![]() |
|
Boj o práva na českou ligu začne v pondělí!Luděk Mádl:Finální podobu tendru na ligová audiovizuální práva schválil minulou středu ligový výbor. A dnes v hlasování per rollam i ligové grémium. Tendry na I. ligu, II. ligu a na bettingová práva budou vypsány v pondělí. Stáváme se svědky chvíle, kdy v českém fotbale končil středověk. |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 077 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 234 | |
![]() |
|
RE: Boj o práva na českou ligu začne v pondělí...no Sarana bych zrovna teda netipoval.a o tu kalibrovanou caru,war,a podobny blbosti vubec nejde, to si stejne ten novy vyherce tendru bude muset koupit. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Boj o práva na českou ligu začne v pondělí...Inu vidím, že ty podmínky zde nikdo jaksi nečetl. Mlácení prázdné slámy. Nemá to cenu. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
@bretahvždyť to píšu že se ta jednání tim padem by prodloužila a že to Saran přeprodá pak tomu Canal+ např.... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 604 |
![]() |
|
@bretaha kde jsou ty podminky k precteni ? a ono je to snad verejny dokument volne pristupny komukoliv ? predpokladam ze ten tendr je neverejny.a pokud vim tak LFA prohlasila ze rozhodujici bude nejvyssi cena. |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Tak to je težké, když nejsi schopný to ani najít. |
bretah
![]() |
|
@bretahnemam na mysli nejakou novinarskou kachnu ale oficialni dokument |
medard 1
![]() |
|
@bretahtakze jsem si to nasel. a nic zasadniho tam neni. cena, war, ofsajdova cara, a povinost odvysilat vsechny zapasy. tohle muze koupit kdokoliv. i treba Amazon nebo SKY.![]() |
medard 1
![]() |
|
RE: Boj o práva na českou ligu začne v pondělí...a nejhorsi varianta ze to koupi dva operatori (4+4zapasy)a pozadavek-v odpovidajici kvalite-tak O2 je vyrazeno uz ted. 👍 |
medard 1
![]() |
|
RE: Boj o práva na českou ligu začne v pondělí...jako kdyz si clovek precte ty detailni podminky smlouvy tak to je slusne receno HNUS velebnosti![]() |
medard 1
![]() |
|
@medard 1A já se znovu ptám, kde nasadil Canal+ kalibrovanou ofsajd čáru. Děkuji. |
bretah
![]() |
|
@bretahzadna takova podminka tam neni.!!! takze se muzes ptat jak chces. je tam pouze podminka v uvozovkach ze uz maji zkusenosti s vysilanim sportovnich prenosu a takovych provideru je hodne.precti si DOTAZY A ODPOVEDI na webu LFA to je svinstvo. co se tyka te tve oblibene ofsajdove cary tak kazdy vyherce si to zakoupi od vyrobce prenosu resp firmy ktera tu licenci vlastni a at uz bude ten vyherce jakykoliv a odkudkoliv. 👍 O2 na to proste nema at se ti to libi nebo ne. |
medard 1
![]() |
|
@medard 1souhlas že kyslík na to nemá a věřím že o práva přijde!tak jak v případě WTA. |
dawis77
![]() |
|
@medard 1Takže nevíš. |
bretah
![]() |
|
@medard 1nediskutuj s nim,to nemá fakt cenu... |
dawis77
![]() |
|
RE: Boj o práva na českou ligu začne v pondělí...Opravdu nemá, neví nic, ale odborník na všechno. |
bretah
![]() |
|
@bretahOK,v pohodě,ale seš si moc nějak jistý že práva na naši fotbalovou ligu bude mít o2 i nadále![]() ![]() |
dawis77
![]() |
|
@bretahuz jsem odpovedel. staci cist. |
medard 1
![]() |
|
RE: Boj o práva na českou ligu začne v pondělí...Nejsem. Já jenom nesdílím vlhké představy někoho, že to za půl miliardy koupí Saran s tím, že si nakoupí služby od dodavatele technologií, aby to za další prachy přeprodal někomu, kdo neuspěl s nižší nabídkou. Podle mě bude dohoda, což nám ukázaly poslední dny, že? |
bretah
![]() |
|
@bretahuvidíme,ale nějak se mi nechce věřit,že i v případě fortuna ligy bude dohoda mezi o2 a Canal+. To je něco jiného než v případě PL.Tak snad za měsíc už bude definitivně jasno.Ale jedno je podle mě jisté,že o2 už exkluzivně práva na všechny zápasy mít nebude jako doposud,ale možná že se pletu![]() |
dawis77
![]() |
|
@dawis77Jaká zase dohoda mezi Canal+ s 02 ty myslíš že jim dali anglickou ligu canal sport do 02 že už jsou kamarádi 😂😂😂 mimochodem Skylink vyjednal s TV Nova ohledně NS34 a ne 02 TV. |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 651 |
![]() |
|
@vokounekvšak já říkám že se mi té dohodě nechce věřit a myslím že to nehrozí...o tom tu psal bretah o té možné dohodě... |
dawis77
![]() |
|
RE: Boj o práva na českou ligu začne v pondělí...no ono ty podminky ktere si dava LFA jsou tak uzasne a nevyhodne ze se do toho moc subjektu nepozene.a dohoda ? jakoze to koupi Canal+ za 500mil a pak to preproda za 200mil O2,Tmobile, ? tak to potom ano, tomu se da verit. |
medard 1
![]() |
|
RE: Boj o práva na českou ligu začne v pondělí...Dohoda jako v Holandsku |
bretah
![]() |
|
@bretaha to jest?nechce se mi to hledat.dík.... |
dawis77
![]() |
|
RE: Boj o práva na českou ligu začne v pondělí...https://www.tvkompas.cz/v-nizozemsku-se-spoji-ctyri-pay-tv-operatori-aby-spolecne-nabidli-domaci-fotbalovou-soutez/ |
bretah
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 234 | |
![]() |
|
![]() |