![]() |
|
Vírus pri otváraní Parabola.cz?Pri otváraní stránky Parabola.cz sa mi vždy objaví oznam od ESETu: load7.biz hrozba odstránená. Je možné, že je tu vírus? Pri iných stránkach sa mi tento oznam neobjavuje. Včera som dal antivírom prezrieť celý počítač, dve zavírené apky išli preč a počítač bol v poriadku. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 139 | |
![]() |
|
@FanynA zdravíčko ešte slúži?!![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@FanynDobré zpestření na foru. A jakou značku piješ? Proto že to není normální. To máme vyhodit chytré telefony?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@FanynMáš aj tú povestnú prilbu na hlave z alobalu s čudlíkem? |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 632 |
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?SMS mám dodnes na památku v android telefonu 5G a ochranné sklo měnili v O2 prodejně na Národní v Práglu a slečna, která to měnila se jenom pousmála a já zaplatil 1 Kč mám ještě účet pro ty co tomu nevěří....![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 635 |
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Hlavným účelom internetu je predsa sledovanie ludí. Len niektorí si tento fakt nechcú pripustit. Každý, kto má internet v mobile, ho má predsa s tým vedomím, že je sledovaný. Sledovaní sme nielen internetom. |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
@FanynA když Ti přišla ta SMS měl jsi narozeniny.Proto ta výměna za 1 kč.Mě třetím rokem přišla SMS,že mám narozeniny a mají pro mě dárek ve formě výměny skla v hodnotě 500kč.3x jsem tam byl a nikdy neměli sklo na můj telefon ale za to mám doma již 3 nabíječky za korunu v hodnotě 499kč.Když není sklo dali nabíječku.![]() Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
@ahe56To, ze si paranoidny, neznamena, ze ti nejdu po krku.![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 449 |
![]() |
|
Black AdamPardon. Nevedel som, že aj tebe idú po krku. |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Co blázníte v Parabole žádné viry nejsou🙏🙏🙏 možná nějaký útok ze Slovenska viz @Karner planý poplach.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Nedávajte si do zariadenia vírusy ako ESET a budete mať kľud... Program ktorý hľadá útočníkov, čo napríklad nás môžu špehovať a sám nás špehuje?!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
@KasrA jak jsi to zjistil? Že Eset je špatný?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@KasrJa jem myslel že Eset není virus, ale antivirus. Mám ho 20 let v PC i v mobilech. Ano je drahý, ale spokojenost. Jinak moji kluci dělají ve firmách které hlídají servery bank, spořitelny a podniky a ve služebních PC mají nařízený ESET!!!😀Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?A na jednom ministerstvu kde jsem kdysi pracoval než jsem šel na penzi tak po jeho nástupu tam vymazali Eset se systému a nahradili nečim jiným . Ten IT technik měl telefon služební starou Noki6310 a pak jí nahradil nějakým obyčejným telefonem ...![]() ![]() |
Fanyn
![]() |
|
@FanynVelke firmy bezia na produktoch ako napr. McAfee a podobne.![]() |
starter12
Registrace: 1/2022 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Alo no, aj veľké firmy majú Eset, len to úplne inak funguje ako nejaké free verzie antivírusov. Áno aj McAfee používajú, ale to je úplne o inom ako mať v nejakom PC nejakú neplatenú verziu antivíru. Aj medzi platenou a trial verziou Esetu aj McAfee je obrovský rozdiel.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@mildeMohol si sa spýtať, že aký systém majú na služobných PC. Eset tam nemajú určite, možno na svojich súkromných PC.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Skus si nastudovat nieco o ePO - McAfee ePolicy Orchestrator alebo o produktoch firmy Sophos.![]() |
starter12
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Ani testy antivirů na internetu nejsou optimální. Co recenze, to jiné pořadí. Kdo se má v tom pak vyznat.🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@peterskTak ve firmách na PC mají jen Defender. Prý hlídání je hlavně na základě firewallu a IP porty. Jinak doma mají Eset a Avast. Pochopitelně plná verze. I já to tak mám. Ale každého věc. Stojí to prachy.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@starter12Ok naštudujem![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskChlapce, 30 rokov som robil ako System and network administrator vo velkej zahranicnej nadnarodnej spolocnosti z tisicmi roznych PC.Takze taky detsko-izbovy odbornici ako ty, ma vzdy len dobre rozosmeju. ![]() |
starter12
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?a co ten virus ? mate ho ?![]() Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?A největší odborníci v Česku na víry, malware atd. jsou odborníci ze Štatlu mající přezdívku cihláří, brněnské děti, mateřská škola Štatl..![]() ![]() |
Fanyn
![]() |
|
@bublajsmame ho. mame ho vsichni. Covid 19,20,21,22,23. 👍 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@starter12Tak gratulujem k životnému úspechu, len škoda že slušnosti si sa tam nenaučil ale ani nič iné ako vidím.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 139 | |
![]() |
|
![]() |