, sekce: freeSAT by Skylink |
|
CANAL+2 - freesat-skylinkMám vlastní přístroj (2x), karty freesat (2x) již jsem migroval na astru a CANAL+2 mi nejde. Volal jsem na tu jejich slavnou info linku, ale to je marný. Neumí někdo pomoci? |
Vojda
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 227 |
|
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkMám úplně stejný problém. Dnes jsem zkoušel ve dvou prodejnách svoji kartu v jiném modulu i sat. přijímači a pořád stejný výsledek. V prodejnách mi říkali že chyba je na straně vysílatele. Když volám na jejich infolinku tak mi dokola tvrdí, že mám špatný modul. Přitom v jejich certifikovaném to také nejde. Ostatní kanály včetně HBO a Canal+ Sport 1 jedou bez problémů. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 106 |
|
|
@acceTak přesně, taký mě nutili abych zajel do obchodu...zkoušeli poslat zápisy, ale nikdo nic neví a tak neporadí. |
Vojda
|
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkskylink asi nevie kde je problém, časom to dufam vyriešia, je to pre nich hanba jak Brno... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 576 |
|
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkDeti zlate, to ze ho spustil Skylink neznamena, ze tak spravil automaticky aj pre Freesat.Cest praci a svetu mier !
|
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 326 |
|
|
@Mikes11To nemyslíš vážně, že ne? |
acce
|
|
@acce"kamarat" skus trosku aj pohnut z tym co mas hlave.Cest praci a svetu mier !
|
Mikes11
|
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkTo bys asi měl ty chlapče. Jinak bys asi nemohl napsat takovej nesmysl. |
acce
|
|
@acceyak tu plac teda aj nadalej. Ja si zatial pozriem suboj Birrell-Gadecki. Aktualne to je 6:4, 0:6, 3:4 a 15:15Cest praci a svetu mier !
|
Mikes11
|
|
RE:CANAL+2-..Však Canal+2 má být exkluzivně jen pro Skylink.. |
radek79
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 619 |
|
|
@Mikes11Ty jsi asi nějaký ICHTYL...tady se řeší problém a ty jsi do ted nepochopil, tak bud aspoň ticha koukej na tenis |
Vojda
|
|
CANAL+2Tak asi po 10 pokusech zaslání zápisů a třech telefonátech na excelentní linku freesatu UŽ TO BĚŽÍ |
Vojda
|
|
@VojdaCest praci a svetu mier !
|
Mikes11
|
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkAkože ak som to pochopil správne, tak Mikes11, vám chce naznačiť, že keď to je v skylinku, myslíme teda canal + sport 2, neznamená to, že bude automaticky vo Freesat-e. To asi znamená, že skylink chce užívateľov kariet "ne-skylinkových" donútiť, zabezpečiť si všetky potrebné zariadenia a aby sa stali "na novo" používateľmi služby skylink. Ak som to pochopil správne, čo sa tu snaží vysvetliť Mikes 11. Možno som to napísal komplikovane.Ja moc tenis nemusím, pozerám veľmi sporadicky. 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 181 |
|
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkAha, takže sprevádzkované. Ako píše Vojda. Tak nič, zabudnite na môj popis.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 181 |
|
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkTeď jsem jinde četl, že freeSAT a Skylink zpřístupní C+Sport 2 všem zákazníkům celý leden bez ohledu na balíček. Já zatím vyčkávám na ČT 1 na zápisy, tak to za chvíli zkusím. @Vojda: díky za povzbudivé info. Jak dlouho jsi měl po zaslání zápisů ČT 1, když Ti to naběhlo? Doufám, že to není jen tou promoakcí a půjde to i po 31.lednu |
acce
|
|
@accenaběhlo to do cca 20 minut |
Vojda
|
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkTak už mi to taky funguje....na freeSATu |
acce
|
|
@VojdaDíky, já čekal raději déle. |
acce
|
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkJinak volání na infolinku opravdu zážitek. ,,to Vám s tímto modulem nepůjde, je tam cryptoworks"... já na to, že mám modul Irdeto a paní na to ,,to si jen myslíte, cryptoworks je tam taky". |
acce
|
|
@acce😂👍 na Canal+Sport2 je cryptoworks ? ale to ví jen J.G. to je tajna informace 👍 |
krokodyl
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 416 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|