![]() |
|
Samo smazání video souborůVčera se mě podruhé stalo,že jsem nahrával na USB SSD flešku film ze sat. přijímače a po ukončení nahrávání jsem zjistil,že filmy které jsem tam měl dříve uloženy tam nejsou.Již se to stalo jednou a od té doby jsem raději nenahrával s touto fleškou.Včera jsem na poslední chvíly potřeboval nahrávat a na flešce kterou používám na Zgemně jsem měl ještě neuvolněné místo.Tak jsem vzal co bylo po ruce a neuvědomil si,že se mě to již jednou smazalo.Fleška je sformátovaná na NTFS a jsem si jistý,že jsem žádný příkaz k mazání nezadal.Nedovedu si to vysvětlit.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 098 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
@KimloNie ja, ale sky59 je tu agent na všetko - csetko vie, všetko videl a všade bol a to zo 6x prezlečeným kabátom.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@mildeÁno máš pravdu, ale!1. Musíš mať Spotify Premium. 2. Tie off-line uložené súbory v Spotify môžeš použiť len v rámci aplikácie, aj to len na prehrávanie. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyAko píše milde. Mám Spotify Premium a tú 2. nerozumiem. Čo s nimi sa robí ešte ako prehrávať?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@mmiriboyInáč výpadok internetu aspoň u mňa je zriedkavé, čo si pamätám v posledných 5 rokoch asi raz aj tom pri výpadku elektriky. A v rezerve je ešte mobilný internet, čo mám neobmedzený. Pri výpadku elektriky neprehráš ani napálené cd-čka ani zo serveru. Ak nemáš samozrejme záložný zdroj![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskKeď nerozumieš bodu č.2, tak aspoň teraz dobre vidieť, že ako si čítal a hlavne pochopil od samého začiatku moje príspevky ohľadom Spotify.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Samo smazání video souborůMôžem kašľať na celé spotify... Mám plno hudby kúpenej aj stiahnutej v svojich zariadeniach. A vždy mimo kúpy sa nájdu ďalšie spôsoby (nemyslím konvertované audio rusmi a ukrajincami z YouTube) |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
@mmiriboyAle no, pripomeniem Ti ešte čo si Ty napísal, lebo očividne asi Ty tomu nerozumieš čo si napísal:"2. Tie off-line uložené súbory v Spotify môžeš použiť len v rámci aplikácie, aj to len na prehrávanie." Ty Tvoje hudobné súbory načo ešte používaš, obyčajne sa prehrávajú nie? Mne je jedno Ty to ako robíš, je to Tvoja vec tak toleruj aj druhých ako to robia a ako im vyhovuje. A keď už nemáš argumenty tak to už neprekrúcaj ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskBavili sme sa tu o tom, že ako "extrahovať" audio súbory trebárs zo Spotify na to, aby sa dali použiť mimo aplikáciu, trebárs nakopírovať na USB kľúč atď...Čiže ak tomuto, o čom píšem, nerozumieš. Tak ako ti to mám ešte vysvetliť, hmm? A ten kto tu prekrucuje slová, resp. nechápe význam tejto diskusie si ty! Za mňa ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyNo ja som sa s Tebou o tom nebavil, ja od začiatku hovorím, že načo to sťahovať. Prepáč, že som si dovolil Ti pripomenúť, že pri Tvojich obrovských znalostiach nahrávaš zo Spotify /ale už som prišiel nato, že asi preto, lebo nemáš Spotify Premium, nie sú asi financie/. Ale je to s Tebou zbytočná strata času.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskJa som nikde netvrdil, že zo Spotify nahrávam pravidelne a často. Ja som sa vyjadril, že aj takáto je možnosť, ako získať trebárs nejaký album skupiny, keď nie je iná možnosť. Veď napr. prednedávnom zrušili server "ulozto". A na tom serveri bolo toho neúrekom...Apropo - Spotify Premium mám už dávno, aj keď ho využívam len občas, presnejšie povedané skoro vôbec. To že ma tu nepriamo "obviňuješ" z "držgrošstva" - radšej skús si trošku viac vstúpiť do svedomia! Viz. album tu na parabole: https://www.parabola.cz/album/foto-1773/ ![]() Popis fotografií: [1] Môj Spotify na mobile. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyDobre nechajme to tak, zbytočná debata.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskSamozrejme že to necháme tak, veď ty si začal, ja iba odpovedám a hájim si svoj názor.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyNázor treba vysloviť, nie obhajovať. Obhajovať človek obhajuje svoju pravdu príslušnými argumentmi, ale u Teba všetko končí "šrotom"![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Samo smazání video souborůNo a zaver je aky? Ktory vseved ho ma vacsi? Ale vraj je to priemer co sa pocita, nie dlzka |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@peterskChlape, už sa spamätaj!Čo zase vyrývaš? Veď včera si "že vraj?!" už skončil s tým. Už si sa s toho asi vyspal?! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |