![]() |
|
Audio-stahovanieZdravím, neviete prosím vás po skončení uložto, poradiť nejakú stránku pre sťahovanie hudobných albumov a piesní? Ďakujem!![]() |
fiesta
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 271 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
@mmiriboyNie každý ma doma také veci na napaľovanie ja som napaľoval hudbu na CD este v roku 2011 aj Bit Torrent som už používal ako 12 ročný.![]() ![]() ![]() Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 011 |
![]() |
|
@mmiriboyTu vobec nejde o to, ze sa do toho niekomu nechce, ale, ze vysledok v dnesnej dobe streamovacich sluzieb vobec nie je adekvatny vynalozenej namahe.![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 585 |
![]() |
|
@Jean RenoEšte na záver tejto diskuzie pár poznámok. LP to je dnes veľká móda. L e n ž e ,dnes vychádza na tomto médiu tak málo titulov, že je to okrajova záležitosť. Áno, analog je analog ale naozaj ? Sú tieto nové LP ozaj vydané z TAPE-master original ? Časť možno áno, ale drtiva väčšina novej produkcie sú v štúdiach nahrávane digitálne v Hi-Res kvalite. Veď aj Claptonov "unpluged" bol nahrávaný digitálne. Ktoré hudobné štúdia majú dnes 8 stopový profi magnetofon STUDER ? To je jedna stránka veci. Druhá je vysoká cena LP a malý výber. Tretia vec je nepraktičnosť "provozu" tohto média. Vybrať z obalu,o čistiť, nasadiť prenosku a len čo si poslucháč ľahne na pohovku je po pesničkách/20min/.Nezanedbateľné je skreslenie na posledných dvoch skladbách. Ďalej kto má skutočne dobrú aparatúru podporenú kvalitným subwooferom a má gramo len za 500-700€ ten si v prestávkach užije hluku a dunenia až-až. Dnes má málo ľudí taký Technics 1200 s odstupom hluku nad 70db. Neberte tieto postrehy ako že som proti nefalšovanému analogu. Opak je pravdou. A teraz sa natíska otázka. Nie je digitálna nahrávka 24bit-92kHz/192kHz/vlastne riešením ako cesta vpred. Asi áno. V čísle 12 v jednom českom odbornom časopise zaoberajúcom sa Hi-Fi technikou píšu o pokuse ako pustili tú istú nahrávku z digitálného WAW /24bit-94kHz/, LP a nakoniec tú istú nahrávku na Tape-Master /REVOX/. Kto vyhral ? Gramofón to nebol. Kto teda ? Reklama sa nerobí. Ešte pozn. k toľko zatracovaným CD. Ak je CD "udelané" dobre a je prehrávané na CD mašinke nad 1000€ hrá to dobre. Jasné tok je len taký aký je. Tu sa zamýšlam ako je možné, že rádia FM, DAB vysielajú už zo štúdia v mp3 alebo v AAC a ešte v takom úbohom dát. toku. Vraj to stačí hovoria "odborníci". Nuž. A ešte niečo. Teraz som si pustil nahrávky/Tapedeck Technics RS-BX-626/ z FM rádia/O3/ nahraté ešte koncom 80-tich rokov keď sa ešte vysielalo analogove. Hrá to nádherne. Jediným nedostatkom FM a aj dnes je, že dynamika je max 40dB. Prajem všetkým príjemné a požehnané VIANOCE *** A nech nám pekná hudba robí radosť *** |
Marian24
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
@Marian24![]() ![]() ![]() |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 564 |
![]() |
|
@Marian24Ano, Marian. Tvojmu prispevku sa neda takmer nic vytknut - okrem toho, ze pocuvanie LP je zazitkova procedura so vsetkym, co k tomu patri: Cistenie LP, cistenie/umyvanie prenosky, praskanie LP, otacanie LP...Ked kupujem LP, vzdy si pozriem, ako bola nahravana (plati tiez pre CD - znacky AAD, ADD, atd. pozna kazdy, kto sa o hudbu zaujima viac ako iba o posluch z "empetrojky"). K DAB+: Ano, komu dobre funguje mozgove centrum vyhodnocovania zvukovych vnemov, musi pri (vacsine) stanic DAB+ zaplakat. Ale ako pises, 99% posluchacom to staci. Tak ako iba zvuk z TV pri pozerani filmov. No co s nimi? |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 937 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |