Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Zgemma H7S a motor diseqc sg2100A

Dobrý den,
mám satelitní přijímač Zgemma H7S ARM s image OpenATV 6.4.
A motor diseqc SG2100A. Všechny pozice mi funguvaly s vysokým signálem. Motor jsem měl otočený na pozici 23,5E přepl jsem na pozici 13E, kterou Usals přejel. Od té doby mi nefungují už žádné pozice přes Usals, i když
přejdu na Diseqc 1.2, kde mám uložené pozice stejně nefunguje. Musel bych tam najed krokováním - signál je stejný jako předtím.
Předem děkuji za rady.

daniel123
Registrace: 2/2021
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

@Mikes11

no daj nieco co mi niekto ""nieco rozumnejsie napise a on hned obratom vydava tieto informacie za svoje""

sky59
Registrace: 1/2023

@sky59

Dvojičky :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@sky59

Skus si spomenut na prispevky napriklad od Enosata tu a aj na inych forach.
A skus si tiez spomenut ako ti vsade kde si uz bol "pekne" hovoria, ze K.... Kto vie preco to tak asi je ?

Takze toto je nateraz moj posledny prispevok v tejto teme a radsej sa budem drzat citatu Marka Twaina - Nikdy sa nehádajte s hlúpymi ľuďmi, stiahnu vás na svoju úroveň a potom vás porazia skúsenosťami.

Cest praci a svetu mier !

Mikes11
Registrace: 7/2023

@petersk, mikes11

Naozaj nemam cas vsetko ucnom vysvetlovat, ale dal som si tu pracu a zabil koli ucnom moj drahocenny cas, tu mate informacie priamo z datasheetu:

https://ulozto.cz/tamhle/dYMeNVOTNuc3#!ZJZmZGR2ZzR5ZmIyLwpmZmHlAGNjAQAwqH5joKWgq1I6GwV5LD==

mas tam jasne napisane ze HW reset prepise tabulku poloh na defaultnu, ze inkrementalny snimac ma magnet ktory budi hall sondu pri ozubenom koliecku, a ze motor si vie uchovat az 60 pozicii na ktore sa presuva priakazom GOTOnn

ulozenim optimalnych poloh sa dosiahne presnejsie polohovanie paraboly ako spilehanim sa na USALS, pretoze este nikto nikdy nenastavil antenu idealne ale rucnym dopolohovanim sa da najst a ulozit to najlepsie co sa da
to bol moj posledny prispevok tu a ucte sa, lebo viac vam uz nepoviem k teme

sky59

@Mikes11

skusam spominat ako sa len da, a spominam si ze na ABfore som sa dozvedel akurat ze cervene tlacitko je na HBBTV, inak nic

a ked som sa chcel podelit o skusenosti, zistil som ze SONY telemonitory maju priserny bug co je potvrdene aj v poslednom upgrade, tak tuto info opakovane mazali a ked som sa pytal ze kto je za tym nech sa prizna ak ma gule tak zrusil moj ucet

mozete byt uz iba smutni ze sa nic nove odo mna na ABfore uz nedozviete, ano moj nazor je ze poniektori moderatori su naozaj chudaci na AB fore

sky59

RE: Zgemma H7S a motor diseqc sg2100A

Ty si uvedomil, že čo píšeme? Asi nie. haha hall sonda. Nechaj si to tak. To si teraz napísal bola najväčšia ko...tina čo si mohol napísať. "inkrementalny snimac ma magnet ktory budi hall sondu pri ozubenom koliecku" to asi tých 55000 čo si stratil svoje úspory, neviem už ako kde

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@sky59

Jasné, že Ti zrušili účet, lebo si ko..t.

petersk

@sky59

Prosím už administrátorov nech sky59 mu dajú ban už nekonečný, lebo to už neni možné, čo tu vypisuje. Ďakujem.

petersk
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra