![]() |
|
Skylink nabízí slevyMilý diváku,vraťte se ke Skylinku a užívejte si každý den televizní pohodu s těmi nejlepšími filmy, seriály, dokumenty nebo sportovními přenosy. Právě teď si můžete naše základní programové balíčky objednat se slevou 25 % na celé 3 měsíce a získat tak satelitní televizi třeba jen za 135 Kč měsíčně. Tak neváhejte a Vaše předplatné si obnovte klidně hned! Nabídka platí jen do 30. 6. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@mildeČo sa týka kvality je SKYLINK v poriadku. Aj pestrosťou programov. A l e, že vypnul Eurosporty je neodpustiteľné. Rozumiem tomu, že počas pandémie Eurosport dával dokola záznamy. Veď live v tom čase neboli k dispozícií. Tak Skylink tento kolotoč záznamov odstránil. Áno, povedali si - ušetríme.Teraz je už všetko "po starom" a ajhľa tak základné a takmer povinné Eurosporty sú v nedohladne. Dobre - prejdem inde. A tak som bol u kamaráta pozrieť si poslednú etapu Girra na modernom 65"TV OLED LG. Signál po inter. obstarával Magio /Telecom/. Nemôžem sa ubrániť dojmu, že drobnokresba nebola celkom OK. Tadeto cesta asi nepovedie. Skylink tvrdí, že poplatky od providera sú enormne vysoké. Dobre, tak nech zdvihnú cenu a spravia z Eurosportov samostatný balíček. Viem, že ak chcem ukončiť u Skylinku stačí nezaplatiť. A l e, ak by sme im poslali 5000 - 10 000 pisomných výpovedí, asi by sa zbadali. Otázka: doporučujete prejsť na SAT Telecom ? Je kvalitatívne aj programovo to dobrý tip ? O cenu mi nejde. Pekný Deň ! |
Marian24
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
@Marian24No máš pravdu. Ale Skylink mám i na dále a na Eurosporty a třeba i Discovery koukám na Sweet tv nebo na Sledování tv. Je to IPTV. No je potřeba si připlatit kdo to chce. Jinak na Eurosport mám ještě aplikaci Eurosport Player za 630 kč ročně.V dnešní době jeden provider nemá vše.🤗Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeno prave ze ta iptv ma i programy ktere na sat vubec nejsou 👍 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@Bohemia czNo právě. Jsem v důchodu v paneláku a zahradu jsem prodal k vůli nezdraví. Tak celkem dost čučím na tv. No o manželce ani nemluvě. Ta i u tv snídá🤣Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |