![]() |
|
TV LG OLED55G23LA a cam803 nebo cam701Dobrý den. Koupiů jsem novou TV LG OLED55G23LA. Platím si skylink a doposud jsme měli starý satelitní přijímač GoSAT GS 7060 HDi. Rád bych chtěl vyzkoušet mít stanice přímo v tv a mám dilema, který ci modul koupit. Jestli CAM803 s virtuální kartou, kterou bych musel přeregistrovat tu původní. Ale to už bychnemohl pak neměl možnost starou kartu vrítit zpět do přímače. Nebo koupit modul CAM701. Tam si myslím, že bych jen zaregistroval nový přímač jako tv a karta by byla v původní podobě tvaru kreditky. Špekuluji z důvodu, kdyby ovládání stanic v tv nebylo komfortní, abych mšl možnost se vrátit zpšt ladit přes přímač gosat. Děkuji Dave |
Dave61
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 16 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@Jean RenoNesúhlasím, zle si to pochopil. To nie je "práca a starosti", ale skôr radosť a dobrý pocit z práce, ktorá ma bavi a to aj vtedy, keď ju nevykonávam profesionálne, ale iba ako hobby. Veď aj ten modelár nelepí lietadielka na biznis a z povinnosti, ale zvyčajne a hlavne pre svoju radosť a potešenie, či?![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@mmiriboyTo máš zbytečný někomu něco vysvětlovat když to nikdy nepoznal a nezkoušel🙏. To je marný to je marný😀 jemu to vyhovuje. Tak že asi tak. Já mu jeho názor nevičítám.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeJa mu tiež nič nevyčítam, ja iba vysvetľujem, že nie všetci ľudia majú rovnaký názor a rovnaké potreby. Každý z nás je iný, po pravde jedinečný...![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@mmiriboyJj máš pravdu👍 taky si jedu svoji lajnu co mě vyhovuje. Tak že externí.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: TV LG OLED55G23LA a cam803 nebo cam701Boys,klidne si jedte svoji lajnu - ja si taky jedu svoji. Len mi tu nevypisujte, ze pouzivate svoje externe prijimace na 130% a ze my svoje in-built na 20% ![]() |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 824 |
![]() |
|
@Jean RenoAsi by typkovi al niekto konecne vysvetlit vyhodu externeho sat prijimaca oproti zabudovanemu sat tuneru v OLED alebo QLEd TV...Ja uz nemam co k nemu dodat... Necvh di chlapec hudie to svoje ale externy prijimac je aj kevy sa postavil na hlavu ajtak je vyhodnejsi a a zaroven lepsie pouzitelenejsi ! ![]() Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
@MikoHlavne ak sa pouziva na 130%![]() ![]() ![]() Uz stacilo, Miko. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 824 |
![]() |
|
@Jean RenoMimochodom, pár výhod externého boxu. Zobrazenie parametrov obrazu pri prepnutí programu- rozlíšenie-sila signálu v dB- kódovanie atď... Mal som modul s kartou na svojej OLED LG C9 ale fakt po 10 min išiela karta späť hlavne a zdôrazňujem hlavne pre dvojnásobnú dobu prepnutia programov. Z ovládačom z LG viem ovládať i zgemmu a tiež od Antiku NANO3 prijímač a samozrejne televízor. |
logan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
@Jean RenoA ešte jeden dôvod. LG ma možnosť prijímať max 4 rôzne družice. Ja ich mám na toroidke 10... |
logan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: TV LG OLED55G23LA a cam803 nebo cam701Externí linux je jasná volba...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: TV LG OLED55G23LA a cam803 nebo cam701Nakonec jsem koupil CAM 803. Funguje v pohodě, 10 dní všechny kanály a pak podle tarifu co mám. Ale celkově to byl se Skylinkem boj jako (nevhodné slovo). V samoobsluze účtu mě nešla vyměnit nová karta za starou. Volal jsem Skylink a že je stará karta spárovaná se starým zařízením, protože byla v minulosti na dva roky na smlouvu. Jenže to nešlo odpárovat, když nebyla stará karta v provozu. Musel jsem tedy sundat nainstalovanou novou tv a odšroubovat kabel od paraboly a zprovoznit staré zařízení. Pak už to šlo odpárovat, jak poslali kód, který se objevil na tv a ten sem jin sdělil. Prostě opruz!!! |
Dave61
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 16 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |