Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Aký TV kúpiť nový

Pokazil sa mi 13 ročný televízor Panasonic plazma 3D. Neviem sa rozhodnúť aký TV teraz kúpiť ? Chcel by som OLED ale keby ste mi poradili akú značku ? Asi 65 palcov. Existuje ešte nejaká kvalita , alebo je to na 4 roky a hotovo ? Ďakujem za rady.

EMP1
Registrace: 11/2017
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 113
Odpověď v diskusním vlákně

@bublajs

Pravda, taky se nemíním koukat v krytu, nebo pořizovat tmavé žaluzie místo těch co mám. Proč tedy vyrábí jiné tv než OLED. Lidé led kupují víc než je. A na víc málo kdo vráží dnes 50000Kč do televize. A to i na tomto foru, protože podle jiných založených témat, každý šetří kde může a přitom jsou to korunové položky.
Tato diskuse už jde i mimo zakladatele EMP1, který se nám chechtá u svého Tesla Orava.😆

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@bublajs

"Slepej". Mal som kolegu, ktorý nerozoznal farbu izolácie drôtu oranžová- červená... Kazdý má svoj zrak, sluch... Tu niekomu nadávať ako vníma svet je naozj smiešne. Nech si kúpi každý to, čo mu vyhovuje a čo si sám vyberie. :8)

logan
Registrace: 11/2009

@logan

Ano ať si vybere co si sám vybere. Ale podle čeho si vybere? Když mu krám nabídne samý ležáky různých značek a televize je plná reklam na Hisensee a podobný a prodavač je sponzorovanej Samsungem.? Tak jde sem a vznese dotaz. A viděl někdo na krámu Sony XR ?
V řadě 95L. ? Viděl někdo na krámu jak funguje kalibrace zvuku. viděl někdo že Sony dodává 2 DO?
Ano ať si koupí co si vybere. Já jen dodávám že z praktického hlediska vyjde miniled výrazně levněji a odpadají starosti s panelem. A dokola omílání že černá je černá a kecy o pozorovacích úhlech už nebaví

MMorous
Registrace: 10/2019

RE: Aký TV kúpiť nový

na HDR , HLG ste zabudli .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

EMP1 uz asi zahynul, a nebo uz davno sedi v obyvaku u svoji 65" Hisense a jen se vsem tady smeje 😂👍

krokodyl
Registrace: 9/2023

A taky Dolby Vision. K tomu chci napsat taky jeden poznatek. S přehrávačem. Až bude čas udělám na to vlákno

MMorous
Registrace: 10/2019

@bublajs

U mne čištění se zapíná samo ve standby, obraz je naprosto čístý,bez problému, pozorovatelný ve dne při okně naproti. Na TV hledím doma ve dne i v noci, nemusím chodit do krámu. A jestli je OLED lepší nebo horší technologie je mně u p.., hlavně že jsem spokojený a nebublá to ve mně.A za pár let si koupím možná jinou technologii, vývoj jde dál. Už teď QD OLED s 2000 nitů překonává META OLED s 2100 nitů (teoretické vychloubání výrobců).Pořád je to jen vylepšování OLED, jak je ovedeno v názvu.Ale možná uvádím taky pitomiovství ;)

RAFI007
Registrace: 1/2006

Vždy jsem kupoval tv v té nejnižší kč kategorii a to z důvodu,že technologie jde stále kupředu a za 3-4 roky bude něco nového tak se koupí nová tv tak proč kupovat něco drahého.Navíc tv slouží u nás více méně jako zvuková kulisa jede většinou mimo léto 15 hodin denně.U této tv co jsem nyní koupil musím říct,že je obraz lepší jako předchozí tv.Nyní již vím co znamená,že černá je černá a vše je takové ostřejší ale obraz na mě působí víc tmavě asi proto,že má jen HDR10 a ne HDR10+ což jsem si nevšiml při koupi,že ho nemá.Pro mě by bylo zajímavé porovnání dvou třeba LGtv jedna s HDR10 a druhá s HDR10+

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

@RAFI007

pokud se nepletu, tak u OLED jde udaj o nejvyssim lokalnim zatimco LED jde o udaj pro celou plochu. bohuzel si myslim ze kdyby si jel max jas furt, tak tam tu zebru uvidis i po tom cisteni mnohem driv. stejne tak jak je to v tom videu, nebo v clancich o tyhle problematice.
a to ze by si tam tu zebru nemel tomu neverim. je tam ukazka jak to vypada pred a po a je to tam. zopakuj to co tam delaji, pekne to nacvakej do rawu, pohraj si s histogramem a zrejme se budes divit, pokud uz tu televizi delsi cas pouzivas tak podle vseho to tam bude. to je vlastnost ty technologie.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

No to dá rozum, že je obraz lepší jako předchozí tv. Však je nová. Jinak by to bylo v prd....😂

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@bublajs

Teba asi hneva ze nemas doma oled, vsak? Tolko sa tomu venovat, neskutocne. Presne ako pisu ostatni. je kazdemu u pr.. kto na co pozera. Ak si si nevsimol, otazka bola o radu. Nie o tvoje kecy okolo toho. Keby si napisal nieco k veci. Zabudol som ze mas TV namiesto infra solaria a opekas sa pritom noc a den a v noci si svietis miesto led ziarovkou tvojim TV. Nerozumiem vobec o co ti ide, a nemienim uz vobec v tom pokracovat aj s tvojimi pasikmi (maximalne na trenkach a hnedymi). Ked prestane TV sluzit, kupim druhy ako pisali hore. Je to len spotrebak, zakial ty sa urcite budes opekat pri tvojej aj za 20 rokov, lebo to bola super kupa za 499E bez dane na nete. Drz sa a vyfukni. Tam kde sa mozes nieco naucit, tak sa uc. Pomoze ti to velmi! Za tuto radu nic od teba nechcem, nemusis mi ani dakovat (ak poznas vyznam tohto slova) :)

abcdsnd
Registrace: 2/2009

@bublajs

nemáš ale jednoduchý život.Já se chodím dívat na zebru do ZOO nebo po ní chodím, pokud není venku moc LED, kterého parametry mně vadí při chůzi.Proč si tahat zebru domů nějakými pokusy ? Snad jsem použil správné argumenty a vše vysvětlil jako správný pitomio, který si koupil OLED. :)))

RAFI007

nepotrebuju mit doma neco co povazuji za uplnou hloupost a s radpsto to same doporucim komukoliv dalsimu. klidne se jdu podivat do shopingu na to jak vypada nejnovejsi pitomost a mohl si na to udelat nazor. zde napriklad ten, ze 99,9% lidi v ty tme ani nepozna co je co :)))) ale na slunicku vidim ze muj telefon s OLED fakt nezvlada :)))) zatimco kram za pulku s LED sviti jak o zivot :))))
jinak zdravim od tydem zkalibrovaneho EIZO :))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 113

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra