![]() |
|
Pomoc s vyberem nove televizeDobry den,chtel bych si koupit novou chytrou TV. Vyuzivat ji budu na samotne sledovani, jak pozemniho, tak satelitniho vysilani a take prehravani Youtube v kvalite 4K. Nejlepe uhlopricka 43-50". OS Android vyhodou. Cenovy strop mam 20 000Kc. Doporucite prosim nejakou? Diky. |
navrami
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 99 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
tato tématanemá cenu řešit,chápu jsem tady chvilku,ale nikdy jsem nečetl,že by si někdo nechal poradit odtud,tato témata jsou jen pro rozhádání místní party |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
@jitoDobrý - tak buď rád že se Ti líbí jak Ti to hraje. Sony má vymakanej zvuk a větší telky jsou líp vybavený. Doporučuju značku SONY u TV i foťáků, ale nepíšu že OLED je nanic, ale že je zbytečně drahý. U filmu preferuji kvalitní zvuk, ale zadní vibrační deska u SONY na moje bedny nemá. Jestli tam máš kalibraci zvuku tak to je další posun, který se oceňuje - mám to vyzkoušený. Abych Tě uklidnil tak tím krmím přes ONKYO Focaly Chorus 726. V současné době s nástupem umělé inteligence jde technologie rychle kupředu, teď procák XR . . . a každý 3 roky je to znát. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@MMorousZatím jsem nikdy u placky nenarazil na vymakaný zvuk.Trochu,ale trochu,kvality zvuku narazíš u placky,kde je stojan zároven soundbar od trošku renomované značky např. jeden model Oled Philips.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@GustohPhilips 58pus7505/12 po 3 letech vadný lcd panel. A nejsem sám komu odešel. Děkuji, už nikdy !![]() ![]() |
elbaco
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
@KimloAni do dnešného dňa nick navrami nereagoval na žiadne príspevky od iných nickov v tejto téme. A toto nebolo po prvý krát!Nuž, čo si o tom myslieť? Ja osobne nemám na to slová... Ale možno v budúcnosti by stálo na zváženie moderátorov a administrátora tohto fóra zaviesť aj na takúto "neaktivitu" autorov príspevkov nejaké tresty?! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: Pomoc s vyberem nove televizeEšte poznamenám, že nick navrami tu bol včera, viz. jeho príspevok v téme "Rádio DAB 12 A2 z Lidlu". Ale k svojej založenej téme sa vôbec nevyjadril! Z toho vyplýva, že buď si z nás robí "dobrý deň...", alebo má problémy z pamäťou - na druhy deň si už nepamätá, čo robil včera.Za mňa ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@navramiTak jak to dopadlo, co jsi vybral za TV ?Díky za info. Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
@mmiriboyJsem zvědav, zda se ozve...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Pomoc s vyberem nove televizeNavrami možná nemá vychování, ale mnohem horším faktem je zdejší přítomnost lidí jako ty. A nejenom zde, ale i v současné společnosti. Ty máš čas sledovat kdo tu kdy byl dnes a včera? Kde na to bereš čas, ty budeš navrhovat, kdo má dostat jaké tresty, kdo tě tím proboha pověřuje? Čím ses asi tak živil v minulém režimu?? Kdyby byla Parabola co k čemu, tak tě vyrazí už dávno. Ta raději propaguje ruské programy na orbitě...fuj.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
@Varos107Áno, predstav si, mám čas sledovať aj dianie na fóre paraboly. A akože podľa teba, to nemám robiť? A ty si kto, že rozhoduješ čo má a nemá druhý robiť, hmm?Čo sa týka nicka navrami a môjho názoru na jeho počínanie tu na fóre, tak tu si dovolím tvrdiť, že sa zakladá na pravde. Kto neverí, nech si láskavo spätne vyhľadá jeho založené témy a preštuduje si ich. Inak, tvoj predošlý príspevok som nahlásil, to len aby ti bolo jasno - pretože urážať, či osočovať sa nenechám. A taktiež nechápem, že z akého dôvodu do tejto debaty miešaš politiku minulého režimu a dokonca "ruské programy"?! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Pomoc s vyberem nove televizeNahlašuj si co chceš, to je o tobě přece dávno známá věc. Jen až si zase bude někdo stěžovat na úroveň tohoto hora, tak ať nezapomene na tvoji figurku. Kádrovák, práskač atp.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
všimněte sikolikrát se tady během tématu ""navrami""" objevil,jistě má zájem o naše rady |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrKdyž si "prolistuješ" jeho příspěvky, tak zjistíš, že je to u něj úpně noumální, Uďo :-) |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Pomoc s vyberem nove televizeTřeba je navrami marod a nemůže za to, nikdo ho osobně nezná. Já bych ho prostě neřešil, zeptal se, dostal odpověď. Jestli si chce někdo povídat, je to jeho problém. Redakce nemá v pravidlech povinnost děkovat za reakce, či jinoi formu feedbacku, tak to je třeb respektovat. A svazáky, kteří tu budou navrhovat tresty bych poslal do řezanky. Těch jsem měli před revolucí dost, ne?On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@Varos107tak já si tyto debatníky pamatuji,určitě je nemocen |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |