![]() |
|
Ktore kompresne kliešte použit pripadne konektorYKtore kompresne kliešte kupit? Niečo lacnejšie budem to použivat len občas a k nim aj konektory |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 789 |
![]() |
|
@jopo166Za chvíľu ti miriboy poradí obyčajné kombinačky![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Ktore kompresne kliešte použit pripadne ko...Na temu.com máš odlehčenou sadu kleští, ořezávátka a konektorů. Ty kleště i ořezávátka jsou nejspíš čínské kopie Cabelconů, ty konektory nevím, asi to samé. Nestojí to ranec, tak to na občasnou práci můžeš zkusit. Já dělám Cabelcony(snad mě zase někdo nenařkne z povýšenectví), tak jsem si po letech od nich koupit ty jejich profi, protože dělám jak eFka, tak BNC i IEC. Ty jsou vynikající, ale na občasnou montáž, jak uvádíš, je to asi zbytečná investice. Ale doporučit je můžu.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
rozmyšlam o tychtorozmišlam o tychto zo sorteku 20ečiek neni vela Kompresné kliešte Cabelcon F/IEC pre koax. káble RG59/6.Ma to niekto? |
jopo166
![]() |
|
@jopo166Aku znamku si mal zo slovenciny?![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 511 |
![]() |
|
@A je to4 som mal.![]() |
jopo166
![]() |
|
RE: Ktore kompresne kliešte použit pripadne ko...ale vradme sa ku klieštam.![]() |
jopo166
![]() |
|
@jopo166Tak dobrePozri Ellano Kliešte kompresné CT6 pre F DR6EU ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 511 |
![]() |
|
@A je tojopo166 nie je originál Slovák. Ale jeho národnosť nepoznám. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Ktore kompresne kliešte použit pripadne ko...Jsem Cech, ale chybu vidim :-DJa mam kleste z Aliho i se sadou lisovacich konektoru a na sem-tam to domaci lisovani bohate staci ;-) Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 266 |
![]() |
|
tak kudla,kleštěpříští téma bude konektory,už se těšíme |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
@KimloA ty mu čo poradíš, hmm?VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@jopo166nejlevněji právě teď na ali kleště za 270,- a konektory za 7,- i s dopravou. A teď už jenom rychle hledat, black friday bude končit. Nic levnějšího na občasné použití neseženeš.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: Ktore kompresne kliešte použit pripadne ko...na aliku jsou veci levny normalne a ty co jsou v akci na BF jsou jen zlevneny ty predrazeny. furt jde najit levnejsi ktery v zadny akci nejsou.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsjako proč nejlevnější čínskej s .hi ..t,jestli se s tím živí,nebo chce,tak to zákazník rád zaplatí,jestli to má na doma,tak spíš tu kudlu a kombinačky |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ktore kompresne kliešte použit pripadne ko...pokud se tim nekdo zivi, tak si to koupi kde chce. pokud je nekdo hobik a chce usetrit , tak si to koupi kde chce. to je vec, ktery se rika SVOBODA.me je do toho uplny prd. ale akce na aliku BF je jen o tom, ze to samy zbozi tam je i za min bez BF. nakup u cz firmy neni nikdy jistotou, ze to neni z PRC :))) tot realita. atd s kudlou a kombinackama .... Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Ktore kompresne kliešte použit pripadne ko...Súhlasím z predošlými názormi a ešte to doplním, že aj keď pre mňa sú najpoužívanejším náradím tie štipačky (kliešte) a lámací nožík na občasnú výrobu F-konektorov na koaxoch. Tak som si spomenul, že vlastne ja mám už niekoľko rokov v garáži takú čínsku sadu zabalenú v púzdre, ktorá je oi aj na čistenie rôznych káblov od izolácie. A v praxi som ju v podstate ani nepoužil (tuším raz aj to len kliešte na krimpovanie RJ45 konektorov).![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@pierrepetrTak jsem vyzkoušel ten shit, který se u nás prodává pod jistou značkou o 100,- dráž+ doprava. Přes 1000 konektorů to vydrží a funguje naprosto spolehlivě. Předpokládám, že na zadání "levné a občasné použití" jsem to doporučil naprosto přesně.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@RAFI007já ti věřím,ale když se tady někdo takto ptá,je jasné,že začíná,nebo jen na doma,vím co je takovéto práce dnes,je jasné,že těch pár efek za rok udělá kudlou,spíš bych mu doporučil,aby si našel jiný druh podnikání,protože už doba,kdy jsem dělal 6 montáží sat za den je pryč,dnes je to spíš jen údržba a je jí málo,na uživení určitě už ne,pokud u toho nemá jistý důchod |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |