![]() |
|
Android tv box pro sledování O2 tvZdravím..V současné době používám starší T95 2MB ram 16 MB...asi 3 roky v provozu..Na O2 se seká a hřeje..Potřebuji nápovědu na nějaký 4MB na 32 popř. 64 MB..do cca 2000,- KčDíky...vím,že se to tu již řešilo,ale nedohledal jsem..Internet 50 |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@KarnerJo na obyčejné šmrdlání to stačí. Ale ne na KODI SCC a v něm videa ve vyšší kvalitě. Ten LAN 100Bbit/s nestíhá. Pak se to seká. U boxu s LAN 1000Mbit/s ne😄Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeNad tým si už porozmýšľal, že pri SCC môže byť problém aj s uploadom?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@peterskNe, jen jsem testoval v praxi. Pustím stejný film na jednom zařízení, seká se. Na stejné LAN či WIFI druhé zařízení. Neseká se.🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeNemusí to byť v každom prípade chyba v boxe. Podľa mojej skúsenosti s SCC ak pustím 4K film u mňa doma v domácej sieti cez wifi napríklad a neseká sa a keď pustím 4K film z SCC niekedy seká niekedy nie. A ja mám len Chromecast Google TV všade, iné boxy nemám. Podľa mňa veľa záleží na nastavení domácej siete. Lebo iné vysvetlenie neviem keď u mňa na 2GB RAM neseká a u niekoho aj s 1GB LAN sa seká. Takže podľa mňa nedá sa to jednoznačne posúdiť že chyba je v boxe.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@mildeNo a treba mať správne zariadenia od routru, lebo darmo máš 1GBs net ak vnútorná sieť nemá. Z vonka je len vo vnútri nie je.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskAsi jak píšeš, když jsem posiloval net z 200 na 300 Mbit, tak jsem musel koupit nový router jelikož se rychlost nezměnila. Kluk to samé vyměnil boxy s rychlejší LAN a rozdílnou cenou.Měl tento box, cukačka. EVOLVEO MultiMedia Box C4, 8K Ultra HD m Tak ho prodal a koupil tento a velká spokojenost. Homatics Box R Plus👍 Tak si čvachtáme oba🤣 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |