Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Tenis: Muchová, snad to Plišková videla !

Tak se bojuje. Fantasticky zapas !

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

@vlcek

No, ztrapňuješ se pěkně.

bretah
Registrace: 9/2012

RE: Tenis: Muchová, snad to Plišková videla !

No a jsme doma.

bretah

@Varos107

jako sorry. ale. a z ameriky snad neco dobreho v poslednich 10-15-20 letech prislo ? je videt ze jsi usnul a opravdu nezijes v realnem svete.!
rusko bylo vzdycky spatny.ale to co ted prichazi z ameriky je hnus a nic jineho nez hnus. 👎 jen kolonizace cele planety. sorry.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

Veľká gratulácia Karolíne Muchovej. Fantastický úspech. Vzhľadom k tomu, že to bolo jej prvé Grandslamové finále vo dvojhre, odohrala ho výborne.
Kto nehral tenis na takej vysokej úrovni si ani nevie predstaviť, čo je to za psychiku. Zvládla to výborne.
Pre pamätníkov o psychike. Finále French Open 1988:
Steffi Graf - Natasha Zvereva 6-0, 6-0.

RudoM
Registrace: 5/2020

@Bohemia cz

Nic ve zlém, ale toto je téma o tenisu. A ne o politice🤔

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Téma zní jasně. Politici! Tenis: Muchová, snad to Plišková videla !

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@bretah

ale o tomto rec vubec nebyla. vubec jsi to nepochopil. jak typicke u nekterych zaslepenych jedincu. proti Rusku jsem a byl jsem vzdycky. vzdycky to byl muj nepritel. jen za poslednich X let se svet hodne zmenil a je treba si to uvedomit.!

Bohemia cz

@milde

ano, Muchová vynikajici vykon, a vubec nevadi ze prohrala.
s politikou tady zacal nekdo jiny.

Bohemia cz

Bohemia

To je zásadní rozdil mezi lemplama a těmi ostatními. Lemplové pořád cekaji, že jim nekdo neco dá, já a můj rod to bereme opačně. Mám ti (nevhodné slovo)i brali. Majetek, svobodu a bohužel i to nejcennější. Nic horšího než Rusko a komunisti neexistuje. USA mi dali mnoho. Tím s tebou debatu končím.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@vlcek

Nejvíc chváli minulou dobu komunisti jako ty

marek66
Registrace: 6/2006

@vlcek

A kde ten tvůj skvělý komunismus funguje? Napiš nám, prosím, jednu zemi, ať nás poučíš. Děkuji.

bretah

@vlcek

Nám komunisti sebrali veškerý dědův majetek.

milde

Vlček

Komunisti podle moskevských osnov vybudovali pouze v lidech strach a takovým jako ty vygumovali hlavy. Takových jako ty je tu pořád hodně, ale naštěstí to nevadí, jen si tím člověk připomene dobu minulou a váží si toho jak se žije dnes. Kdyby tu byli komunisti dodnes, jsme na tom o malinko lépe, než KLDR. Jen díky západu mám větší část života báječnou, můj táta tu menší část, děda se jí alespoň dožil.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra