Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink frekvencia 11973 problém s nahrávaním na b

Zdravím, vie mi niekto poradiť? Od 29.6.2023 mi nefunguje nahrávanie z frekvencie 11973 MHz na Skylinku, čiže CANAL+ ACTION HD, CANAL+ SPORT HD, NOVA SPORT 2 HD, ARENA SPORT 2 HD, MARKÍZA HD, DOMA HD... Používam blu-ray rekordér s HDD a dvojitým satelitným full hd tunerom PANASONIC DMR BST 700 s CI+. Mám v ňom CAM MODUL IRDETO SMITH so Skylink kartou. Obraz ide normálne, ale nedá sa nahrať. Ostatné programy nahráva bez problémov, len programy z tejto konkrétnej frekvencie nie... Ďakujem 🙂

Palo232
Registrace: 6/2023
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

@Yves

Televizor nebo rekorder?

torny
Registrace: 3/2018

@torny

Zajtra to pokúšam a dám vedieť.

Palo232

@Yves

Kľudne aj za 14 dní, zaujíma ma samozrejme aj skúsenosť niekoho, kto vlastní tiež blu-ray rekordér Panasonic R^

Palo232

@torny

Blu-ray rekordér..
Nahravám a archivují vše co se týká zejména muziky osmdesatých let žánr pop,euro a Italo disco.

Yves
Registrace: 11/2019

RE: Skylink frekvencia 11973 problém s nahráva...

Mám podobný typ rekordéru (Panasonic DMR BST 760 + Irdeto Smith) a záznam na Canal+ Action HD, Nova Sport 2 HD a Aréna Sport 2 HD funguje bez problémů. Pořad se normálně nahraje a uloží na HDD. Canal+ Sport HD a slovenské kanály ověřit nemůžu neboť nemám příslušný balík.

davidnovak
Registrace: 12/2019

@torny

Dal som si poslať ešte raz zápis na kartu a čakal som viac ako hodinu pre istotu. Žiadna zmena. V nastaveniach záznamu nejde nastaviť nahrávanie ani automaticky, ani zakódovane. Je tam napevno nastavené dekódovane. Neviem prečo, viem, že kedysi tie možnosti fungovali.

Palo232

@Palo232

Máš nastavené DR (direct recording)?

torny

@torny

Ešte jeden čerstvý postreh. Kontaktoval som aj kamarátov a známych, či nepoznajú niekoho kto používa blu-ray rekordér Panasonic so SAT tunerom. Dostal som info od kolegu z práce, že jeho známy má rekordér PANASONIC DMR BST 760, tak ako tu píše aj "davidnovak" a nahrávanie mu z frekvencie 11973Mhz funguje normálne...Už jedine skúsiť to továrne nastavenie, ináč neviem. :(

Palo232

@davidnovak

Mohl bys prosím popsat konfiguraci nahrávání na svém přijímači?

torny

@davidnovak

Ďakujem za info, dobre vedieť, že na inom rekordéri Panasonic to funguje, tak mám nádej že to ešte pôjde aj mne.

Palo232

@torny

Áno, mám nastavené DR

Palo232

@Palo232

No jo, ale tobě to s tvým modulem v jiném přijímači nechodilo. Lze nějak restartovat ten modul?

torny

@torny

Možnosť reštartu modulu som nikde v menu modulu nenašiel.

Palo232

@Palo232

Program Canal+Action se u mě nahrává bez problému.
Rozdíl ale máme v modulu ten mám Technicrypt IRCI+Skylink.
Ale snad se ti to už podařilo vyřešit.

Yves
Registrace: 11/2019

@Yves

Ďakujem za reakciu. Už mi to funguje, ale doteraz neviem kde bol problém. Skúšal som všetko možné ale nič nepomohlo. Pár dní dozadu som opäť skúsil nahrávanie a fungovalo normálne. Ako problém z ničoho nič začal, tak aj z ničoho nič sám po cca 3 týždňoch skončil. :))

Palo232
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra