Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vírus pri otváraní Parabola.cz?

Pri otváraní stránky Parabola.cz sa mi vždy objaví oznam od ESETu: load7.biz hrozba odstránená. Je možné, že je tu vírus? Pri iných stránkach sa mi tento oznam neobjavuje. Včera som dal antivírom prezrieť celý počítač, dve zavírené apky išli preč a počítač bol v poriadku.

Karner
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 139
Odpověď v diskusním vlákně

@petersk

Asi máš pravdu. Ale spím klidněji. Tak poraď lepší platit z PC nebo lítat do banky. Jsem totiž ležák a nikam už nedolezu. Tak ten mobil je pro mě nejlepší. A nejrychlejsí. Tak nevím. Taky bych nerad přišel o prachy z účtu.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Ale neprídeš. A nečítaj toľko blbostí o tom. ;) Lepšie ako dvojstupňové overenie neexistuje. Najbezpečnejšie je overenie/autorizácia odtlačkom prstu. A k tomu GooglePlay. Nesťahuj neoverené aplikácie a budeš mať pokoj. Alebo neinštaluj zo stránok aplikácie ako apkpure, apkmirror. Viem o čom hovorím, aj môj syn robí pre nemenovaný český úrad, asi pre ten istý, čo to tu bolo už spomenuté :)

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@milde

Do mobilu sa kto chce dostane, otázka je že ako ťažko a druhá vec, ešte keď sa Ti dostane do mobilu neznamená, že môže narábať aj s Tvojim internetbankingom. . Ak máš z toho mindráky, tak napríklad na četovanie používaj signal a pod. viac šifrované četové služby. A veľa takýchto vecí je ešte. Vyberaj si z bankomatu kódom z mobilu, nie kartou a pod.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@milde

Na tvém místě bych si vybral mobil s bezpečným systémem, co z mnoha důvodů Android není... Co výrobce, to vlastní derivát systému. Google Play ani nebudu komentovat.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

@Dusan???

A čo, aký podľa teba je "bezpečný systém"???
Snáď nás tu nezačneš presviedčať o "dokonalosti" toho "amerického nepodarku" al-la Jablko,hmm?
:)))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?

Chlapi dík za rady. A taky možná divočím zbytečně😀 takových lidí je co mají internetové bankovnictví a jsou v poho. Asi nečtou internet stránky.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Jinak zabezpečení mám dvoje. Otisk i kód. Protože jsem každou chvilku v nemocnici. Tak mám vše ochráněné. I některé aplikace. Když jste na operaci tak telefon je volný. Ale to už zacházím do krajností. Hezký den přeji všem.

milde

@mmiriboy

Americký nepodarok? Pánko je zdá sa “odborník”... :laughing: :laughing: :laughing:

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Kimlo

Radšej byť odborník než byť "nevzdelaným aplofilom".
:laughing: :laughing: :laughing:

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

Chlapci nehádajte sa, v podstate obe systémy čo sa týka bezpečnosti sú rovnako. Samozrejme ktorí majú iPhone majú väčšieho vt.ka. :)))

petersk

@mmiriboy

tak,tak pod kontrolou velkého usbrata
Já spoléhám na smartbanking se smart klíčem a zamčený telefon po minutě nečinnosti,zatím si ty všechna čísla pametám😂🤣, ale co potom...

korkoran
Registrace: 10/2006

@mmiriboy

"Amerického nepodarku..."? Že ho všetci kopírujú... :8)

Dusan

@mmiriboy

Možno si na niečo odborník, ale určite nie na bezpečnost ekosystému mobilných telefónov.

Dusan

@Dusan

Že "bezpečnost ekosystému mobilných telefónov"?!
Veď už s tohto tvojho pomenovania je jasne vidieť, že absolútne nevieš o čom tu je reč v tejto téme!
Rv Rv Rv

mmiriboy

Admin, uzatvor túto diskusiu, lebo sa to ako zvyčajne zvrháva do úplne niečoho iného ako bola pôvodná téma.

Karner

@Karner

zkus to otevřít v mobilu,jestli bude virus

pierrepetr
Registrace: 5/2006

není li to virus je to blbost :))) :))) :)))

pupo3698
Registrace: 8/2021

Už som to raz písal, že upozornenia asi ESET posiela so zámerom, aby som prešiel zo skúšobnej na platenú verziu. V mobile sa oznámenia nezobrazujú.

Karner

@Karner

Přesně tak jak píšeš,několik let mě takto bu..roval

korkoran
Registrace: 10/2006

@Karner

Admin nic neuzavřel. Můžeš pokračovat

milde

taky se mi porad otvira ten otravny virus (videoreklama se zvukem) ba co vic stale se opakuje:(

novice2k
Registrace: 2/2022

Mě ne zaplatil jsem si AdGuard a mám pokoj. Kolenovti.😀

milde

@milde

Huuu Ty si už veľmi zabezpečený z každej stránky :))

petersk

Donedávna jsem měl android telefon a mně se stalo, že jsem omylem rozbil ochranné sklo a přitom zaklel a do 2 dní přišla od operátora náhodou sms jestli nechci vyměnit ochranné sklo v ceně 500 kč za 1kč. Takže jak to zjistili jedině přes mikrofon... :laughing: Teď už po tom co zavedli ve Francii tak je telefon odložený vypnutý krabici a já používám obyčejný za 800 kč jen na volání a sms... :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Fanyn

A dufam, ze kazdy vecer pred spanim nezabudnes skontrolovat, ci nahodou nemas niekoho alebo nieco pod postelou? :)))

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 139

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra