Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Apple TV 4K 2022

Máte niekto skúsenosť? Nakoľko táto skrinka nema USB konektor pre vstup zaujíma ma, akým spôsobom viem na nej prehrávať videa uložené na externých uloziskach (SSD disky, USB a pod.)
A tiež ma zaujíma, akým spôsobom spolupracuje s Iphoneom, napríklad, ked chcem prehrať video z telefónu v plnej kvalite na TV.
Moja TV síce ma AirPlay2, ale ked sa snažím prehrať video z telefónu, tak to video seká, pravdepodobne to je závislé od rýchlosti internetu.
Hľadám skrinku, ktorá nebude mať problém prehrávať videa z Iphoneu v rozlíšení 4k 60 HDR, lebo zisťujem, ze väčšina skriniek ma problém a prehrávanie týchto videii nie je plynule a niektoré ani formát MOV nepodporujú. Takže rozmyslam medzi Apple TV 4K 2022 a Homatics box r 4k plus

majster222
Registrace: 8/2021
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Apple TV 4K 2022

Ale, ale pánové, zakopejte válečné sekyrky! Boj mezi "Androidďáky" a "iPhoneňáky" bude věčný a každý z nich má svojí pravdu, kterou ten druhý nemá šanci změnit. Android jsem měl snad hned od jeho vzniku. Byl jsem s ním spokojen. Na iPhone jsem neměl peníze a také jsem nevěřil jeho kvalitám. Ale to jen do doby, než jsem ho poprvé dostal do ruky a začal zkoušet co umí. Do PC jsem si k Win přidal na druhý disk Macos a užíval si výhody propojení s iPhonem. Neobhajuji tady Apple ale jen konstatuji, že propojenost jeho komponentů je opravdu na úrovni. K nahrávání videa na iPhone snad jen malinko-kdo nezkusil-neuvěří. Točím krátké domácí videa z dovolených a nebo s vnukem na 4K/60 nebo teď v prores kodeku a jsou to neuvěřitelné obrázky. Jsem už stará páka, pamatuji ještě boje mezi videorekordéry VHS a BETA...Beta- absolutně špičkový záznam ale drahší mašinka, kterou mělo patentováno pouze SONY a to byl pro ně zánik. (betu videorekordér mám stále doma-ještě mlád jsem jí používal na videodiskotéky jako dídžej)Pamatuji ruční kamery které mi prošly rukama -přes VHS, Sony8, Sonyhi8 až moje poslední FulHD Sony. Vždycky ta nejnovější uměla víc a víc...Ale to co umí dnešní iPhone 15 pro v natáčení filmů je opravdu špička. Není důvod tahat zbytečně profesionální videokameru když to samé-ne-li lépe zvládne mobil. Mluvím z vlastní zkušennosti. Tohle forum je hlavně o satelitním příjmu a vždy jsem tu našel pomoc, pokud jsem potřeboval poradit a také jsem se snažil pomoci druhým, pokud jsem uměl..Proto vás prosím, nebušte do sebe, to je k ničemu to nikumu nepomůže v jeho problému. Bohužel sociální sítě jsou toho dnes plné a to mne mrzí....

Dreambox TWO

Pabo
Registrace: 8/2007

Pabo

Súhlas R^

majster222
Registrace: 8/2021

RE: Apple TV 4K 2022

Hlavně že si rozumíte.

MMorous