![]() |
|
SK kanály - jaká web TV?Jde mi o základní sk kanály spouštěné v TV přes android aplikací. Jako bonus by byly dobré MTVs 80s, 90s a club.Pokud jde jen o SK kanály, je něco levnějšího než LepšíTV (3,99€)? Při zjednodušeném režimu mi přijde i ta aplikace ok. Ještě teď uvažuju o tom antiku za 7,90€, kde jsou i ta MTVs, ale odrazuje mně to nízké hodnocení tě jejich androidí aplikace. To je to skutečně tak strašné? Díky za případné další tipy. |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
@takinazdar!Mám Sweet.tv ještě pořízenou za akci - 1měsíc za 75Kč a Antik 1měsíc za 299Kč.Appka u Antik je na Android Boxu Tesla taková krkolomná,ale není ůplně zlá.Design jako z 90 let...Apka od Sweettv je propracovanější a pěknější.Programy jde narozdíl od Antiku přepínat číslama na ovladači... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
@takiObojí, co píše @jamess96 si můžeš dát na zkoušku zdarma. Pak uvidíš Je pravda, že Antik nemá moc přívětivé menu. Obraz odpovídá penězům.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
mimochodemna Antik tv jedou NovaSporty ůplně jako ze satelitu - nádherný obraz bez artefaktů a trhání. Právě se dívám na NHL Winipeg vs Mínesota a obraz ůplně nádherný....![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
![]() |