Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

stahování z archivu

Chtěl bych si nahrát na flešku z archivu čt art něco a nevím, jestli to jde z důvodů vlastnických práv. A taky nevím, jak to provést po technické stránce. Prosím někoho, co s tím má zkušenosti o radu . Dík předem.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: stahování z archivu

Na stahovani souboru z archivu CT mi funguje freerapid downloader,je ale nutno nainstalivat v PC.

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020

IDM za love.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Jestli je stream na ČT běžně dostupný , tak bez problémů YTD 1.70

Warpik
Registrace: 9/2016

@Judithka

U mě to nejde.Kdy jsi to naposledy zkoušel?

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@Jarous

Myslim,ze v listopadu.Zkusim v utery,ted nejsem u PC.

Judithka

@Judithka

FRD jsem použil před pár dny a fungoval. Ale je možné, že některý pořad má vyšší zabezpečení.
@Alex - co konkrétně jsi chtěl nahrát? Vyzkouším.

torny
Registrace: 3/2018

Freerapid downloader jsem používal na uložto.
IDM jsem nainstaloval ale stahne jen odkaz na www stránku tak nefunguje nebo dělám něco špatně.Oboje jsem zkoušel na těch stránkách "info" čt které jsou v programu Paraboly u některých programů,většinou je tam to červeně "více".Nic méně ještě stále funguje jedna stará metoda.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

@Jarous

Teď jsem spustil nahrávání filmu Světáci na FRD. Přešel jsem na stránku ČT i-vysílání, spustil přehrávání a po přeskočení reklamy zkopíroval adresu. FRD adresu automaticky přijal a po startu začal film stahovat. Mám WIN10, nainstalovanou Javu.

torny
Registrace: 3/2018

@ALEXCZ

Jestli máš ještě zájem, napiš - pošli odkaz co a já zjistím čím to jde stáhnout.

Warpik

Pokud vím, tak u ČT je to o tom, že některá videa stáhnout jdou několika způsoby, ale na některá je aplikována ochrana a nejdou jednoduše stáhnout. Tady se o tom diskutovalo https://forum.root.cz/index.php?topic=25636.0

plmokn
Registrace: 5/2012

U IDM se musí spustit film v prohlížeči ten načte video a dá vybrat z kvality obrazu , ale musí se kliknou na ikonu IDM

Registrace: 4/2017

@torny

Světáci na FRD fungují a třeba Stepující stonožka ne ale ještě to stále jde skenovat.

Jarous

@Jarous

Dnes jsem zkoušela z ČT Art: Eric Clapton Lady in the Balcony- to nejde - CHYBA - Failed to parse playlist, a Příběh Beatles - ten stáhnout šel. Čili jak se píše výše, je to různé dle konkrétního videa.

Judithka

Warpik,torny

Dík za snahu pomoct. Konkrétně se mi jedná o čt art a všechny pořady, týkající se Beatles. Asi do 8.ledna to je v jejich archivu k dispozici. Něco již sice mám z přímého nahrávání, ale na Artu nedodržují přesně čas a je to buď bez konce, nebo na začátku je plno reklam a odkazů na jiné pořady.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

@ALEXCZ

Zkoušel jsem namátkově 4 odkazy co končí okolo 10.1. a všechny jdou. Přes YTD (pepák,ivoš) ... kdyžtak tedy pošli odkazy na warp(zavináč)atlas.cz

Warpik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra