![]() |
|
Tenis: Muchová, snad to Plišková videla !Tak se bojuje. Fantasticky zapas !T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 215 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
@vlcekNo, ztrapňuješ se pěkně. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Tenis: Muchová, snad to Plišková videla !No a jsme doma. |
bretah
![]() |
|
@Varos107jako sorry. ale. a z ameriky snad neco dobreho v poslednich 10-15-20 letech prislo ? je videt ze jsi usnul a opravdu nezijes v realnem svete.!rusko bylo vzdycky spatny.ale to co ted prichazi z ameriky je hnus a nic jineho nez hnus. 👎 jen kolonizace cele planety. sorry. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
RE: Tenis: Muchová, snad to Plišková videla !Veľká gratulácia Karolíne Muchovej. Fantastický úspech. Vzhľadom k tomu, že to bolo jej prvé Grandslamové finále vo dvojhre, odohrala ho výborne.Kto nehral tenis na takej vysokej úrovni si ani nevie predstaviť, čo je to za psychiku. Zvládla to výborne. Pre pamätníkov o psychike. Finále French Open 1988: Steffi Graf - Natasha Zvereva 6-0, 6-0. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 368 |
![]() |
|
@Bohemia czNic ve zlém, ale toto je téma o tenisu. A ne o politice🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Tenis: Muchová, snad to Plišková videla !Téma zní jasně. Politici! Tenis: Muchová, snad to Plišková videla !Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@bretahale o tomto rec vubec nebyla. vubec jsi to nepochopil. jak typicke u nekterych zaslepenych jedincu. proti Rusku jsem a byl jsem vzdycky. vzdycky to byl muj nepritel. jen za poslednich X let se svet hodne zmenil a je treba si to uvedomit.! |
Bohemia cz
![]() |
|
@mildeano, Muchová vynikajici vykon, a vubec nevadi ze prohrala.s politikou tady zacal nekdo jiny. |
Bohemia cz
![]() |
|
BohemiaTo je zásadní rozdil mezi lemplama a těmi ostatními. Lemplové pořád cekaji, že jim nekdo neco dá, já a můj rod to bereme opačně. Mám ti (nevhodné slovo)i brali. Majetek, svobodu a bohužel i to nejcennější. Nic horšího než Rusko a komunisti neexistuje. USA mi dali mnoho. Tím s tebou debatu končím.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
@vlcekNejvíc chváli minulou dobu komunisti jako ty |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
@vlcekA kde ten tvůj skvělý komunismus funguje? Napiš nám, prosím, jednu zemi, ať nás poučíš. Děkuji. |
bretah
![]() |
|
@vlcekNám komunisti sebrali veškerý dědův majetek.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
VlčekKomunisti podle moskevských osnov vybudovali pouze v lidech strach a takovým jako ty vygumovali hlavy. Takových jako ty je tu pořád hodně, ale naštěstí to nevadí, jen si tím člověk připomene dobu minulou a váží si toho jak se žije dnes. Kdyby tu byli komunisti dodnes, jsme na tom o malinko lépe, než KLDR. Jen díky západu mám větší část života báječnou, můj táta tu menší část, děda se jí alespoň dožil.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |