![]() |
|
Vírus pri otváraní Parabola.cz?Pri otváraní stránky Parabola.cz sa mi vždy objaví oznam od ESETu: load7.biz hrozba odstránená. Je možné, že je tu vírus? Pri iných stránkach sa mi tento oznam neobjavuje. Včera som dal antivírom prezrieť celý počítač, dve zavírené apky išli preč a počítač bol v poriadku. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 139 | |
![]() |
|
@KasrPresne tak! Keď v slove SEX vymeníte tri písmena a jedno pridáte, dostanete PIVO. Keď v slove PIVO vymeníte štyri písmena a jedno pridáte, dostanete LÁSKA. A keď v slove LÁSKA vymeníte päť písmen a jedno pridáte, dostanete FERNET. A to už nemôže byt náhoda!!! |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 632 |
![]() |
|
@KimloA kruci, to si im dal teraz poriadneho chrobaka do hlavy...![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 449 |
![]() |
|
@black13aUž to tu jeden z nich raz napísal, to sú veci ktoré nútia zamyslieť sa...![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 632 |
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?no vcera jim to ten britsky ministr pekne nandal-MY nejsme Amazon![]() ![]() |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Upozornil mně kolega z SK prý v úterý a středu tento týden kolabovaly servery v Litvě chráněné antivirem co se zde propaguje a 12.7 v justičním paláci v Bratislavě v 9.00 soud něco řešil s majiteli..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 635 |
![]() |
|
@FanynTo z 12.7. asi myslis vysluch Rudolfa Hrubeho ohladom Esetackeho podvodu z hotelom Carlton.![]() Cest praci a svetu mier !
|
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
@FanynA presne takto vznikaju hoaxy...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 449 |
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?@Mikes11 a neřešili i společnost Gerulata..![]() |
Fanyn
![]() |
|
@FanynTak to ti neviem takto a hlavy povedat kedze som pri tom nesedel.![]() Cest praci a svetu mier !
|
Mikes11
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?@mikes navedl mně na článek kolega z SK a tam je přepis co se okolo toho hotelu dělo na soudě..![]() |
Fanyn
![]() |
|
RE: Vírus pri otváraní Parabola.cz?Virus vs hotely. Vy máte starosti v tom horku👎Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeV akom horku ? Ved je pekne pod mrakom a teplota okolo 25°.![]() Cest praci a svetu mier !
|
Mikes11
![]() |
|
@Mikes11Já jsem ve Slovinsku v termálech🤣Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeTak si to tam uzi aj ked ako pozeram, tak to tam dnes tiez nie je ziadna hitparada .![]() Cest praci a svetu mier !
|
Mikes11
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 139 | |
![]() |
|
![]() |