Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

SK kanály - jaká web TV?

Jde mi o základní sk kanály spouštěné v TV přes android aplikací. Jako bonus by byly dobré MTVs 80s, 90s a club.
Pokud jde jen o SK kanály, je něco levnějšího než LepšíTV (3,99€)? Při zjednodušeném režimu mi přijde i ta aplikace ok.
Ještě teď uvažuju o tom antiku za 7,90€, kde jsou i ta MTVs, ale odrazuje mně to nízké hodnocení tě jejich androidí aplikace. To je to skutečně tak strašné?
Díky za případné další tipy.

taki
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně

@taki

nazdar!
Mám Sweet.tv ještě pořízenou za akci - 1měsíc za 75Kč a Antik 1měsíc za 299Kč.Appka u Antik je na Android Boxu Tesla taková krkolomná,ale není ůplně zlá.Design jako z 90 let...Apka od Sweettv je propracovanější a pěknější.Programy jde narozdíl od Antiku přepínat číslama na ovladači...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@taki

Obojí, co píše @jamess96 si můžeš dát na zkoušku zdarma. Pak uvidíš Je pravda, že Antik nemá moc přívětivé menu. Obraz odpovídá penězům.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

mimochodem

na Antik tv jedou NovaSporty ůplně jako ze satelitu - nádherný obraz bez artefaktů a trhání. Právě se dívám na NHL Winipeg vs Mínesota a obraz ůplně nádherný.... R^ R^

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra