![]() |
|
Apple TV 4K 2022Máte niekto skúsenosť? Nakoľko táto skrinka nema USB konektor pre vstup zaujíma ma, akým spôsobom viem na nej prehrávať videa uložené na externých uloziskach (SSD disky, USB a pod.)A tiež ma zaujíma, akým spôsobom spolupracuje s Iphoneom, napríklad, ked chcem prehrať video z telefónu v plnej kvalite na TV. Moja TV síce ma AirPlay2, ale ked sa snažím prehrať video z telefónu, tak to video seká, pravdepodobne to je závislé od rýchlosti internetu. Hľadám skrinku, ktorá nebude mať problém prehrávať videa z Iphoneu v rozlíšení 4k 60 HDR, lebo zisťujem, ze väčšina skriniek ma problém a prehrávanie týchto videii nie je plynule a niektoré ani formát MOV nepodporujú. Takže rozmyslam medzi Apple TV 4K 2022 a Homatics box r 4k plus |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 139 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Apple TV 4K 2022Ale, ale pánové, zakopejte válečné sekyrky! Boj mezi "Androidďáky" a "iPhoneňáky" bude věčný a každý z nich má svojí pravdu, kterou ten druhý nemá šanci změnit. Android jsem měl snad hned od jeho vzniku. Byl jsem s ním spokojen. Na iPhone jsem neměl peníze a také jsem nevěřil jeho kvalitám. Ale to jen do doby, než jsem ho poprvé dostal do ruky a začal zkoušet co umí. Do PC jsem si k Win přidal na druhý disk Macos a užíval si výhody propojení s iPhonem. Neobhajuji tady Apple ale jen konstatuji, že propojenost jeho komponentů je opravdu na úrovni. K nahrávání videa na iPhone snad jen malinko-kdo nezkusil-neuvěří. Točím krátké domácí videa z dovolených a nebo s vnukem na 4K/60 nebo teď v prores kodeku a jsou to neuvěřitelné obrázky. Jsem už stará páka, pamatuji ještě boje mezi videorekordéry VHS a BETA...Beta- absolutně špičkový záznam ale drahší mašinka, kterou mělo patentováno pouze SONY a to byl pro ně zánik. (betu videorekordér mám stále doma-ještě mlád jsem jí používal na videodiskotéky jako dídžej)Pamatuji ruční kamery které mi prošly rukama -přes VHS, Sony8, Sonyhi8 až moje poslední FulHD Sony. Vždycky ta nejnovější uměla víc a víc...Ale to co umí dnešní iPhone 15 pro v natáčení filmů je opravdu špička. Není důvod tahat zbytečně profesionální videokameru když to samé-ne-li lépe zvládne mobil. Mluvím z vlastní zkušennosti. Tohle forum je hlavně o satelitním příjmu a vždy jsem tu našel pomoc, pokud jsem potřeboval poradit a také jsem se snažil pomoci druhým, pokud jsem uměl..Proto vás prosím, nebušte do sebe, to je k ničemu to nikumu nepomůže v jeho problému. Bohužel sociální sítě jsou toho dnes plné a to mne mrzí....Dreambox TWO
|
Pabo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 257 |
![]() |
|
PaboSúhlas![]() |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
RE: Apple TV 4K 2022Hlavně že si rozumíte. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |