![]() |
|
vánoční přáníKdyž vločky s nebe padají,svítí vánoční stromeček, všechny problémy padají, přeji ten nejhezčí dáreček. Šťastné a veselé Vánoce! Petr 33 O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: vánoční přáníKončí sa zas ďalší rôčik, do nového je len krôčik.Vianoce Vám prajem šťastné, od Ježiška dary krásne. K tomu lásky do balíčka hodne zdravia a šťastíčka. To Vam zo srdca žela Zetor25. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 781 |
![]() |
|
RE: vánoční přáníKdyž vločky s nebe padají, svítí vánoční stromeček,všecek bordel zametá vláda pod kobereček. Šťastné a veselé Vánoce! |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: vánoční přáníAk láska topí ľad čo pani Zima vyčarila, ak dá človek viac ako v sebe skrýva,ak vládne všade ticho a počuť praskať mráz, padajúce vločky a v detských očkách jas, tak prišla doba, keď pre každého máme pár prívetivých viet, sú tu Vianoce a nad čaro Vianoc nič krajšieho niet! To vám želá mmiriboy. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: vánoční přáníV tento čas vánoční nedá mi, na parabole zaželat Vám méně reklamy, hezké svátkyDm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: vánoční přáníPřeji všem hezké svátky.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
RE: vánoční přáníKrásne Vianoce,Šťastný nový rok,bezproblémový príjem sat-dvdt-iptv!![]() ![]() |
fiesta
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: vánoční přáníVšetkým prajem krásne sviatky a spokojnosť s našimi operátormi![]() |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 387 |
![]() |
|
vánoční přáníPřeji všem krásné,pohodové a klidné Vánoce a šťastný Nový rok![]() ![]() ![]() |
SAT59
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: vánoční přáníKrásné vánoce, hodně zdraví a štěstí Vám všem přeje Standa |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: vánoční přáníKvalitní příjem a hodně zdraví všem.![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
letos bohužel NEVánoční přáni ? dnes je Státní Smutek, to jsou Vánoce 👎 a prej že amerika 👎 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
RE: vánoční přánísú dosť smutné, ale i veľmi poučné pre všetkých ľudí, prajem čitateľom veľa zdravia... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
@zolyA jak se poučit? Poraď.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@Bohemia czOno to už tak v živote chodí, bohužiaľ. Že nemôže a ani nebude pre každého z nás ton správny a pohotový vianočný čas každý rok.Napr. ja som takto pred rokom bol celé vianočné sviatky v nemocnici, pustili ma až na Silvestra. Tiež mi bolo "všeli-jak". A tento rok si o to viac vážim tú atmosféru, pohodu a všetko ostatné okolo Vianoc. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyNo to já jsem teď taky a budu i na Silvestra. Ale to je snad velký rozdíl, než to, co se stalo.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: vánoční přáníVšetkým čitateľom parabola.cz prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov, plné pohody v kruhu rodiny, prežite ich v zdraví a pokiaľ možno čo najlepšie.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 964 |
![]() |
|
Vianočné prianieNa stole kapor a iné dobroty, uprostred sviečka a stromček oproti. Nech vládne pohoda v dnešný deň sviatočný, nech plný lásky je tento čas vianočný.Želám Vám všetkým krásne a pokojné VIANOCE.🎄 |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
RE: vánoční přáníA taky mít ta správná přání. Pozor v tento čas dochází k rychlejšímu splnění myšlenek. Syneček mi hapal na lyžích a na další jízdy už se necítil. Při občerstvení nahoře v bufetu mě napadl takový pitomý, čistě teoretický nápad. Že abychom vyjezdili permanentku, tak bychom jezdili nahoru i dolů vlekem. Při odchodu se synek v lyžákách smekl na dlažbě a narazil si loket. A už jsme jeli dolů lanovkou. Potom jsem ještě dojížděl svoji kartu a pomyslel jsem si, že už to předčasně zabalím kvůli hlubokému sněhu. Takže jedu poslední jízdu. Hned jak jsem na to pomyslel, už jsem přistál na zemi a pohmoždil si pravou část karoserie (koleno a loket). Ještě se mi podařilo vstát a dojet dolů, než to přišlo k sobě.Tak buďte opatrní, obzvláště ve výškách. Hodně zdraví, štěstí (na Titaniku bylo taky hodně zdravejch) a čistou mysl v nadcházejícím roce. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
@mildeSamozrejme to, čo sa u vás v ČR udialo je šok/rana pre každého. Ale netreba zabúdať aj na to, že nie každý z nás si môže užívať v pokoji domova čaro Vianoc. Mnoho ľudí má svoje starosti, trápenia, o ktorých samozrejme verejnosť nevie. A pre takýchto ľudí je ich osobné trápenie porovnateľné častokrát s tým terajším, verejne známym.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: vánoční přáníVšem příznivcům této zábavy přeji hezké Vánoce..... |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: vánoční přáníAhoj,všichni,přeji Všem příznivcum sat.příjmu,krásně a Veselé s pozdravem Jaroslav. |
calimeros
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
Světu mírSvětu mír.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |