![]() |
|
Skúsenosti s PayPal?Po dlhom váhaní si chcem založiť účet PayPal. V banke mi však povedali, že neručia za škodu, ktorá vznikne, ak zadám číslo karty tretej strane. PyaPal si ho ale pri založení účtu vyžaduje. Aké máte skúsenosti so založením účtu PayPal a možným zneužitím? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
@KarnerJa mám PP už vyše 16 rokov, a som spokojný, zatiaľ žiadne problémy. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 634 |
![]() |
|
@KarnerPayPal je vysoko doveryhodna firma. Sluzbu pouzivam viac ako 10 rokov, dost casto, ziadne problemy.Raz sa mi dokonca podarilo vyuzit garanciu vratenia penazi pri nakupe, kde som platil cez PayPal - jedna reklamacia a staznost na predajcu e-mailom a peniaze hned spat na ucte. Bud bez obav. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 843 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?Som vďačný za vaše skúsenosti s PP, ale nikto mi zatial nepovedal, aké poplatky ma čakajú za zriadenie účtu a občasný nákup elektroniky. |
Karner
![]() |
|
Dvakrat mi pomohliPokusim se tez predat moje zkusenosti. Mam PP jiste 20 let. Doposud bez vetsich problemu. Dvakrat mi pomohli a penize jsem dostal zpet. Jen jednou jsem prisel pres E bay o 170 Eur.A to protoze nabizejici pozadoval platbu pres E Mail a pro pratele. Je to bez poplatku, ale take bez ochrany. Sotva jsem zaplatil, podvodnik se odhlasil a prestal komunikovat. Volal jsem na PP a ty mi rekli, co jsem napsal. Zbyvalo jen podat na policiji trestni oznameni. Na to jsem se vyprdl, takze 170 Eur pryc. |
Wata
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
@KarnerJa keď som si účet zakladal tak mi strhli poplatok 1€, ale pri prvej transakcii mi ho hneď aj vrátili. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 634 |
![]() |
|
@KimloPovzbudil si ma, lebo neznášam účty, kde stále pýtajú peniaze ako v niektorých našich bankách za vedenie účtu. Ešte by ma zaujímalo, či platba cez PP je zrozumiteľná aj pre človeka, ktorý ovláda iba IT angličtinu? Som zo skoršej doby, keď sme mali v škole len nemčinu. |
Karner
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?ok bez problému![]() ![]() ![]() |
pupo3698
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?PayPal také požívám, bez problému. Ale od doby, co banky nabízejí k debetní kartě v mobilní aplikaci i virtuální karty, tak používám virtuální kartu. Zadám částku ke kartě kolik mám platit obchodníkovi a je klid.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
vKarnerA čo s nami,čo sme mali iba ruštinu...ps.PP mám už viac,ako 10 rokov žiadny problém. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 386 |
![]() |
|
@JimmyManželka má virtuánu kartu, ale nemá rada, keď kupujem rôzne elektronické veci. Podľa nej sú to hračky a zbytočnosti, ktorých máme plný byt. Takže u nej nepochodím a založím si asi PP účet. |
Karner
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?V tom případě bych vyměnil manželku. Leda bych jí taky kecal do bot, kabelek či kadeřníka.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535To ver, že kecám. Ďalšia kabelka nesmie do bytu. |
Karner
![]() |
|
@Tomik535Přesně, jestli si ten přístroj neprosadí, tak je mrtvej Homolka![]() ![]() ![]() Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@JimmyKeby som naliehal, tak to manželka zaplatí cez virtuálnu kartu Slovenskej sporiteľne, kde má účet. Problém však je, že ona ju zatial nevyužila a ani nevie, ako ju vygenerovať. Keďže je to novinka, ešte to neviem ani ja. |
Karner
![]() |
|
@KarnerNeviem o tom,ze by SLSP mala virtualnu kartu![]() Pre bezpecnostnu platbu sa pouziva mToken |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 512 |
![]() |
|
@A je toKamarát mi včera povedal, že cez SLSP možno platiť virtuálnou kartou, preto som to tu spomenul. Bohužiaľ, asi si kartu zmýlil s mTokenom. Mne to je jedno, lebo ja si idem založiť PP účet a manželkinu SLSP a jej výhodu bezpečného platenia zrejme nevyužijem. Manželka je veľmi nedôverčivá k novinkám, preto ju nemienim presviedčať o bezpečnej internetovej platbe virtuálnou kartou či nejakým tokenom. |
Karner
![]() |
|
@JimmyAle virtualna karta ti nezabezpeci vratenie penazi, ak ta predajca podvedie. PayPal ano. A to je prave vyhoda platieb cez PayPal. |
Jean Reno
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?Paypal si strhne asi 4% kurzového rozdílu.DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925
|
rom2005
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 818 |
![]() |
|
@rom2005A ak je platba v Eur a moja mena je tiez Eur? |
Jean Reno
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?v tech kurzovejch rozdilech je hlavni vyhoda revolutu (i kdyz treba mbank svet miva lepsi kurzy. o malinko) neni problem aby na euru byl rozdil mezi standartni bankou i vic jako 0,5Kc. a neni problem mit vic men nakoupenejch v dobe fajn kurzu za aktualni trzni cenu.pojisteni plateb na revolutu asi je taky, ale to uz je placena sluzba. tam uz je tech vyhod vicero, to si musi kazdej spocitat sam co potrebuje a co mu konkurence nabizi Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |