ziaden problem.To je to najlepsie co oscam ma. Tam mam iba napisane kam poslat ecm podla caid:srvid:provid Napriklad, co vie ice karta dekodovat podla zaplateneho balika ide na kartu, ostatne programy mimo karty idu na server. Inak sa to urobit ani neda |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
@EnoSatA neviem kde si oscam pamata pri irdete ktory chid funguje, tak ano, prvykrat zap trvaaaaa dlho, ale potom to uz frci |
sky59
![]() |
|
RE: ČT 1 vo SWEETe vypadáva?nikde, mozes mu nadefinovat ktore ChID-y ma akceptovat , vecsinou sa service vysiela s niekolkymi ChIDako keby zalezalo ci sa bude dekodovat za 80ms alebo za 110ms, niektory su spokojny aj s 800ms z tzv. free serverov TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 292 |
![]() |
|
@EnoSatTo uz je cez ciaru, toto oscam nema zvladnute, chidy by som musel pisat do sekcie [reader] a to sa uz fakt komplikuje, malo by to byt urobene v jednom subore, napr. v services kde uz su srvid, len im dopisat nepovinny parameter chid |
sky59
![]() |
|
RE: ČT 1 vo SWEETe vypadáva?cele sweet je jeden velkej vypadek. ani to neopravuji. cekaji ze neco uvedou a penize se jen pohrnou. skoda. |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
@sky59tak na druhej strane bud rad ze vobec nejaky oscam je, kedysi bol len newcamd, newcs a to ani nehovorim o niektorych boxoch kde newcamd ani len nebol poriadne nahodeny, testni tvoj pripad napriklad v takom starom opticum 9500 a budes prekvapeny, ze niekto taky box este aj dnes bezne pouziva![]() ked ti vadi cakanie pri prepinani, sprav tak ako ti radil enosat, definuj vsetky potrebne irdeto chidy v readers, alebo si oscam uprav podla tvojich potrieb a tam mozes variovat kolko chces, napriklad aj tak ze si ku konkretnemu service/sid priradis konkretny irdeto chid Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@jozef BAto som uz mal, ale som to zrusil, pretoze to pisat dva krat (do servers a services) ma uz nebavilo, naviac som zistil, ze aj ked nemam chidy vypisane je pravdou, ze prvy krat po natiahnuti do E2 to chvilu trva ale potom to uz ide rychlo, sice Enosat pisal ze si to nikde nepamata ale ja mam pocit, ze niekde si to oscam odklada (?) a na dalsi krat uz prepina na mrknutie, neskusa dookola vsetky chidy a pritom ja idem vzdy do deepshutdown a este aj vyberam zdroj zo zasuvky a napriek tomu to prepina rychlozatial som neskusal viac ako jeden program, v [readers] je to vo forme caid:chid, treba pre kazdy chid opakovat caid alebo staci oddelit ciarkou? caid:chid1,chid2,..... |
sky59
![]() |
|
@sky59ano, oscam si to uklada do oscam.ccachetvoj pripad s HBO3 ro vs CT1 by ale mal byt v pohode aj bez definovanych irdeto chids kedze na HBO3 ro irdeto 0653 nie je (dvbapi) Demuxer 0 stopped descrambling for program 03FC (dvbapi) Demuxer 0 ecmpid 0 CAID: 1802 ECM_PID: 1206 PROVID: 000000 (dvbapi) Demuxer 0 ecmpid 1 CAID: 1880 ECM_PID: 1207 PROVID: 000000 (dvbapi) Demuxer 0 ecmpid 2 CAID: 0B02 ECM_PID: 1208 PROVID: 000000 (dvbapi) Demuxer 0 ecmpid 3 CAID: 181D ECM_PID: 1018 PROVID: 000000 (dvbapi) Demuxer 0 found 4 ECM pids and 3 STREAM pids in CA PMT staci teda ked ten tvoj "vzdialeny server" zadefinuje caid ku konkretnemu readru Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@sky59a ano caid:chid1,chid2len nezabudni definovat vsetko co potrebujes, vid priklad ktory je z sk karty zaklad sk + nejake drobne chid = 0653:0003EA,000021,000022,000064,000065,0003ED,0003EE,0003F2,0003F3,007533,007536,007539,00753C,00754B,007554,00FFFF Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@jozef BAdik za info, teda server to ma blbo urobene a rozdeluje karty iba podla srvid co je dnes uz problem :)a ak budu chlapci viac citat a pozorne sledovat mozu sa naucit kopu novych veci (siletblok, petersk a ich priatelia :) ) |
sky59
![]() |
|
@sky59Vidím, že Ty si sa už naučil dosť, jedna Tvoja krásna perla:"Ono sa to naozaj sprava ze sem tam sa objavi obraz ked ecm trafi spravnu kartu" - haha že trafí kartu? T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 691 |
![]() |
|
@sky59Ani toto nie je zle: "napriek tomu to prepina rychlozatial som neskusal viac ako jeden program", ako si na to prišiel, že kvôli tomu prepína rýchlejšie, keby si to mal odskúšané aspoň pri 2 programoch, tak možno ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskked nemas ani sajnu o com sa tu hovori naco sa zapajas do debaty? bud rad ze mozes citat a ucit sa |
sky59
![]() |
|
@jozef BA píše:kedysi bol len newcamd, newcs a to ani nehovorim o niektorych boxoch kde newcamd ani len nebol poriadne nahodeny, testni tvoj pripad napriklad v takom starom opticum 9500...![]() V časoch, keď sa predával Opticum 9500 HD že nebol oscam??? ![]() A čo myslíš že mi doma fičalo v starom Dreamboxe? Mám na mysli model DM500s. Áno správne si myslíš, oscam tam bol a to bol rok 2007 - 2008. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 153 |
![]() |
|
@mmiriboya cital si pozorne co som pisal? nic o tom ze v casoch ked sa predaval opticum 9500 nebol oscam, ale o tom ze kedysi bol len newcs a este davnejsie len newcamd a to bolo davno predtym ako sa opticum 9500 zacal predavat![]() Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@starter12hej hej ty adidas s 12 pasikmi, ty sa v prvom rade nauc pravopis"Ked ty napisem ze si" sa pise takto "Ked ti napisem ze si" toto sa ucilo na prvom stupni ZS ![]() Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@starter12Ty si len tam dopi to tvoje pivko, evidentne ti v tvojich 15 rokoch udrelo do hlavy![]() Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@jozef BANehádaj sa, ok?!Citujem tvoj príspevok: tak na druhej strane bud rad ze vobec nejaky oscam je, kedysi bol len newcamd, newcs a to ani nehovorim o niektorych boxoch kde newcamd ani len nebol poriadne nahodeny, testni tvoj pripad napriklad v takom starom opticum 9500 Jednoducho miešaš hrušky z jablkami! Prečo do témy v ktorej sa prevažnej väčšine príspevkov debatuje o oscame miešaš obyčajné Opticum 9500HD + newcamd atď...? ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@starter12jasne warderko, sorry za preklep 12 rokov teda.. sa divim ze ta fotrovci takeho nadrbaneho pustaju na net![]() Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@mmiriboycitujes moj prispevok, ale o opticum 9500 pisem v celkom inej suvislosti, precitaj si to este raz a poriadneSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@jozef BAJa myslím si, že som veľmi dobre pochopil tvoj príspevok.Jednoducho a proste, priznaj si, že si napísal hlúposť! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboynie, nepochopil si to ... vyskusaj si v opticum 9500 newcamd protokol s caid 0D97, 0653 na novych telekomackych TP kde je okrem inych aj caid 1882 a pochopis o com pisemSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@sky59No najhoršie je, že Ty o tom nemáš ani šajnu, veď len to, že niekde si napísal nejaký chid pri jednom programe do services a tvrdíš, že prepínanie je rýchlejší. Zistil si na lyngsate, že 2 programy majú rovnaký srvid ČT1 a HBO3RO a spletieš niečo o caide 0653, ale že HBO3RO pripojený CAID 0653 vôbec nemá, to Ťa už netrápi.![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@sky59No a dám Ti aj odpoveď na Tvôj problém. Ty máš problém, že máš kartu freesat s CAID-om 0653 a linku/linky zo share servera kde máš CAID-y viac a aj 0653,zadefinované v jednej konfigurácii oscamu. V podstate 2 readre. No stačilo by Ti len zadať do share readra caidy bez 0653 /prvý krok, dá sa aj inak/. Ale Ty si sa vybral cestou najzložitejšou a robiť vlastný services, upravovať chidy a priraďovať srvidy a pod. A teraz Ti to neide. A pritom sú jednoduchšie možnosti napr. loadbalance, priority alebo ignore v oscam.dvbapi a pod.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskA kto ti povedal ze mi to nejde? :-) uz davno som sa vyjadril ze services je najsilnejsi nastroj aky oscam ma a strvam na tom. A ze som objavil rovnake srvid? Ano, ale pri editacii s notepad++ a na lyngsate som iba ukazal ze su pozadu. Jediny problem je CT1 ale to je problem serveru. Uz som ho vyskolil a zatial ma "poprosil" aby som isiel na 0d97. Takze vsetko pojde 0653 podla services a jediny program ct1 pojde na 0d97, rovnako definovane v services. A uz sa ukludni a prestan hladat problemy kde nie su. A dnes som pochopil ze uz bude iba jediny transponder pre ct1 a pre dalsie programy. Cize telly, digi, skylink, freesat.... pojdu z jedneho tp. Vyhlasujem sutaz kto najde iny trsnsponder kde bude ct1, kto najde verejne ho uznam :) |
sky59
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 107 | |
![]() |
|
![]() |