![]() |
|
Nová TV philipsDobrý večer. Rozhodl jsem se koupit poletech nový TV Philips 43 pus 8818.Dotaz zní je lepší nechat sat.reciever nebo dát do tv skylink kartu do modulu? Jsem koukač jen 23.5 a19.2 astry.Dík.Prosím k věci a jo poradit nový receiver k teté tv, |
jeníček1
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 39 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Nová TV philipsJarous ano psal jsem jsem koukač. Jenom jstli v té tv ten universální satelit bude fungovat.Ale to odskouším. Dík. |
jeníček1
![]() |
|
RE: Nová TV philipsUž nebudu otravovat ,všem díky. |
jeníček1
![]() |
|
@JarousRozumna rec![]() |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 828 |
![]() |
|
@peterskmrzi ma, ze je to mimo tvojho chapania ale pokusim sa: obraz sa netvori v jednej casti video ram, ale vo viacerych strankach, podla poctu a rozsahu zmien ich potom jednoducho cele prepina a posiela na monitor, potom to cele vyzera lepsie bez sustavneho mihotania, ako filmovy pas v kine, obrazky sa neposuvaju konstantnou rychlostou ale sa zubackou po skokoch posuvaju na projekciutakze prejav taky, ze bezi film kde je tom hanks, potom zmena sceny a za okamih tam znova blikne tom hanks, ako inak to mam popisat ako "skok do minulosti"? jednoducho bola nespravna cast videoram poslana na monitor a uz prestan zbytocne rypat, iba sa zosmiesnujes, aj tak to nebudes ty kto bude vediet vsetko |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@jeníček1Pokud chceš řadit programy podle sebe,je lepší externí box. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@sky59Máš pravdu, je to mimo môjho chápania![]() ![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@petersk"Zubacka" zas len trepe vylozene sprostosti. Napriklad spominane kino ak bezi na starych "analogoch" tak premieta pri analogovych premietackach klasicky film z pasu (z 35 milimetroveho filmu) konstantnou rychlostou 24 obrazkov za sekundu.Cest praci a svetu mier !
|
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
Ziadost pre moderatorovVo sne by ma nenapadlo, ze niekto ako Mikes11 moze napisat taku hlupost! Podla toho, kde je pravda dajte ban jemu alebo mne. Ziadna KONSTANTNA rychlost posunu obrazkov v klasickej premietacke celuloidoveho filmu nie je. Obrazky sa menia skokom inak by sa na tu mazanicu nedalo pozerat. Je tam mechanizmus so zubkami ktory 24x za sekundu zachyti zubkami film a za niekolko milisekund ho vymeni v objektive. To si ludske oko nevsimne a ma perfektny senzoricky zazitok bez rusenia |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Nová TV philipsboze to je ......![]() ![]() ![]() Cest praci a svetu mier !
|
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: Nová TV philipsPočteníčko |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
RE: Nová TV philipshttp://fyzika.jreichl.com/main.article/view/517-promitani-obrazu |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@jeníček1nedokazu si predstavit ze bych na tv Philips pouzival pouze vestaveny sat tuner, to je proste masakr, ale ona i ta tv Philips je v podstate masakr 😂👍 |
krokodyl
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
@krokodylTrochu ten masakr rozvěď.Já už hledám 14 dní co koupit a z toho množství tv je v sedmifinále 58PUS8507.Mám udělány i tabulky s parametrama tv a cenou do 30000 ale prostě je to těžké rozhodování.Prostě vždy ta tv nemá něco co preferuji. LED nehledám, QLED nejlépe s MiniLed.Favorit je TCL 65C835 a ta zas nemá nahrávání.Hisense nemá DLNA,Finlux 65FUG9070 Android která má vše jsem zjistil,že tahle nemá seřazení programů do jedné favoritní skupiny s pozemáku a satelitu.Druhá Finlux se stejnýmy parametry 65FUF9060 tohle má ale je zas Linux a nemá Google Home.Zde s tím Linuxem nevím jak to je jestli tam jde dát Google Home.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
@krokodyla který výrobce TV je dle tebe ten nej? https://www.rmol.cz/novinky/oled-tv-philips-zvitezily-v-nezavislem-slepem-testu nebo https://www.stereovideo.cz/2022/08/14/eisa-2022-2023/![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@jeníček1Vůbec bych se interního tuneru nebál. Mám 3 roky Philips 55OLED705, přepínám 2 družice. Tuner má fastscan, v oblíbených se dá mezi sebou míchat SAT i některé internetové televize (KUKI jde dát mezi oblíbené, SKYLINK live nejde). Při první instalaci si to poznalo, které družice tuner vidí.Nejde, nebo jsem nepřišel na to jak, setřídit kanály v počítači. Dlouho jsem používal externí receiver VU+ ZERO, teď už pro to nevidím jediný důvod - jsem taky už jen koukač, na experimentování nemám čas... |
pk-tr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
@jeníček1na filipsa tady máme odborníka,že ještě nezaštěkal,divný |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |