![]() |
|
Vírus pri otváraní Parabola.cz?Pri otváraní stránky Parabola.cz sa mi vždy objaví oznam od ESETu: load7.biz hrozba odstránená. Je možné, že je tu vírus? Pri iných stránkach sa mi tento oznam neobjavuje. Včera som dal antivírom prezrieť celý počítač, dve zavírené apky išli preč a počítač bol v poriadku. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 139 | |
![]() |
|
@peterskAsi máš pravdu. Ale spím klidněji. Tak poraď lepší platit z PC nebo lítat do banky. Jsem totiž ležák a nikam už nedolezu. Tak ten mobil je pro mě nejlepší. A nejrychlejsí. Tak nevím. Taky bych nerad přišel o prachy z účtu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeAle neprídeš. A nečítaj toľko blbostí o tom.![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@mildeDo mobilu sa kto chce dostane, otázka je že ako ťažko a druhá vec, ešte keď sa Ti dostane do mobilu neznamená, že môže narábať aj s Tvojim internetbankingom. . Ak máš z toho mindráky, tak napríklad na četovanie používaj signal a pod. viac šifrované četové služby. A veľa takýchto vecí je ešte. Vyberaj si z bankomatu kódom z mobilu, nie kartou a pod.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@mildeNa tvém místě bych si vybral mobil s bezpečným systémem, co z mnoha důvodů Android není... Co výrobce, to vlastní derivát systému. Google Play ani nebudu komentovat.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
@Dusan???A čo, aký podľa teba je "bezpečný systém"???Snáď nás tu nezačneš presviedčať o "dokonalosti" toho "amerického nepodarku" al-la Jablko,hmm? ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Chlapi dík za rady. A taky možná divočím zbytečně😀 takových lidí je co mají internetové bankovnictví a jsou v poho. Asi nečtou internet stránky.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Jinak zabezpečení mám dvoje. Otisk i kód. Protože jsem každou chvilku v nemocnici. Tak mám vše ochráněné. I některé aplikace. Když jste na operaci tak telefon je volný. Ale to už zacházím do krajností. Hezký den přeji všem.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mmiriboyAmerický nepodarok? Pánko je zdá sa “odborník”...![]() ![]() ![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 632 |
![]() |
|
@KimloRadšej byť odborník než byť "nevzdelaným aplofilom".![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Chlapci nehádajte sa, v podstate obe systémy čo sa týka bezpečnosti sú rovnako. Samozrejme ktorí majú iPhone majú väčšieho vt.ka.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@mmiriboytak,tak pod kontrolou velkého usbrataJá spoléhám na smartbanking se smart klíčem a zamčený telefon po minutě nečinnosti,zatím si ty všechna čísla pametám😂🤣, ale co potom... |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@mmiriboy"Amerického nepodarku..."? Že ho všetci kopírujú...![]() Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
![]() |
|
@mmiriboyMožno si na niečo odborník, ale určite nie na bezpečnost ekosystému mobilných telefónov.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
![]() |
|
@DusanŽe "bezpečnost ekosystému mobilných telefónov"?!Veď už s tohto tvojho pomenovania je jasne vidieť, že absolútne nevieš o čom tu je reč v tejto téme! ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Admin, uzatvor túto diskusiu, lebo sa to ako zvyčajne zvrháva do úplne niečoho iného ako bola pôvodná téma. |
Karner
![]() |
|
@Karnerzkus to otevřít v mobilu,jestli bude virus |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?není li to virus je to blbost![]() ![]() ![]() |
pupo3698
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Už som to raz písal, že upozornenia asi ESET posiela so zámerom, aby som prešiel zo skúšobnej na platenú verziu. V mobile sa oznámenia nezobrazujú. |
Karner
![]() |
|
@KarnerPřesně tak jak píšeš,několik let mě takto bu..roval |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@KarnerAdmin nic neuzavřel. Můžeš pokračovatVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?taky se mi porad otvira ten otravny virus (videoreklama se zvukem) ba co vic stale se opakuje:( |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Mě ne zaplatil jsem si AdGuard a mám pokoj. Kolenovti.😀Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeHuuu Ty si už veľmi zabezpečený z každej stránky![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Donedávna jsem měl android telefon a mně se stalo, že jsem omylem rozbil ochranné sklo a přitom zaklel a do 2 dní přišla od operátora náhodou sms jestli nechci vyměnit ochranné sklo v ceně 500 kč za 1kč. Takže jak to zjistili jedině přes mikrofon...![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 635 |
![]() |
|
@FanynA dufam, ze kazdy vecer pred spanim nezabudnes skontrolovat, ci nahodou nemas niekoho alebo nieco pod postelou?![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 449 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 139 | |
![]() |
|
![]() |